Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lazer canim.. agda ve makine disinda nasil alirsan al kararir orasi.. kokten alcaksin en iiside agda olu cildi alir beyazlatir orayi onemli olan kokten tuyleri almak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lazere gidiyorum ama yinede çok esmer özel bölgem ..birazda ağdadan kaynaklı çözüm bulan var mı ?
benimde ağdadan kaynaklı esmerlik başladı..bepanten , madasscal bir çok şeyi denedim ama ağda yanığını geçirmek kolay değil anlaşılan..
Canjm bak limon vucuttaki lekeleri acma ozelligine sahip cilt renginide aciyor hergun surmen gerek oraya dene ama ice deil sadce dis kisma bkini bolgesine bence faydasni gorursun ama 2 gunde deil tbi 2 hafta hergun yap o zaman fark gozle gorulmeye baslar bide siki seyler giyme bol rahat giyin ic camasiri dahil ve cok sikistirp oturma.. bacak bacak ustjne filan atma ayrica balik etliysen ic basen varsa cok zor cnku orasi hep kapali kalio ne yapsanda yine eski haline gelir o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
limonu deniyecemm 36 bedenim çok kilolu değilim bu ağdadan sonra başladı kararma ama çok kötü görünüyor inş limonun faydası olur
Kızlar !!! Silverdin yanık kremi , madecassol yanık kremi , dermovate ointment krem dış kabı yeşil olan değil kahverengi olanı alın
,bepanhten krem bunların hepsini çok az miktar avucunuzun içine sıkıp elinizle karıştırın ve bikini bölgenize sürün 10 gün içnde
gözle görünen bir açılma göreceksiniz ama 3--4 ay sonra netice alırsınız ...denedim şimdiden çok fark var ayrıca hiç bir zararıda
yok bilginiz olsun
Canım bunlar çok yağlı kremler değil mi? Orada sivilce yapmasın ? Birde sürüp yıkıyor musun ? Yoksa belli süre tutulması mı gerekiyor![]()
koltukaltı ve bikini bölge kararması için dervita krem aldım kızlar..bugün kullandığımın ikinci günü..faydasını görürsem konu açıp yazıcam
birkaç tane bende kullandım bu ürünlerden pek sonuç alamadım bakalım sende işe yarıyacak mı ?
birkaç gündür kullanıyorum açılma gözlemlemedım açıkçası sanırım boşuna aldım