• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GENETİK TEST...ACİLLLL BAKAR MISINIZ KIZLAR???

duygusal hatun

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
188
50
13
28
Merhaba kızlar iki defa tüp bebek yaptırdık ilki 12 haftalıkken düşük oldu ikincisi de tutmadı doktorum genetik kromozom testi istedi bunu nerden yaptırabilirim detaylı anlatır mısınız lütfen çok bilgim yok

Merhaba kızlar iki defa tüp bebek yaptırdık ilki 12 haftalıkken düşük oldu ikincisi de tutmadı doktorum genetik kromozom testi istedi bunu nerden yaptırabilirim detaylı anlatır mısınız lütfen çok bilgim yok
şehir hastanelerinde genetik bölümü oluyor. Oraya sıra alıp yaptırabilirsiniz. Sonuçlar da 1 ayda çıkıyor üstelik

Birde diyelim ki kanda problemler çıktı nasıl önlemler alınıyo tekrardan mı yumurta toplanıyor bilgim yok kusura bakmayın
Yok bende pıhtılaşma çıkmıştı 1 düşük yapmıştım. Şimdi tüp bebek tedavisi olduğum da transfer günü kan sulandırıcı iğne ve ilaca başladım. Başka önlem alınmıyor zaten. Genetik de kromozom da bir sorun yoksa Allahn izniyle iğne ile çözülüyor

Yok bende pıhtılaşma çıkmıştı 1 düşük yapmıştım. Şimdi tüp bebek tedavisi olduğum da transfer günü kan sulandırıcı iğne ve ilaca başladım. Başka önlem alınmıyor zaten. Genetik de kromozom da bir sorun yoksa Allahn izniyle iğne ile çözülüyor
Peki kromozomda sorun varsa o zaman neler yapılıyor

Anladım canım teşekkür ederim Rabbim herkesin zorunu kolay eylesin sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsun. Sen kötüsünü düşünme. Kan sulandırıcı kullanırsın aspirin ile doktorunun görüşüne göre hallolur inşallah. Rabbım hepimizin kucağını sağlıkla hayırlı evlatlar ile doldursun

Amin canım inşallah Allah razı olsun. Sen kötüsünü düşünme. Kan sulandırıcı kullanırsın aspirin ile doktorunun görüşüne göre hallolur inşallah. Rabbım hepimizin kucağını sağlıkla hayırlı evlatlar ile doldursun
İnşallah canım benim Allah razı olsun çok teşekkür ederim içimi ferahlattn

Back
X