Genetik test (DNA kromozom) yaptırmak istiyoruz bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
35
Arkadaşlar 2 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebek tedavimiz var. Genetik analiz testi yaptırmayı düşünüyoruz nasıl bir yol izlememiz gerekiyor hangi doktora gideceğiz. Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.

Hastanelerin tıbbı genetik bolumune gideceksiniz. İstanbuldaysan Zeynep kamili öneririm.. Eşli olarak gidin ikinize de bakılacak.
Birde tüp bebek drundan genetik analiz ve trombofili yani pıhtılaşma testleri istedigine dair istek formu alırsanız daha iyi olur. Ben oyle yapmıştım en azından

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Tüp bebek doktorumdan öyle Bi yazı almasam yine de yaparlar mı acaba? Bir de tedavim daha dün bitti kan sulamdırıcı iğne kullanıyordum yapacağım testlere yansır mı .. Bir kaç gün beklemem mi gerekir

İğnenin testlere yansıyacagını dusunmuyorum genetige bakıyorlar cunku

İstek formu rica et bence drundan. Diğer turlu olur mu bilmiyorum. Druna gore değişebilir. Forumda genelde 3 düşüğü olanlara bakılıyor diye yazıyor.sende arastır.. Form alamazsan her ihtimale karsı tüp bebekte 2 düşüğüm oldu dersin. Yeni tedavide embriyo yu genetik analize gonderecegiZ önce bu testleri yaptırmam gerekiyormus sanırım dersin

ben iki kere aşılama oldum tutmadı.. iyi bir doktora denk geldım ve bana genetık testı tup bebekten once yaptır olurda aksılık varsa bosuna ugrasmamıs oluruz dedı.. genetık bolumu olan bır hastaneye gıttım testı yaptırdık esımle bırlıkte..

Back
X