- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiyecek ekmeğiniz vardır muhakkakta ; istediğiniz şeyin vakti saati gelmemiştir .
Züğürt teselli değil bu inanın , bazen ısrarla istediğimiz şeyin akıbeti bizim için hoş olmayabilir değil mi?
Sabır![]()
hakkinda hayirlisi olsun,
kismetin daha gelmemis demek,sen elinden geleni yaptiysan illaki vardir bi hikmet
ausencia inan 5 yıldır sabrım tükendi artık gir çık gir çık bir haltın olduğu yok
kpss desen ayrı dert.. olmadı diye buna umut bağladım buda olmadı..
mezun oldum olalı deli oldum artık
hak yemedim kimsenin önüne geçmedim kimseyi rızkından etmedim yazık bana da..![]()
![]()
hani tükenirsin ya bazen.. yeter artık diye isyan haliyle cebelleşirsin ya.. inan ordayım..
hayatımı yoluna koyamıyorum sürekli ertele ertele..
sabır çeke çeke bittim tükendim artık inan buzlarulkesi![]()
![]()
ay bende geziyorum ortalıklarda sınav çok kolaydı kolaydı diye bi gördüm sonucu dumur oldum![]()
Kim bilir belki 6. yıl hayatınızın yılı olacaktır![]()
Canını bu kadar sıkma arkadaşım.Bazen olmayınca olmuyor bende bayadır uğraşıyorum sınavlarla.Bi türlü denk gelmiyor istediğin şey nasip demek en iyisi.
79da çakıldım stillex 1 soru ya sadece 1 soru daha yapabilseymişim tamammış..
bankacılık mezunuyum ve benim hakkımdı bu iş.. yıllardır kadro açılmıyor bekledim ha oldu ha olacak.. yokkk olmuyor![]()
![]()
Hmm biraz can sıkıcı olmuş bu durum iyi bi puan yapmışsın.Ne diyeyim şimdi ne desem boş.Kpss denemişmiydin ?
nasibim nerdedir stillex.. çok yüksekte gözüm olmadı hiç bir zaman.. ama gudubet miyim neyim anlamadım ki![]()
![]()
önlisans 86da kaldım ondada..
yani neye elimi atsam kurutuyor muyum neyim anlamadım ki?
boşa koyuyorum dolmuyor doluya koyuyorum almıyor.. tükenmiş hissediyorum kendimi![]()
Lütfen öyle düşünme arkadaşım olur mu öyle şey.Bazen bizim için hayırlı olan şeyin zamanı biraz geç oluyor.
Sınava başvuru yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamıştım
Çünkü biliyorum ki ben mülakata çağrılsam da zordu yani
Kendi ev arkadaşım milyarlar ödeyip torpil buldu çünkü
Rızkımız neredeyse bulur inşallah bizi
Bende 1,5 yıllık işsizim kpss deli gibi hazırlandım herkes olacak sevgi diyordu
kimsenin aklında sevgi yapamaz düşüncesi bile yoktu
Bende inanıyordum olacak inşallah diyordum
Ama noldu denemelerde 110 altına düşmeyen sevgi matematiği baştan aşağı kaydırdım ve ala ala 80e yakın puan aldım
Benim kadar çalışmayanlar sınav kolaydı diyip gerine gerine 80 aldım üzeri aldım dediler
Demek ki daha zamanımız var
Bu kadar isteyip çabalayıp olmuyorsa napabiliriz ki
Aklım almıyor
Neden böyle![]()
Ooo naptın sen arkadşaım ya 86 da kaldım ne demek sen haziran en olmadı kasımda atanacaksın neyin üzüntüsü bu böyle
Senin puanının sıralamasından haberin varmı 3 binlerdesin sen ve atanacaksın
Ay ben ne yapayım 84 küsür puanım atanırım diyorum yapma etme arkadaşım senin puanın çok iyi
artık yazılı sınava kadar düştü mü torpiller sevgimeleği..?
oy başıma gelenler sen desene bana hiç uğraşma hiç de ağlama diye..
stillex tercih yaptığım yere 71ler 68ler yerleşti.. ben nasıl umut edeyim artık canım arkadaşım?