- Emoji Skoru
- 760
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Kızlar benim bir önceki transferimde embriyom bölünmüş tek yumurta ikizi olmuştu. Başka doktorla konuştum evet böyle olabilir miş yine . 12. Günüme 1000 küsür beta hcg denk geliyor.
Nedeni laboratuvar kaynaklıymış. Yani doğal bir bölünme değil.
5. Gün en büyük hüçreli embriyoya genetik test için biyopsi aldıklar embryonun zarından. Embriyonun zarı zelendiği ve delik oluştuğu içinde hüçreler bölünürken buradan dışarı kaçıp bölünüyormuş bu delikten
Şimdi en baştan bir riskli gebeliğin içine girmiş oldum.
Embryologların beni uyarmadı gerekmiyor muydu sonuçta başka embriyolarım var daha orta kalite onları koydururduk en azından
zaten bebek kayıplarım var, şimdi ben nasıl illerlicem bu korku ile yoruldum artık ağlamaktan maddi manevi tükendik
Nedeni laboratuvar kaynaklıymış. Yani doğal bir bölünme değil.
5. Gün en büyük hüçreli embriyoya genetik test için biyopsi aldıklar embryonun zarından. Embriyonun zarı zelendiği ve delik oluştuğu içinde hüçreler bölünürken buradan dışarı kaçıp bölünüyormuş bu delikten
Şimdi en baştan bir riskli gebeliğin içine girmiş oldum.
Embryologların beni uyarmadı gerekmiyor muydu sonuçta başka embriyolarım var daha orta kalite onları koydururduk en azından
zaten bebek kayıplarım var, şimdi ben nasıl illerlicem bu korku ile yoruldum artık ağlamaktan maddi manevi tükendik