gene hüsran gene hüsran..

ardemir

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
3.972
2.656
373
gene olmadı.. vay arkadaş ne bitmez çilem varmış ya.. :14:

ziraatin sonucu açıklandı ve gene olmadı..
bütün iller 80'in altında kapamış.. bir tek ankara 80..
nasıl bir bahtsızlıktır Yarabbim.. benim yiyecek ekmeğim yok mu ya? :5: :5: :5:

Yiyecek ekmeğiniz vardır muhakkakta ; istediğiniz şeyin vakti saati gelmemiştir .

Züğürt teselli değil bu inanın , bazen ısrarla istediğimiz şeyin akıbeti bizim için hoş olmayabilir değil mi?

Sabır:34:

Yiyecek ekmeğiniz vardır muhakkakta ; istediğiniz şeyin vakti saati gelmemiştir .

Züğürt teselli değil bu inanın , bazen ısrarla istediğimiz şeyin akıbeti bizim için hoş olmayabilir değil mi?

Sabır:34:

ausencia inan 5 yıldır sabrım tükendi artık gir çık gir çık bir haltın olduğu yok
kpss desen ayrı dert.. olmadı diye buna umut bağladım buda olmadı..
mezun oldum olalı deli oldum artık :5:

hak yemedim kimsenin önüne geçmedim kimseyi rızkından etmedim yazık bana da.. :5: :5:

hakkinda hayirlisi olsun,

kismetin daha gelmemis demek,sen elinden geleni yaptiysan illaki vardir bi hikmet

hakkinda hayirlisi olsun,

kismetin daha gelmemis demek,sen elinden geleni yaptiysan illaki vardir bi hikmet

hani tükenirsin ya bazen.. yeter artık diye isyan haliyle cebelleşirsin ya.. inan ordayım..
hayatımı yoluna koyamıyorum sürekli ertele ertele..
sabır çeke çeke bittim tükendim artık inan buzlarulkesi :14: :14:

ay bende geziyorum ortalıklarda sınav çok kolaydı kolaydı diye bi gördüm sonucu dumur oldum :27:

ausencia inan 5 yıldır sabrım tükendi artık gir çık gir çık bir haltın olduğu yok
kpss desen ayrı dert.. olmadı diye buna umut bağladım buda olmadı..
mezun oldum olalı deli oldum artık :5:

hak yemedim kimsenin önüne geçmedim kimseyi rızkından etmedim yazık bana da.. :5: :5:

Kim bilir belki 6. yıl hayatınızın yılı olacaktır:34:

hani tükenirsin ya bazen.. yeter artık diye isyan haliyle cebelleşirsin ya.. inan ordayım..
hayatımı yoluna koyamıyorum sürekli ertele ertele..
sabır çeke çeke bittim tükendim artık inan buzlarulkesi :14: :14:

Canını bu kadar sıkma arkadaşım.Bazen olmayınca olmuyor bende bayadır uğraşıyorum sınavlarla.Bi türlü denk gelmiyor istediğin şey nasip demek en iyisi.

ay bende geziyorum ortalıklarda sınav çok kolaydı kolaydı diye bi gördüm sonucu dumur oldum :27:

79da çakıldım stillex 1 soru ya sadece 1 soru daha yapabilseymişim tamammış..
bankacılık mezunuyum ve benim hakkımdı bu iş.. yıllardır kadro açılmıyor bekledim ha oldu ha olacak.. yokkk olmuyor :14: :14:

Canını bu kadar sıkma arkadaşım.Bazen olmayınca olmuyor bende bayadır uğraşıyorum sınavlarla.Bi türlü denk gelmiyor istediğin şey nasip demek en iyisi.

nasibim nerdedir stillex.. çok yüksekte gözüm olmadı hiç bir zaman.. ama gudubet miyim neyim anlamadım ki :14: :14:

79da çakıldım stillex 1 soru ya sadece 1 soru daha yapabilseymişim tamammış..
bankacılık mezunuyum ve benim hakkımdı bu iş.. yıllardır kadro açılmıyor bekledim ha oldu ha olacak.. yokkk olmuyor :14: :14:

Hmm biraz can sıkıcı olmuş bu durum iyi bi puan yapmışsın.Ne diyeyim şimdi ne desem boş:31:.Kpss denemişmiydin ?

Hmm biraz can sıkıcı olmuş bu durum iyi bi puan yapmışsın.Ne diyeyim şimdi ne desem boş:31:.Kpss denemişmiydin ?

önlisans 86da kaldım ondada.. :5:
yani neye elimi atsam kurutuyor muyum neyim anlamadım ki?

boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.. tükenmiş hissediyorum kendimi :14:

nasibim nerdedir stillex.. çok yüksekte gözüm olmadı hiç bir zaman.. ama gudubet miyim neyim anlamadım ki :14: :14:

Lütfen öyle düşünme arkadaşım olur mu öyle şey.Bazen bizim için hayırlı olan şeyin zamanı biraz geç oluyor.

Sınava başvuru yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamıştım
Çünkü biliyorum ki ben mülakata çağrılsam da zordu yani
Kendi ev arkadaşım milyarlar ödeyip torpil buldu çünkü
Rızkımız neredeyse bulur inşallah bizi
Bende 1,5 yıllık işsizim kpss deli gibi hazırlandım herkes olacak sevgi diyordu
kimsenin aklında sevgi yapamaz düşüncesi bile yoktu
Bende inanıyordum olacak inşallah diyordum
Ama noldu denemelerde 110 altına düşmeyen sevgi matematiği baştan aşağı kaydırdım ve ala ala 80e yakın puan aldım
Benim kadar çalışmayanlar sınav kolaydı diyip gerine gerine 80 aldım üzeri aldım dediler
Demek ki daha zamanımız var
Bu kadar isteyip çabalayıp olmuyorsa napabiliriz ki
Aklım almıyor
Neden böyle :43:

önlisans 86da kaldım ondada.. :5:
yani neye elimi atsam kurutuyor muyum neyim anlamadım ki?

boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.. tükenmiş hissediyorum kendimi :14:

Ooo naptın sen arkadşaım ya 86 da kaldım ne demek sen haziran en olmadı kasımda atanacaksın neyin üzüntüsü bu böyle :53:

Senin puanının sıralamasından haberin varmı 3 binlerdesin sen ve atanacaksın

Ay ben ne yapayım 84 küsür puanım atanırım diyorum yapma etme arkadaşım senin puanın çok iyi

Lütfen öyle düşünme arkadaşım olur mu öyle şey.Bazen bizim için hayırlı olan şeyin zamanı biraz geç oluyor.

evlenemedik ya.. ha bu sınav ha öteki.. bütün hayallerimizi erteletti bu iş..
hayırlısı Kurban oldugum Allahım bizim de ekmeğimizi kazandırsın ama çok yoruldum çok..

Sınava başvuru yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamıştım
Çünkü biliyorum ki ben mülakata çağrılsam da zordu yani
Kendi ev arkadaşım milyarlar ödeyip torpil buldu çünkü
Rızkımız neredeyse bulur inşallah bizi
Bende 1,5 yıllık işsizim kpss deli gibi hazırlandım herkes olacak sevgi diyordu
kimsenin aklında sevgi yapamaz düşüncesi bile yoktu
Bende inanıyordum olacak inşallah diyordum
Ama noldu denemelerde 110 altına düşmeyen sevgi matematiği baştan aşağı kaydırdım ve ala ala 80e yakın puan aldım
Benim kadar çalışmayanlar sınav kolaydı diyip gerine gerine 80 aldım üzeri aldım dediler
Demek ki daha zamanımız var
Bu kadar isteyip çabalayıp olmuyorsa napabiliriz ki
Aklım almıyor
Neden böyle :43:

artık yazılı sınava kadar düştü mü torpiller sevgimeleği..?
oy başıma gelenler sen desene bana hiç uğraşma hiç de ağlama diye..

Ooo naptın sen arkadşaım ya 86 da kaldım ne demek sen haziran en olmadı kasımda atanacaksın neyin üzüntüsü bu böyle :53:

Senin puanının sıralamasından haberin varmı 3 binlerdesin sen ve atanacaksın

Ay ben ne yapayım 84 küsür puanım atanırım diyorum yapma etme arkadaşım senin puanın çok iyi

stillex tercih yaptığım yere 71ler 68ler yerleşti.. ben nasıl umut edeyim artık canım arkadaşım?

artık yazılı sınava kadar düştü mü torpiller sevgimeleği..?
oy başıma gelenler sen desene bana hiç uğraşma hiç de ağlama diye..

Ne yazılısı ne mülakatı canım giremedikleri yer mi kaldı allasen

stillex tercih yaptığım yere 71ler 68ler yerleşti.. ben nasıl umut edeyim artık canım arkadaşım?

3001 yazmayı düşünürsen haziran alımlarında gidersin
87 ile kapattı bildiğim kadarıyla
Doğru tercih yapmamışsın belli ki
Tercih yaptığın yere senden önce o puanlar nasıl yerleşsin
Bölümün ne bu arada?

Back
X