Merhabalar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belki ondan önceki ay bile geçirmiş olabilirim dusukle sonuçlandı doktor test vs hicbisi yapmadi çok önemsemedi bile bende genetik test yaptırmak istiyorum hastaneden randevu aldım pihtilasma vs çıkıyor mu hepsi bide eşimde randevu almam gerekir mi yoksa benimki yeterli olur mu bu konu hakkında test yaptıranlar süreci anlatabilir mi rica etsem
Merhabalar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim belki ondan önceki ay bile geçirmiş olabilirim dusukle sonuçlandı doktor test vs hicbisi yapmadi çok önemsemedi bile bende genetik test yaptırmak istiyorum hastaneden randevu aldım pihtilasma vs çıkıyor mu hepsi bide eşimde randevu almam gerekir mi yoksa benimki yeterli olur mu bu konu hakkında test yaptıranlar süreci anlatabilir mi rica etsem
Ben yaptırmadım ama genetik bölümüne gidip 3 kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşmasi ve genetik test yaptırmak istiyorum diyin ikinizden de 1 ya da 2 tup kan alıp yapıyorlar sonuçlar 1 2 aya çıkıyormis
Ben yaptırmadım ama genetik bölümüne gidip 3 kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşmasi ve genetik test yaptırmak istiyorum diyin ikinizden de 1 ya da 2 tup kan alıp yapıyorlar sonuçlar 1 2 aya çıkıyor