Genetik test sonuçlarıma bakar mısınız?

elita

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
190
53
98
D482DCC5-0908-44C4-8FAC-CDC41B9F56AD.webp

Bundan önce bi 36. Hf birde 22. Hafta erken suyum geldi 22 hf yaptığım Doğumda bebeğimi kaybettim genetik test sonucum bu şekilde 2 dr iğne kullanacak kadar değil dedi acile gittiğim dr aspirin alabilirsin arada dedi ne yapacağımı şaşırdım. 2 hf önce de kanamam oldu onu tetikler diye de aldım bebeaspirin ama içmedim. Uzun oldu kusura bakmayın ama hep diken üstündeyim

Biraz karışık yazmışım Yani şuan progestan ve haftalık düşük önleyici iğne dışında hiçbirşey kullanmıyorum

Banada iğneye gerek yok dediler ama kimyasal daha geçirdim şimdi iğneye başladık

Bu mutasyonları sadece tek allelinizde taşıyorsunuz homozigot değilsiniz. Homozigot olanlarda ciddi olarak değerlendiriliyor.

Merhabalar 6 düşük yaptım 1 kürtaj 5 tanede kimyasal. Kimyasalların 3 ünde bişey kullanmadım dördüncüde coraspin kullandım beşincide iğne kullandım. Sonuç kimyasal kimyasal kimyasal.. Benimde sizin ikigenle birlikte 2 gende daha toplamda 4 gende heterozigot çıktı. Son gittğim doktor sizin genlerde mutasyon olduğu için cıraspin ve iğneyi birlikte kullanmanız gerekmekte dedi. Çok doktora gittim bazıları hiiiç gerek görmedi kimisi sadece coraspin yeter dedi kimisi sadece iğne yeter dedi hepsi farklı bişey söylüyor anlıycanız. Şimdi olursa hayırlısıyla iğne ve coraspin birlikte kullnıcam

Sakın o doktorlara inanma iğne verecek bir doktor bul. Hatta clexan günde 2 defa verecek ya da hibor günde 1 defa verecek birini bul benden sana tavsiye. Ben bu konuda çok çektim kaç doktor gezdim iğne versinler diye vermediler bebeğimi kaybetmek üzereydim perinatologa gitmiştim nihayet iğne verdi ve çok kızdı nasıl iğne vermezler diye. Ama çoğu doktorun bakış açısı şu. Düşük yapmadıysan iğneye gerek yok, bir düşük yaptın genlerden diyemeyiz tesadüftür, iki düşük yaptın aspirin kullan, üç düşük yaptın tamam iğne+aspirin kullan.. mantıkları bu. Bana genetik test bile yapmıyordu 3 tane düşüğün olmadan yapamam dedi. Düşün yani

Sakın o doktorlara inanma iğne verecek bir doktor bul. Hatta clexan günde 2 defa verecek ya da hibor günde 1 defa verecek birini bul benden sana tavsiye. Ben bu konuda çok çektim kaç doktor gezdim iğne versinler diye vermediler bebeğimi kaybetmek üzereydim perinatologa gitmiştim nihayet iğne verdi ve çok kızdı nasıl iğne vermezler diye. Ama çoğu doktorun bakış açısı şu. Düşük yapmadıysan iğneye gerek yok, bir düşük yaptın genlerden diyemeyiz tesadüftür, iki düşük yaptın aspirin kullan, üç düşük yaptın tamam iğne+aspirin kullan.. mantıkları bu. Bana genetik test bile yapmıyordu 3 tane düşüğün olmadan yapamam dedi. Düşün yani
Sizde hangi mutasyonlar ne şekilde idi. Bende gebelik yeni bugün tekrar kan verdim beta artışı düzenli değil, kimyasal gebelik sanırım. Salı yine kan vereceğim

Back
X