Genetik Test Sonucu

elephant11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
143
59
13
29
Merhabalar,

Maalesef 11 haftalıkken bebegimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında şehir hastanesinde pıhtılaşma testi ve genetik test yaptırdık.
1 ay oldu ama hala sonucu cıkmadı ya da cıktı ben mi bilmiyorum e nabızdan bakıyorum ama. Cıkınca e nabıza düşüyor mu? Ya da nasıl ögreneceğim.

Merhabalar,

Maalesef 11 haftalıkken bebegimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında şehir hastanesinde pıhtılaşma testi ve genetik test yaptırdık.
1 ay oldu ama hala sonucu cıkmadı ya da cıktı ben mi bilmiyorum e nabızdan bakıyorum ama. Cıkınca e nabıza düşüyor mu? Ya da nasıl ögreneceğim.
50 gün falan sürmüştü benim ki. Biraz geç çıkıyor. Onlar sizi arar zaten çıkınca

Merhabalar,

Telefona mesaj geliyor ve sonuçları siz göremiyorsunuz mesaj geldiği zaman tekrardan ravdenu alıp doktorunuzla görüşüyorsunuz o size açıklıyor

Back
X