Gebeliğe Hazırlık genetik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sibel_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
138
20
48
39
Merhaba arkadaslar benim 3 tane dusugum var 2 dusukten sonra kanpihtilasmasi oldunu ogrendim mthfr 1298 homozigot son sinan beksaci buldum ilaclar vs metoinin diyeti basladim hamile kalinca 02 igneye baslicaz dedi ve hamile kaldim tabiki ben ilaclari o donem birsktim kortizon vermisti o ara hamile kaldim ve igne kullanmama ragmen gene dusuk yaptim ve sinan hoca( amino asit metebolizma bozuklugu oldunu soyledi yani benim dusuklerim kanpihtilasmasindan degil gibi gen bozuklugundan sanirim ve ben bunun icin ayrintili bir genetik arastirma istiyorum bu genetik testi nerelere yaptirabilirim birde kanpihtilasmadini ogrenmek icin yaptirdigim test geneti testmi oluuo acaba uzun oldu hakkinizi helal edin birde benim durumumda olup bebegini kucagina alan oldumu acaba 31 yasindayim artik umutlarim tukeniyor

Geçmiş olsun Canım Bende 2 düşük yaptım kan pıhtılaşmasından şüphe edilip bakıldı ama bi sorun çıkmadı düşük yaptığın ceninden parça alınıp bakıldı mı genetiğine ben baktırmıştım ondada kalıtsal bi bozukluk çıkmadı.Benimde yaşım 31 anlıyorum seni yaş geçiyor bi an önce anne olmak istiyorsun.Doktor bana hergün 1 tane coraspirin içmemi söyledi aylardır içiyorum.Sen üniversite hastanesine git bence iyice araştırılsın.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Geçmiş olsun Canım Bende 2 düşük yaptım kan pıhtılaşmasından şüphe edilip bakıldı ama bi sorun çıkmadı düşük yaptığın ceninden parça alınıp bakıldı mı genetiğine ben baktırmıştım ondada kalıtsal bi bozukluk çıkmadı.Benimde yaşım 31 anlıyorum seni yaş geçiyor bi an önce anne olmak istiyorsun.Doktor bana hergün 1 tane coraspirin içmemi söyledi aylardır içiyorum.Sen üniversite hastanesine git bence iyice araştırılsın.İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
suan hacettepeye gidiyorum 3l2 senedir sinan beksaca coraspin folbiol prednol bemiks c kullaniyorum 5 ay onceki dusugum genetige gitti ama krimozomlarda bi problem gorulmefi

Back
X