Genetik test sonucu

sesssizsinema

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
106
17
13
Merhaba hanımlar 2 düşük sonrası şehir hastanesinde genetik test için kan verdik bugün 2 ay oldu hala mesaj gelmedi arıyorum biz görmeyiz çıkınca mesaj gelir diyorlar sizin kaç günde çıktı beklemeden gideyim dedim randevu sırası bulamadım

Merhaba ben de 2 kesin, tahminim 3 kez kimyasal gebelik yaşadım ikisi bu ay ve geçen ay üst üste oldu genetik test yaptırmak istiyorum şehir hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu aldım direkt o randevuma giderek test verebilir miyim yoksa önce kadın doğuma gidip ordan doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor acaba bir de ücret ödeniyor mu sonuç kaç günde çıkıyor vs bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi

Merhaba çok geçmiş olsun direkt tıbbı genetik bölümüne gidin zaten geçmiş düşüklerinizden bahsedince doktor kan istiyor eşiniz ve sizden başka bir şey yapılmıyor sonuçlarım 2 ay oldu hala çıkmadı çok yavaş ilerliyor doktor iki sonuç da çıksın öyle gel demişti biri kromozom diğeri kan pıhtılaşması testi vermiştim ben , pıhtılaşma 2 haftada çıkmıştı şimdi diğerini bekliyorum ücret devlet hastanesinde ödenmiyor tabiki, tavsiyem hemen kan verin sonuçları beklerken de korunun bence vücut da bi toparlansın

Bugün kan verdik eşimle beraber korunmak daha mı iyi olur dersiniz bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…