genel anestezi ile doğum yapan arkdaşlar anesteziyi koldan mı veriyorlar koklatarakmı daha önce myom aml oldum çok uzun süren bir ameliyatttı gün boyu kusmam oldu şubatın lk hafası doğumum var çok korkuyorum anestezi çıkarmak çok zor olmuştu doğumdada ole olur diye cevaplarınızı bekliyorum
Benimkisi isteğe bağlıydı. ben çok korkuyordum ve endişeliydim hiç bir şey bilmek görmek istemiyorum dedim o yüzden genel anestezi oldum çünkü epudralde acı hissetmesende sana dokunulduğunu, gerdirildiğini hissediyorsun yani herkes o ameliyat ortamını kaldıramayabilir, beni ameliyathaneye götürüp masaya yatırdılar o birkaç dakikada bile kalbimin çarpmasından nefes alamadım neyseki anında bayılttılar, yani herkes çok hızlıydı, doktor saatinde geldi, hemen ameliyatı yaptı ve hoop oğlum dünyaya geldi :))
ee peki sonrası ? Sonrasını da anlatır mısın? Yani ayılırken zorluk çektin mi ağrın çok oldu mu ? Ben de 2 ay sonra doğum yapıcam ve sezeryan istiyorum. Çok korkuyorum ben de :18: epidural mi genel mi bi türlü karar veremiyorum. Sanki epidural olanlar daha memnun gibi. Ama olur da genel olursam ne olacak bilmek istiyorum. Paylaşırsan sevinirim..
ee peki sonrası ? Sonrasını da anlatır mısın? Yani ayılırken zorluk çektin mi ağrın çok oldu mu ? Ben de 2 ay sonra doğum yapıcam ve sezeryan istiyorum. Çok korkuyorum ben de :18: epidural mi genel mi bi türlü karar veremiyorum. Sanki epidural olanlar daha memnun gibi. Ama olur da genel olursam ne olacak bilmek istiyorum. Paylaşırsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?