• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital Bölge Beyazlatma Yöntemi(Tecrübeyle sabit mutlaka okuyun)

sunandshine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
2
1
1
24
Sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum çünkü ben çok araştırma yaptım zamanında kullandığım ürünlerle beraber adım adım yazacağım kendi hikayemi umarım size de faydalı olur
1) Öncelikle benim ten rengim çok açık yıllar önce lazere başlamıştım ama yarıda bırakmak zorunda kaldım hep jiletle devam ettim aynı zamanda jilet hem kararmayı hem de bende maalesef kıl kökü iltihabı var onu çok tetikledi iltihaplı sivilceler yaralar oldu özellikle popo aramda ve bunlar hem daha da kararttı hem iz bıraktı aynı zamanda şeker hastalığım (hipoglisemi) ortaya çıktı ve üniversitede üç yılda çok kilo aldım bu da tabi kararmayı ve kıl kökü iltihabını tetikledi daha sonra 18 kilo verdim sporu hayatıma kattım ve beslenmemi düzelttim
2) Gelelim kendi hikayeme artık genital bölge beyazlatmayı lazerle yapacak kadar kafayı takmıştım bu duruma ama işe çok yaramadığını ya da herkeste olmadığını görünce bunu rafa kaldırdım ilk adım kesinlikle jileti bırakmak ben lazere şu an başlayamıyorum çünkü şehir değiştireceğim ve yarım kalacak kendim ağda yaptım ağda bantlarıyla süper olmasa da işe yaradı zaten kıl kökü iltihabı olduğu için ileride kesin başlayacağım
3) Dr.Ea markasının akne sabununu kullanmaya başladım hem iltihaplarıma hem de beyazlatmaya iyi geldi hem sabah hem akşam bu sabunu kullandım
4) Yine Dr.Ea markasının bikini bölgesi beyazlatma kremini kullandım bu da çok iyi geldi düzenli kullanımda bunu da sabah akşam sürdüm mutlaka
5) The Fine markasının da beyazlatma kremini kullandım yukarıda yazdığım kremle karıştırdım genelde
6) Ennn faydasını gördüğüm kremlerden biri sudocrem bildiğiniz bebek pişik kremi her gece kalın bir tabaka halinde elime alarak sürdüm ve yaydım daha sonra burası da çok önemli iç çamaşırı giymeden bol bir pijamayla uyumaya başladım
7) Her gün sabah glikolik asit kullanmaya başladım tonik şeklinde olanlardan aldım ve bunun da iyi geldiğini düşünüyorum
8) Son adımımız akşam olan duş rutinlerimde ipek keseyle İsana markasının intim peelingiyle ufak ufak kese yaptım
Gerçekten daha bir hafta bile olmadan resmen hem kıl kökü hem de kararmalarda aşırı iyileşme olmaya başladı sorularınız varsa cevaplarım yine ben bir hafta önceye kadar asla düzelmez diyordum, bu bir süreç kararmalar bir günde olmadı ve bir anda tamamen düzelme beklenmez ufak ufak ve bakımları ihmal etmeden yapmamız gerekiyor
Yine güncellerim gelişmelere göre umarım size de faydası olur

Selam.ben de genital bölge renk artıracağım.o kadar şeye zaman bulacağımı düşünmüyorum.😊yatmadan önce yüzüm icin bakim yapmak bile çok zamanımı alıyor. Genital bölge için de o kadar bakim yaparsam sabah olur artik😁size masaAllah diyorum.bi ara bnde beyazlatici ürünler denedim sonra sıkılıp bıraktım.

Selam.ben de genital bölge renk artıracağım.o kadar şeye zaman bulacağımı düşünmüyorum.😊yatmadan önce yüzüm icin bakim yapmak bile çok zamanımı alıyor. Genital bölge için de o kadar bakim yaparsam sabah olur artik😁size masaAllah diyorum.bi ara bnde beyazlatici ürünler denedim sonra sıkılıp bıraktım.
regl olduğum için ben de ara vermek zorunda kaldım 😂 sonuçlar iyi olunca motive oluyorum hahahaha

Back
X