Genetik inceleme yaptiranlar !!!?

Dunyali67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
24
7
1
29
ikinciye kan istediler benden endişelendim acaba bi sorun olduğu için mi ikinciye istediler bilen varsa yazabilir mi ???

ikinciye kan istediler benden endişelendim acaba bi sorun olduğu için mi ikinciye istediler bilen varsa yazabilir mi ???
İkinciye derken ne demek istediğini anlamadim canim. Bende yaptirdim demistilerki bazi durumlarda ikinci üçüncü defa kan vermeniz gerekebilir eger bunu demek istediysen bu durum sorun cikmasiyla ilgili degilmis labaratuvarla alakaliymis birçok hastadan ikinci ucuncu defa kan isteniyormus

Evet canım tamda dedigin gibi kan vermeden once soylemislerdi bize tekrar ikinciye sizden kan alabilme durumumuz oluyor haberiniz olsn dediler. Bugün aradılar haftaya ikinci kez vermeniz gerekecek diye. Bende korktum acaba sknti mi var diye. Bazi durumlarda yeterli olmuyor kan dediler emin olamadım

Aynen oyle canim korkma. Bazi hastalardan 4. Kez istendiği oluyor demistiler bize. Sehir disina gonderdi hastane bizim kanları ucret odedik. İkinci defa kan istenirse ucret alinmiycak dediler

Aynen oyle canim korkma. Bazi hastalardan 4. Kez istendiği oluyor demistiler bize. Sehir disina gonderdi hastane bizim kanları ucret odedik. İkinci defa kan istenirse ucret alinmiycak dediler
Içim rahatladı biraz sağol canım, Allah yardımcınız olsun sizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…