• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GENELİK HAFTAM HESAPLANAMIYOR

hanimefendi65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba Gebe anneler bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Bende pcos var zaten adet olamıyordum 1-2 aydır 2025 agustos ayındaydık kendiliğimden eylülün 5 inde adet oldum sonra 5. Günü doktor klomen başlattı fakat yumurtam yeterı kdr büyümedi ve eylülde çatlatma iğnesi olamadım. Sonra ben ekimin 13 ünde kan verdim ve kanda betahcg 0 çıktı. Yani gebe deildim. Fakat daha sonra Ekimin 22 sinde kan verdim betahcg 200 çıktı. Doktor bana 4 haftalık gibi dedi. Ama ben 13 ünde kan verdım yoktu gebelik. Neyse onların sistemine göre ben eylülün 25 gibi o aralar hamile kalmışım. Fakat ben anlam veremiyorum aynı şeyi yaşayan varmı

Gebelik haftasını bir önceki adetin ilk gününden hesaplarlar yani tahmini yumurtlama gününün iki hafta öncesi olur. Siz adet olmadığınız için beta değerine göre tahmini bir adet başlangıç tarihi vermişler gibi düşünün o şekilde hesaplayınca 4 hafta olur. 4 hafta gebelik dendiğinde ilk iki hafta aslında gebelik falan yoktur yani. 13ünden 22sine beta yükselmiş anca kana yansımış.

Biraz daha büyüsün doktor ölçümlere göre bir tarih verir onu kabul edersin. Hiç problem değil bu durum

Merhaba Gebe anneler bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Bende pcos var zaten adet olamıyordum 1-2 aydır 2025 agustos ayındaydık kendiliğimden eylülün 5 inde adet oldum sonra 5. Günü doktor klomen başlattı fakat yumurtam yeterı kdr büyümedi ve eylülde çatlatma iğnesi olamadım. Sonra ben ekimin 13 ünde kan verdim ve kanda betahcg 0 çıktı. Yani gebe deildim. Fakat daha sonra Ekimin 22 sinde kan verdim betahcg 200 çıktı. Doktor bana 4 haftalık gibi dedi. Ama ben 13 ünde kan verdım yoktu gebelik. Neyse onların sistemine göre ben eylülün 25 gibi o aralar hamile kalmışım. Fakat ben anlam veremiyorum aynı şeyi yaşayan varmı
Evet ben.
Gebeliği öğrendiğimde 5 haftalık demişlerdi, ama hesaplıyorum 5hafta once ilişki yaşamadıkki nasıl 5vhafta diyordum sksjsjshj.
Son adet tarihine göre belirliyorlar ilkin. Benimkisi geç döllenmeydi mesela. Gebelik ilerledikçe haftam oturdu ve ona göre yeni bir sat belirlendi.
Mwsela benim son adet tarihim 14 eylül ama doktorum 24 eylül gibi hesaplıyor artık

Benimde öyleydi en son 11 eylülde adet oldum 10 kasımda hamile olduğumu öğrendim benimde adet düzensizliğim var ilk gittiğim doktor 7 haftalık olması gerekiyor ama 5+4 demişti ilerleyen zamanlarda adet tarihimi 26 Eylül olarak değiştirdiler şuan haftasıyla uyumlu korkulacak bişey yok :)

Back
X