- 23 Mayıs 2023
- 27
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Yldzdgn123
Merhaba kızlar ben genetik ve pıhtılaşma testi yaptıracağım fakat regl iken gidilir mi yani zar zor randevu bulduk bu zamana denk geldi olur mu sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bölüm canım mesela benim teyEmde pıhtılaşma vardı bende bende de olur diye korkuyorumBence bir sorun olmaz çünkü bende yaptırdım, hiç öyle bişi sormadılar
hatta aç tokta farketmiyordu...
Dün yaptirdim iki testide regl açlık tokluk sormadılar gerçekten bakalım sonuçlar ne zaman çıkar. Uzun süre beklemek zorundayızBence bir sorun olmaz çünkü bende yaptırdım, hiç öyle bişi sormadılar
hatta aç tokta farketmiyordu...
Merhaba. Düşüklerden snra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor. Bir bilginiz var mıMerhaba kızlar ben genetik ve pıhtılaşma testi yaptıracağım fakat regl iken gidilir mi yani zar zor randevu bulduk bu zamana denk geldi olur mu sizce
Sorun olmaz kan alıyorlar damardan zatenMerhaba kızlar ben genetik ve pıhtılaşma testi yaptıracağım fakat regl iken gidilir mi yani zar zor randevu bulduk bu zamana denk geldi olur mu sizce
Benim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunu bekliyorum o biraz geç çıkıyor malesefMerhaba. Düşüklerden snra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor. Bir bilginiz var mı
Ben çok daha kısa sürede yaptrdım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Genetik için 2 ay snra dediler bana da.Benim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunu bekliyorum o biraz geç çıkıyor malesef
Benim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunuMerhaba. Düşüklerden snra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor. Bir bilginiz var mı
Genetik uzun süre snra çıkıyor bana 2 ay snra dediler. Bir değer referans dışı var mı bir sıkıntıBenim doktorum bir adet dönemi geçirdikten sonra demişti bende öyle yaptım kan sonucu çıktı ama genetik sonucunu
Ben anlamıyorum ki hiçGenetik uzun süre snra çıkıyor bana 2 ay snra dediler. Bir değer referans dışı var mı bir sıkıntı
BEN ÖLÜ DOĞUM YAPTIM 1 hafta 10 gun sonra gibi kontrole gittigimde kanları da verdim. genetikle adet tarihinin bi alakası oldugunu sanmıyorum. belki kan testleri ve hormonlar için 1 adet dönemi demiştir ama benim doktorum oyle bişeyden bahsetmedi. genetiği de etkilemez zaten.testleri nerede verdiginizin cok bi önemi olmaz test sonucları cıkınca ona göre doktor secersiniz.merhabalar, benim de tekrarlayan 3 düşüğüm var, bu sebeple doktorum eğitim ve araştırma hastanesinde bir genetik merkezine gitmemi önerdi, pıhtılaşmadan şüpheleniyor, siz nerden randevu aldınız? ben çapa tıp fakültesinden randevu almaya çalışıyorum, haseki eğitim araştırmada da var, doktor tavsiyeniz varmıdır? benim de düşükten sonra yeni reglim bitmek üzere randevu bulduğumda hemen gitsem şu durumda kan verebilirmiyim acaba? deneyimi olanlar bilgi verebilirse memnun olurum. 26 Temmuzda düşük yaptım reglim bitmek üzere.
öncelikle geçmiş olsun kaybınız için üzgünümBEN ÖLÜ DOĞUM YAPTIM 1 hafta 10 gun sonra gibi kontrole gittigimde kanları da verdim. genetikle adet tarihinin bi alakası oldugunu sanmıyorum. belki kan testleri ve hormonlar için 1 adet dönemi demiştir ama benim doktorum oyle bişeyden bahsetmedi. genetiği de etkilemez zaten.testleri nerede verdiginizin cok bi önemi olmaz test sonucları cıkınca ona göre doktor secersiniz.