• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetikli embriyonun bölünüp çift olması

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
760
Puanlar
73
Kızlar benim bir önceki transferimde embriyom bölünmüş tek yumurta ikizi olmuştu. Başka doktorla konuştum evet böyle olabilir miş yine . 12. Günüme 1000 küsür beta hcg denk geliyor.
Nedeni laboratuvar kaynaklıymış. Yani doğal bir bölünme değil.
5. Gün en büyük hüçreli embriyoya genetik test için biyopsi aldıklar embryonun zarından. Embriyonun zarı zelendiği ve delik oluştuğu içinde hüçreler bölünürken buradan dışarı kaçıp bölünüyormuş bu delikten

Şimdi en baştan bir riskli gebeliğin içine girmiş oldum.

Embryologların beni uyarmadı gerekmiyor muydu sonuçta başka embriyolarım var daha orta kalite onları koydururduk en azından

zaten bebek kayıplarım var, şimdi ben nasıl illerlicem bu korku ile yoruldum artık ağlamaktan maddi manevi tükendik

İkiz gebeliğini sağlıkl kucağına alanlardan olursunuz, bol istirahatle geçirirsiniz, üzülmeyin lütfen. Her tek yumurta ikizi kötü bitmez bu sefer güzel bitecek. Takiplerinizi mutlaka perinatolog yapsın. Gebelik boyunca perinatoloji ye ara ara uğrayın 🌷

Çok yakın arkadasm pgt li tek emrbiyo ile tek bebeğe hamile. Üzülmeyin lütfen sizn dediğiniz çok düşük ihtimal bu defa olacağını düşünmüyorum allahın izniyle. Benm de genetikli ve muhtemelen tek. Henüz kese görmedik

Üzülmeyin endişelenmeyin. Aynı kötü tecrübeyi yaşayacağınız anlamına gelmiyor . Evet nispeten ikiz ihtimali belki yüksektir ama diğerleri ile karşılaştırınca yüksek kalıyor olabilir. Yine normal popülasyona göre düşük veya aynı yani çoook yüksek ihtimal değil sonuçta . Benim de sizin gibi pgtli embriyo ve tek mesela. İçinizi ferah tutun. Ayrıca okuduğum veya hcglerde bahsettiğiniz günde 1000 küsür ve tek de olabiliyor . Beta tek başına çok da yardımcı değil

Kızlar sağıolun cevaplar için yarın doktor randevum var 6+0 görünür mü bebek bilmiyorum

Kızlar benim bir önceki transferimde embriyom bölünmüş tek yumurta ikizi olmuştu. Başka doktorla konuştum evet böyle olabilir miş yine . 12. Günüme 1000 küsür beta hcg denk geliyor.
Nedeni laboratuvar kaynaklıymış. Yani doğal bir bölünme değil.
5. Gün en büyük hüçreli embriyoya genetik test için biyopsi aldıklar embryonun zarından. Embriyonun zarı zelendiği ve delik oluştuğu içinde hüçreler bölünürken buradan dışarı kaçıp bölünüyormuş bu delikten

Şimdi en baştan bir riskli gebeliğin içine girmiş oldum.

Embryologların beni uyarmadı gerekmiyor muydu sonuçta başka embriyolarım var daha orta kalite onları koydururduk en azından

zaten bebek kayıplarım var, şimdi ben nasıl illerlicem bu korku ile yoruldum artık ağlamaktan maddi manevi tükendik
Ben çok sorunu anlayamadım açıkçası bölünme devam mı edecekmiş rahimde de. Bir de embriyo zarar görmüşse nasıl gebelik oluşmuş rahme tutunmuş ilk defa okuyorum açıkçası böyle ondan şaşırdım

Ben çok sorunu anlayamadım açıkçası bölünme devam mı edecekmiş rahimde de. Bir de embriyo zarar görmüşse nasıl gebelik oluşmuş rahme tutunmuş ilk defa okuyorum açıkçası böyle ondan şaşırdım
Embryo zamanlarda görmüyor zedeleyebiliyor.. embriyonun dış kabuğu tutunsun diye kazıldığı için ya da çizik atıldığı için yada genetik yaptıkları için biyopsi aldıkları yerlerden hüçrelerin kaçıp bölünme ihtimali var mış

Back
X