Genetik test hakkinda bilgisi olanlar

nurrr256

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2023
232
143
23
24
Merhabalar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belki ondan önceki ay bile geçirmiş olabilirim dusukle sonuçlandı doktor test vs hicbisi yapmadi çok önemsemedi bile bende genetik test yaptırmak istiyorum hastaneden randevu aldım pihtilasma vs çıkıyor mu hepsi bide eşimde randevu almam gerekir mi yoksa benimki yeterli olur mu bu konu hakkında test yaptıranlar süreci anlatabilir mi rica etsem

Merhabalar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belki ondan önceki ay bile geçirmiş olabilirim dusukle sonuçlandı doktor test vs hicbisi yapmadi çok önemsemedi bile bende genetik test yaptırmak istiyorum hastaneden randevu aldım pihtilasma vs çıkıyor mu hepsi bide eşimde randevu almam gerekir mi yoksa benimki yeterli olur mu bu konu hakkında test yaptıranlar süreci anlatabilir mi rica etsem
Ben yaptırmadım ama genetik bölümüne gidip 3 kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşmasi ve genetik test yaptırmak istiyorum diyin ikinizden de 1 ya da 2 tup kan alıp yapıyorlar sonuçlar 1 2 aya çıkıyormis

Bizim olduğumuz şehir de böyle bölüm yok burda zaten hicbisi yok tayinciyiz biz surekli de eşimde randevu alması gerekir mi acabaa

Bizim olduğumuz şehir de böyle bölüm yok burda zaten hicbisi yok tayinciyiz biz surekli de eşimde randevu alması gerekir mi acabaa
Benim bildiğim
Her ilde var diye biliyorum araştırdıniz mi? İlçede değil ama il merkezinde

Evet baktım olduğumuz yer il merkezi bile çok küçük bir şehir biraz da geride kalmış gibi hersey burda (bayburt)
Erzurum a 1.5 saat Bayburt Erzuruma gelip yaptırabilirsiniz

Back
X