Genetik ve pıhtılaşma test

Yldzdgn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
27
4
1
29
Merhaba kızlar ben genetik ve pıhtılaşma testi yaptıracağım fakat regl iken gidilir mi yani zar zor randevu bulduk bu zamana denk geldi olur mu sizce

Bence bir sorun olmaz çünkü bende yaptırdım, hiç öyle bişi sormadılar
hatta aç tokta farketmiyordu...

Benim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunu bekliyorum o biraz geç çıkıyor malesef
Ben çok daha kısa sürede yaptrdım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Genetik için 2 ay snra dediler bana da.

Merhaba. Düşüklerden snra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor. Bir bilginiz var mı
Benim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunu

Eklentiler

• IMG_20230730_143600.webp
    IMG_20230730_143600.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
merhabalar, benim de tekrarlayan 3 düşüğüm var, bu sebeple doktorum eğitim ve araştırma hastanesinde bir genetik merkezine gitmemi önerdi, pıhtılaşmadan şüpheleniyor, siz nerden randevu aldınız? ben çapa tıp fakültesinden randevu almaya çalışıyorum, haseki eğitim araştırmada da var, doktor tavsiyeniz varmıdır? benim de düşükten sonra yeni reglim bitmek üzere randevu bulduğumda hemen gitsem şu durumda kan verebilirmiyim acaba? deneyimi olanlar bilgi verebilirse memnun olurum. 26 Temmuzda düşük yaptım reglim bitmek üzere.

merhabalar, benim de tekrarlayan 3 düşüğüm var, bu sebeple doktorum eğitim ve araştırma hastanesinde bir genetik merkezine gitmemi önerdi, pıhtılaşmadan şüpheleniyor, siz nerden randevu aldınız? ben çapa tıp fakültesinden randevu almaya çalışıyorum, haseki eğitim araştırmada da var, doktor tavsiyeniz varmıdır? benim de düşükten sonra yeni reglim bitmek üzere randevu bulduğumda hemen gitsem şu durumda kan verebilirmiyim acaba? deneyimi olanlar bilgi verebilirse memnun olurum. 26 Temmuzda düşük yaptım reglim bitmek üzere.
BEN ÖLÜ DOĞUM YAPTIM 1 hafta 10 gun sonra gibi kontrole gittigimde kanları da verdim. genetikle adet tarihinin bi alakası oldugunu sanmıyorum. belki kan testleri ve hormonlar için 1 adet dönemi demiştir ama benim doktorum oyle bişeyden bahsetmedi. genetiği de etkilemez zaten.testleri nerede verdiginizin cok bi önemi olmaz test sonucları cıkınca ona göre doktor secersiniz.

BEN ÖLÜ DOĞUM YAPTIM 1 hafta 10 gun sonra gibi kontrole gittigimde kanları da verdim. genetikle adet tarihinin bi alakası oldugunu sanmıyorum. belki kan testleri ve hormonlar için 1 adet dönemi demiştir ama benim doktorum oyle bişeyden bahsetmedi. genetiği de etkilemez zaten.testleri nerede verdiginizin cok bi önemi olmaz test sonucları cıkınca ona göre doktor secersiniz.
öncelikle geçmiş olsun kaybınız için üzgünüm :(, bilgi verdiğiniz için teşekkürler

Back
X