- 26 Ocak 2019
- 927
- 1.148
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On muhasebe İstanbul'da o maaşı alamaz sanmıyorum.
Kendinizi diğer insanlarla karşılaştırmaya devam edersiniz daha da mutsuz olursunuz dolayısıyla bırakın.
İş konusuna gelince muhasebe finans tarafında uzmanlaştığınız bir alan yoksa maaşlar bu şekilde evet çünkü çok fazla muhasebe finanscı var piyasada. Bir İK yöneticisi olarak tavsiyem çalışmak istediğiniz sektörü iyi araştırıp, oraya gerekli eğitim/sertifikaları/yetkinlikleri edinmeniz. Bu şekilde diğer muhasebe finanscılara fark atabilirsiniz.
Bol şans.
On muhasebe İstanbul'da o maaşı alamaz sanmıyorum.
Çalıştığı kurum eğer büyük bir firma ve iş yükü agirsa belki.
bu tamamen kişiye ve işe bağlı. ön muhasebede çalışıp 4600den fazla alan birini biliyorum mesela.
ama holding bünyesinde çalışıp 3000 alan da var ne kadar tecrübeli olursa olsun.
çok değişken bi şey sorduğunuz şey.
Finansman ve muhasebe alanında çalıştığınıza göre iktisat dersi de görmüşsünüzdür. Arz talep meselesi. Çok mezun, çalışmka isteyen çok insan olunca maaşlar düşer.
Arkadaşınız işinde iyidir, iş yükü çoktur, patronu memnundur, kaybetmek istemiyordur, uzun yıllardır çalışıyordur aynı yerde vs. o maaşı alır. Maaş konusunu etkileyen çok fazla faktör var. Sırf mezun olunan okul ve çalışılan alanla kıyaslanmaz.
ama ordan ayrılsa baska yerde 3.000 falan
Nasıl dertleriniz var ya. Mezun olduğunuz gibi parmakla sayılacak okul değilse zaten asgari ücretten başlarsınız hatta. Tecrübe ile olur bu cok germis arkadaşının maaşı seniama ordan ayrılsa baska yerde 3.000 falan
Nasıl dertleriniz var ya. Mezun olduğunuz gibi parmakla sayılacak okul değilse zaten asgari ücretten başlarsınız hatta. Tecrübe ile olur bu cok germis arkadaşının maaşı seni