GENETİK KROMOZOM TESTİ VE HİSTEROSKOPİ İLE İLGİLİ BİLDİKLERİNİZ İÇİN YARDIM .

MucizelereInaniyorum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
91
81
3
41
Bayanlar merhaba.ilk negatif denemeden sonra bir takım şeyler istendi.ve bu konu hakkında en ufak bilgi sahibi olamadık dr tarafından.kromozom genetik testine illa eş ilemi baktırılması gerekiyor ? Tek benim baktırmam yeterli oluyor mu ? Nelere bakılıyor bu testte ?

2.sorum Histeroskopi ile tüplere bakılma filmini aynı anda çektiren oldumu ? Malum birinde bayıltıyorlar o arada tüplere de bakılabilinir mi ? İkisi de acılı bir işlem mi ? Histeroskopi ve tüplerin tıkalı olup olmadığına bakmak ? Yardımcı olursanız sevinirim bayanlar ?

hsg gibi bi işlemle vajinadan ilaç verilip yumurtallıklara rahme ilaç dolarken röntgen çekiliyor adet sancısı gibi oluyor ağrısı dayanılacak bı ağrı ama sizin farklı galiba histereskopi ise,
histereskopide anestezi yapılıyor, ben rahimde perdeden ameliyat oldum 45 dk falan sürdü ameliyathaneden çıkarken pıt diye uyandım çok komikti, sadece narkozdan bol bol uyudum, 3 saat sonra hastaneden ayrıldım farklı bir şehirde olmuştum 2 saatte memleketime geldim yolda bulantı oldu sadece ağrı kesici bile kullanmadım diyebilirim, sen güçlü ol gelip geçecek

Hiteroskopi olmadım hiç bi bilgim yok fakat genetik kromozom testi için eşinizle gitmek zorundasınız ben zeynep kamilde devlet hastanesinde yaptirmıştim eşimle birlikte kan verdik bu kadarcık 10 yada 15 gün sonra sonuçlar çıktı geçmis olsun

Merhaba
Genetik test eşine de sana da kandan bakılıyor
Bu işlerde uzman sayılırım
İlave olarak sen kan verince kanında pıhtılaşma testine de baktır
Histerıskopi rahimde polip perde miyom varsa onun için yapılır
Rahşm filmi tüplerin açık kapalı olup olmadığına bakılır
İkisi ayrı şeylerdir

Genetik test sonucunda eşimde kromozom bozukluğu olduğunu öğrendik
Bende de pıhtılaşma sorunu çıktı
Bu bakımdan tüp bebekte embriyolarımıza da genetik test istendi
Bu arada bulunduğunuz ilde araştırma hastanesinin genetik bölümünde yaptırabilirsiniz
Özelde boşa para vermeyin
Sonuç 2 ayda falan çıkıyor

Çok teşekkür ediyorum sağolun . Kanda pıhtılaşma testi çok uygun ücrette bir test sanırım . peki sizde durumlar nasıl gidiyor ?

Çok teşekkür ediyorum sağolun . Kanda pıhtılaşma testi çok uygun ücrette bir test sanırım . peki sizde durumlar nasıl gidiyor ?
Dışarıda 500 tl idi ama kandan genetik verirken ücretsiz yaptırırsınız
Ben hamile kaldım şükürler olsun ilk denemede
Hiçbirşeyi riske atmadan tüp bebek tedavisine başladım
Şükür tutundu bebeğim
Darısı basınıza olsun

Aminnnnn bizim ilk deneme negatif çıktı . Keşke önceden yaptırsaydık . Dr ne derse o yönde ilerledik . İnşallahhhhh şimdi herşey yoluna girer . ALLAHIM sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin

Rahim için tüplere baktırma filmi sanırım baya acılı bir işlem değil mi ?

Evet doktorlar maalesef öncesinde istemiyor bunları
Ben de Burda araştırmalarım sonucunda bilgi sahibi oldum
Amin ins darısı başınıza olsun

Merhabalar ben de bir şey sormak istiyorum bu hafta histeroskopi ile poliplerim alınacak ben daha önce hiç anestezi almadım panik atağım var sorum anestezi öncesi hangi testler yapılıyor kan vs bilgisi olan var mı test aşamasında da korkuyorum yani EKG falan isterler mi çok panik oluyorum ekg çekilirken

Merhaba bende rahimde perde ameliyatı olucam siz ameliyattan sonra gebelik düşündünüz mü gebelik için mi olmuştunuz ben düşük yaptığım için olucam

Merhaba bende rahimde perde ameliyatı olucam siz ameliyattan sonra gebelik düşündünüz mü gebelik için mi olmuştunuz ben düşük yaptığım için olucam

Merhaba evet öncesinde 3 düşügüm vardı, perde ameliyatı oldum 2 ay hormon ilacı kullandım rahimin kendini toplaması için Dr da 2 ay korunmamizi istemisti kasımda ameliyat oldum 2 ay sonra ocakta hamile kaldım suan 7 aylık hamleyim çok şükür iyi gidiyor, ben kan sulandirici da kullanıyorum Dr um Kayseri Acıbadem de Bülent Özçelik, histereskopi ile oldum ben başka bi Dr gobekden gireceğiz demişti kendi yöntemi o olduğu içinama histereskopi yeterli dedi şimdi ki Dr um darısı başınıza ben boşuna 3 yıl beklemişim

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bana tüm gittiğim doktorlar perde düşük yapmaz erken Doğum yapar dediler 2. Kez denedim 6 haftalık kalbi durdu 3 kez kürtaj oldum ve yıkıldım resmen perdeden olduğunu kendim araştırdım buldum ve lütfü önderoğlu dr perde de düşük yapar diyince ameliyat kararı aldım İnan’ın hala doktorlar gerçek yok olma diyor Acıbadem Eskişehir hastanesin de herkese gittim nefret ettim hepsinden kasap gibiler umut oldunuz bana inşallh sağlıkla kucağınıza alın:) çok sevindim sizin adınıza

evet bize de erken doğuma sebep olur, kalp durmasıyla alakalı değil dediler, gebeliğin ilerleyen zamanlarında dikiş atılıp sürekli yatman gerekecek demişti hatta, bu şekilde olup hatta yarım rahimli olup doğuran varmış ama bizim olmadı. bir de ameliyattan 2 ay sonra dr önlem amaçlı test yaptırmadan kan pıhtılaşması için iğneye başlattı bizimde tecrübesizliğimize geldi keşke test yaptırsaydım, şimdi doğum yapana kadar iğne kullanacağım, genel sebep kan pıhtılaşması galiba 6 8 10 haftalık kalp durmalarında, siz kan pıhtılaşması testi yaptırmadıysanız yaptırın mutlaka arkadaşımda da 1 düşük sonrası test yaptırdı pıhtılaşma çıktı dr günlük 1 tane 4000 lik iğne vermişti ( ben günde 2 kere 4000lik kullanıyorum) niye günde 1 kere derken 9 haftalıkken kalbi durdu bebişin, çünkü etki süresi 12 saaat iğnenin açıklamasında 12 saat sonra ameliyata girebilir yazıyor, dr larda deneme yapıyor üstümüzde maalesef demiş ki igne az geldi,siz de olmak istiyorsanız olun tabi ki bir daha riske atılacak bir daha deneyelim diyemiyor insan ki, gebe kalsanız bile ilerde bir şey olacak mı korkusu yaşamazsınız kestikleri doku yağ dokusu gibi kanamasız ağrısız oldu benimki, dr a güvendiyseniz sizi ikna ettiyse olun inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…