- 27 Mart 2012
- 457
- 939
- 303
- Konu Sahibi citlembik23
-
Canım benim umarım bidahaki tedavinde sağlıklı embriyolarında gelir. Bu her tedavide aynı olmuyor aynı yumurta sayısının her tedavide aynı olmadığı gibi. Her ikinizin testinde bişey çıkmasa da embriyo bölünürken böyle sorunlar çıkabiliyormuş doktor bize öyle söylemişti. Benimde ilk tedavimde 6 ikincide 4 üçüncüde 3 embriyom taramaya gitti ve hepsinde de 1 er tane sağlıklı geldi. Bitanesi kimyasal oldu diğeri gelişmedi yani taramadan gelen embriyonunda garantisi yok. Son tedavimdeki tek embriyom şükür tutundu annesine
Her üç denemenizde embriyolarınıza yapılan genetik test ngs testi miydi?Canım benim umarım bidahaki tedavinde sağlıklı embriyolarında gelir. Bu her tedavide aynı olmuyor aynı yumurta sayısının her tedavide aynı olmadığı gibi. Her ikinizin testinde bişey çıkmasa da embriyo bölünürken böyle sorunlar çıkabiliyormuş doktor bize öyle söylemişti. Benimde ilk tedavimde 6 ikincide 4 üçüncüde 3 embriyom taramaya gitti ve hepsinde de 1 er tane sağlıklı geldi. Bitanesi kimyasal oldu diğeri gelişmedi yani taramadan gelen embriyonunda garantisi yok. Son tedavimdeki tek embriyom şükür tutundu annesine
İlk ikisinde cgh demişlerdi o zaman bu ngs yoktu sanırım. Üçüncüde de taramaya gitti ama ngs cgh bişey söylemediler bende sormadım açıkçası. İlk önce Allaha sonra doktoruma güvendim bazen çok sorgulamamak gerekiyor.Her üç denemenizde embriyolarınıza yapılan genetik test ngs testi miydi?
Evet. Baya da pahalı. Size genetiğe gönderirken fiyat bilgisinin verilmiş olması lazım.GENETIK TAHLIL UCRETLIMI
3 TÜP BEBEK OLUMSUZ BENIM BIRI DONDURULMUSDU. GENETIGE GÖNDERDI DR
Pardon yeni gördüm mesajınızı. Evet ngs yapıldı.Her üç denemenizde embriyolarınıza yapılan genetik test ngs testi miydi?
Kendi kendime cevap vermişimPardon yeni gördüm mesajınızı. Evet ngs yapıldı.
unıversıtede mı paralıEvet. Baya da pahalı. Size genetiğe gönderirken fiyat bilgisinin verilmiş olması lazım.
Onu bilemiyorum.unıversıtede mı paralı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?