Gene kırmızı:((( bir de ovulasyon testini deneyelim...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
:14: BU AY OLASI UMURTLAMA DÖNEMİNİ ESAPLAYARAK ciddi ciddi çalıştık ama hayır olmadı...Hayırlısı..
belki de yumurtlama dönemimi tutturamadık.bugün adetimin 1.günü.. nasıl oluyor kullanılıyor BU OVULASYON TESTİ...
Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin,,
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin....:43:

bende bu ay fos cıktım :( cok umutlandım gecıkınce ama kırmızılar gelıcek . her ay bunları yasamaktan yorulduuum :43::43::43::43::43:

bende bu ay fos cıktım :( cok umutlandım gecıkınce ama kırmızılar gelıcek . her ay bunları yasamaktan yorulduuum :43::43::43::43::43:

ben dün akşam bekliyordum 7-9 saatçik gecikince hayaller kuruyor insan istemsiz olarak...ben de ilk kez bu ay şu yumurtlama döneminin önemini öğrenip ona göre ayarlamalar yapmıştım..ah kocacım da ümitlenmişti inşallah en kısa sürede hayırlısıyla olur canım...15 tatilde aileme bir sürpriz yapmak bile geçmşti aklımdan ama olmadı...ne desek boşş..kader..şimdilik hayall:49:

ben dün akşam bekliyordum 7-9 saatçik gecikince hayaller kuruyor insan istemsiz olarak...ben de ilk kez bu ay şu yumurtlama döneminin önemini öğrenip ona göre ayarlamalar yapmıştım..ah kocacım da ümitlenmişti inşallah en kısa sürede hayırlısıyla olur canım...15 tatilde aileme bir sürpriz yapmak bile geçmşti aklımdan ama olmadı...ne desek boşş..kader..şimdilik hayall:49:

benım 4 gun gecıktı ben ne kadar heveslenmesemde eşim havalara uctu hemen hayaller kurmaya basladı .... bugun hastalandım sımdı Adamcagıza aksama nasıl soylıcem bılemıyorum cok uzuluyor boyle oluncada ben daha cok uzuluyorum

Back
X