Geniş Aile Star Tv

hastası olduğum tek dizi şu anda. o espriler o mimikler, yerel konuşmalar falan yani arasan bulamazsın. inşallah bozulmaz da devam eder böyle. fırat tanışa ölüyorum adam şahane..

dikkat ettinimiz mi bilalin elleri manikürlü, manikürlü olması doğalda, tırnaklar frenç yapılcak kıvamda, bakımlı demekki özel hayatında:93:

bu dizi yavştan toparlamaya başladı sanırım
62.bölüme öldüm gülmekten çok komikti

şukefinin geri dönüp cevoya yanaşması ne saçma olmuş ya
hiç geçen sene ki tadı yok valla, izlenmiyor

şukefinin geri dönüp cevoya yanaşması ne saçma olmuş ya
hiç geçen sene ki tadı yok valla, izlenmiyor

Ne alaka gerçekten o bu çocuktan köşe bucak kaçmıyo muydu geçen sezon:19:

Ne alaka gerçekten o bu çocuktan köşe bucak kaçmıyo muydu geçen sezon:19:

ay bide evli haliyle, hani şukufe ahlaklı bi karakterdi noldu, sürekli yarattıkları karakterleri başka bi karaktere büründürmeleride ayrı saçmalık:27:

ay bide evli haliyle, hani şukufe ahlaklı bi karakterdi noldu, sürekli yarattıkları karakterleri başka bi karaktere büründürmeleride ayrı saçmalık:27:

Eveeeettt bi de o tarafı ver işin..Şükufe evli dimi hala...Ben seyretmiyorum bıraktım da..:19: Saçmaladılar iyice..Eczacı kızla birlikte değil mi cevahir? Peki cevahir şükufe etrafında dolaştıkça napıyo?

Yavaş yavaş cevap ver chess çok soru sordum:60::60::60:

Eveeeettt bi de o tarafı ver işin..Şükufe evli dimi hala...Ben seyretmiyorum bıraktım da..:19: Saçmaladılar iyice..Eczacı kızla birlikte değil mi cevahir? Peki cevahir şükufe etrafında dolaştıkça napıyo?

Yavaş yavaş cevap ver chess çok soru sordum:60::60::60:

ben başkasını seviyom dedi:27::27:

şekerim bende özet ve tanıtımlardan takip ediyorum:1::1:

Back
X