• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik ve Trombofili Paneli Test Sonucu

elephant11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
77
43
3
29
Kızlar
015a1550-675c-4808-b122-30f8f4234000.webp
merhaba, trombofili test sonucunu yorumlar mısınız?

KızlarEki Görüntüle 3609313 merhaba, trombofili test sonucunu yorumlar mısınız?
Canım bu testi genetikçiye göre yorumlama kadın doğumcular biliyor benim testimdede genetik doktoruna göre herşey normal dedi bilmiyordum çocuk istiyordum kadın doğumcuya gittim meğer kan pıhtılaşması varmış bir önceki gebeliğimde düşük bu yüzden olmuş kadın doğuma göster balıö ona göre kan sulandırıcıya başlaytır

Canım bu testi genetikçiye göre yorumlama kadın doğumcular biliyor benim testimdede genetik doktoruna göre herşey normal dedi bilmiyordum çocuk istiyordum kadın doğumcuya gittim meğer kan pıhtılaşması varmış bir önceki gebeliğimde düşük bu yüzden olmuş kadın doğuma göster balıö ona göre kan sulandırıcıya başlaytır
teşekkür ederim canım pazartesi gününe randebu aldım gideceğim. evet genetikçi hiçbir sorun yok dedi, ilaç kullanmana gerek yok dedi hatta

teşekkür ederim canım pazartesi gününe randebu aldım gideceğim. evet genetikçi hiçbir sorun yok dedi, ilaç kullanmana gerek yok dedi hatta
Banada öyle dedi ama ben hemşire tanıdığım bar oda bizim gibi aynı durumdan geçmiş benide o yönlendirdi herçekten dddiği gibi ladın doğumcu bakar bakmaz kan pıhtılaşman var dedi ve kan sulandırıvıya başlattı aynen canım git tedbirini al sen

Back
X