Genel anestezi korkusu

ekinn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
12
0
1
28
Arkadaşlar haftaya randevu için doktora gideceğim, genel anesteziden çok korkuyorum uyanamazsam yada fazla narkozdan ölürsem diye. Burun estetiğinde ölüm oranı çok düsükmüs günümüzde bu oran daha çok azalmış ancak insan tereddüt ediyor. Özellikle son 2 yılda ameliyat sırasında yanlış kemik kırılması sonucunda 4 kişi ölmüş. Benim gideceğim doktorun şuana kadar karşısına böyle şeyler çıkmamış ama insan tereddüt ediyor sonra diyorum ki adam haftada kaç kişiyi ameliyat ediyor bişey olmaz nolucak. Birde boğazından, kalbinden, karnından , kasığından ameliyat olan insanları gördükçe ya burun ne kadar zararlı olabilir sonuçta bu organ vücudun dışında yani vücudun içine müdahale yok diyorum ama insan tereddüt ediyor. Tabiki bir kalp, beyin ameliyatı kadar riskli degil ama bende şans yok o düşük oranda bana denk gelir kesin. Doktor ne kadar iyi olsa da ameliyattan değil narkozdan korkuyorum bu seferde.

Ben de aşırı korkanlardanim ameliyattan inanin. Allah yardimciniz olsun insallah sonuc cok guzel olur yaptirdiginiza değer.

Ben de aşırı korkanlardanim ameliyattan inanin. Allah yardimciniz olsun insallah sonuc cok guzel olur yaptirdiginiza değer.

Son 2 yılda 4 kişi ölmüş bunlarda ameliyat sırasında kıkırdağı kırarken beyine giden bir tabakayı catlatmislar buda içten beyin kanamasına neden olmuş tabi ameliyat bitene kadar anlamamislar en son uyandirmislar 5 dakika geçmiş tepki vermeyince röntgen çekmişler ve beyin kanaması çıkmış tabi bu ameliyat eden doktorun iddiası gerçeğini bilmiyorum başıma böyle birşey gelir yada anesteziden bir sıkıntı çıkar diye korkuyorum.

Back
X