• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Geniş gözenekler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

MarvelousZ

Fade into you
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
86
26
103
Arkadaşlar Merhaba

Cok genis olmamakla birlikte gozenek problemim var. Biraz da takintiliyim. Duolift ve Saf oxi yaptiriyorum. Ama inatci bir cildim var sıklaşmıyor. Benim gibi muzdarlp olan arkadaslarim Onerileriniz nedir?

sabah akşam yaglı ciltler için olan temizliyecilerle yıkıcaksın tonıklıceksın su bazlı kremler kullanıcaksın nemlendırıcını öyle seç zamanla sıkılasır hemen etki bekleme bir ay sonra falan etkisini görmeye başlarsın

Çok geniş gözenekleriniz yoksa takıntı yapacak kadar değildir diye de tahmin ediyorum.
Gözenekler yaş ilerledikçe ve çok yağlı ürünler kullanıldığı için belirginleşip,genişliyor aslında.

Benim de gözeneklerim var biraz,cildim çok kuru olduğu için hep çok yoğun nemlendiriciler kullanmak zorunda kaldım cildim nemini dengelemeyi öğrendim ama bu arada kullandığım yağlı ürünler gözeneklerimi belirgenliştirince her ne kadar inanmasam da bir arkadaşımın tavsiyesiyle Lancome Vissionaire serum denedim,memnun kaldım.
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum,serumlar genelde pahalıdır ve tabi bu da pahalı ama 50ml.lik serum rahat 5 ay gidiyor hem de hiç cimri kullanmadan..
Bir araştırın isterseniz,ve bulabilirseniz bir testerını isteyin.
image.webp

Amway artistry Intensive Skincare serumunu kesinlikle tavsiye ederim sadece gözenek değil her türlü cilt problemine birebir.. Gözeneklerim için almıştım ama kullanmaya başladığım günden beri cildimde tek bir siyah nokta bile çıkmamaya başladı, lekelerimde de ciddi bir azalma oldu.. Çok başarılı gerçekten :KK9:

Back
X