• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet Genel anestezinin zararı var mı

mine_42

yasemen
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
126
35
623
3,5 yaşındaki oğlumu bitik ve intitihaptan dolayı sünnet olması gerekiyor devlet hastanesi ve narkozla yani genel anestezi ile sünnet olacak ama ben narkozdan yana içim hiç rahat değil ayrıca bensiz amaliyathaneye gitmez burda okudum şurup veriyorlarmış sakinleştirici onuda istemiyorum klinikte lokal yaptırmayı düşünüyorum ama bitik olunca hastane daha mı iyi olur kafam çok karıştı sizce narkoz beni çok huzursuz ediyor ne yapmalıyım

3,5 yaşındaki oğlumu bitik ve intitihaptan dolayı sünnet olması gerekiyor devlet hastanesi ve narkozla yani genel anestezi ile sünnet olacak ama ben narkozdan yana içim hiç rahat değil ayrıca bensiz amaliyathaneye gitmez burda okudum şurup veriyorlarmış sakinleştirici onuda istemiyorum klinikte lokal yaptırmayı düşünüyorum ama bitik olunca hastane daha mı iyi olur kafam çok karıştı sizce narkoz beni çok huzursuz ediyor ne yapmalıyım
Benim oğlum da 2 yaşında sünnet olmustu. Birikti. Ben de genel anestezi istemediğim için klinikte yaptırdım . Kuzum baya ağlamıştı ama hemen bir günde toparladı. Klinikte yaptıracaksanız çok iyi arastırın yaptıracağınız yeri. Şimdiden geçmiş olsun.

Benim oğlum da 2 yaşında sünnet olmustu. Birikti. Ben de genel anestezi istemediğim için klinikte yaptırdım . Kuzum baya ağlamıştı ama hemen bir günde toparladı. Klinikte yaptıracaksanız çok iyi arastırın yaptıracağınız yeri. Şimdiden geçmiş olsun.
Konyadayım araştırdım iyi bir çocuk cerrahı kendi kliniğini açmış orası aklıma yattı ama bitik olunca zor oluyor mu hastane ortamında olması daha iyi olur mu sizin çocuğunuz da bitikmiş

Konyadayım araştırdım iyi bir çocuk cerrahı kendi kliniğini açmış orası aklıma yattı ama bitik olunca zor oluyor mu hastane ortamında olması daha iyi olur mu sizin çocuğunuz da bitikmiş
Yok zor olmadı , tabi o an biraz korku . Bir günde toparladı ertesi gün top havuzuna götürmüştük :)) Klinikte olunca daha fazla ilgi alaka oluyor. Pansumanı yapmaya eve geliyorlardı . Hastanede aynı şartlar olmaz diye düşünüyorum.

E onu istemiyorum bunu istemiyorum çocuğu bağırta bağırta mı sünnet etsinler istiyorsunuz
Bugün oğlum 5 günlük sünnetli
Hastane ortamında oldu, yani en güvenli yerde, herhangibir sorun olma durumunda tam müdahale edilebilecek ekipman ve ekibe sahip yerde oldu
Oğlumun çoklu alerjisi var, gıda alerjisi, ilaç alerjisi, toz polen vs alerjisi var
Tek bir yudum sakinleştirici şurup verildi başladı gülüp şarkı söylemeye çok mutluyuuuum çok güzel his geliyoooo demeye, ne ameliyathaneye girdiğini hatırlıyor ne çıktığını, operasyondan saatler sonrasını hatırlıyor, odasına geldi bir saat kadar uyudu uyandı yemeğini yedi döndük evimize
Sünnet sırasında bir de iğne yapıldı ertesi gün anca pipisini hissetti
Bukadar kasacak hiçbirşey yok, işlem 15dk sürüyor, 15dk narkozlu kalıyor yalnızca, onu da damardan değil solunum yoluyla veriyorlar zaten, çocuğu entübe filan etmiyorlar

Back
X