• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik analize giden tek gen embriyolarda kaç tanesinin olumlu gelme ihtimali var?

infinityspring

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
496
159
23
Biz daha çok yeni başladık ama daha yumurta toplanmadı doktor arayışındayım ama merak ettiğim sorularım oluyor örnek veriyorum 5 embriyo ya da 4 embriyo blastokis olursa genetiğe gittiğinde bunlardan kaç tanesi temiz gelebiliyor
Ve transfer olursa eğer sağlıklı tutunabiliyor mu

Son düzenleme:
Biz daha çok yeni başladık ama daha embriyo toplanmadı doktor arayışındayım ama merak ettiğim sorularım oluyor örnek veriyorum 5 embriyo ya da 4 embriyo blastokis olursa genetiğe gittiğinde bunlardan kaç tanesi temiz gelebiliyor
Ve transfer olursa eğer sağlıklı tutunabiliyor mu
Bir sorun yoksa hepsi temiz de gelebilir hepsi sağlıksız da gelebilir bunu göndermeden bilemezsiniz öyle bir yüzdesi yok.
Genetikten sağlam gelen embriyonunda kesin tutacağı söylenemiyor benim sağlam gelen embriyom tutmadı mesela ama tutan da çok.

Bir sorun yoksa hepsi temiz de gelebilir hepsi sağlıksız da gelebilir bunu göndermeden bilemezsiniz öyle bir yüzdesi yok.
Genetikten sağlam gelen embriyonunda kesin tutacağı söylenemiyor benim sağlam gelen embriyom tutmadı mesela ama tutan da çok.
Tutan da çok dediniz sağlam gelen embriyoda mı tutundu
çocuğunuz var mı

Back
X