Lekeler, Çiller genital bölge kararması

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Lazer canim.. agda ve makine disinda nasil alirsan al kararir orasi.. kokten alcaksin en iiside agda olu cildi alir beyazlatir orayi onemli olan kokten tuyleri almak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lazer canim.. agda ve makine disinda nasil alirsan al kararir orasi.. kokten alcaksin en iiside agda olu cildi alir beyazlatir orayi onemli olan kokten tuyleri almak

lazere gidiyorum ama yinede çok esmer özel bölgem ..birazda ağdadan kaynaklı çözüm bulan var mı ?

Canım genital ve koltuk altı herkesin ten rengine göre bi iki tom koyudur.
Çünkü hava almıyo en çok terleyen bölgeler ora.
Benimde koltuk altı kararmıştı ama ben ağda ile yakmıştım :( lazere gittin renk açma işlemi yaptılar.
Ve kadın dedi bepanten kremde tem rengini açıyor falan. Çok iyi bi nemlendiricimiş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lazere gidiyorum ama yinede çok esmer özel bölgem ..birazda ağdadan kaynaklı çözüm bulan var mı ?

Tmmda zaten esmerdi dimi? Hemen gecmezki bide nemli ve kapali oldugu icn nrmal vucudumjza gore bi tik esmer olhr ama fazlaysa o zamanla gececektir kenarlara filan kese yap bide pudra kullan kuru kalsin uzn sure gittikce beyazlasir ama icine deil tbi kenarlara pudra koy

benimde ağdadan kaynaklı esmerlik başladı..bepanten , madasscal bir çok şeyi denedim ama ağda yanığını geçirmek kolay değil anlaşılan..

arkadaşlar tam olarak çözüm bulan yok mu ? ağda yanmasından kaynaklı karama var ve canım çok sıkılıyor...

Canjm bak limon vucuttaki lekeleri acma ozelligine sahip cilt renginide aciyor hergun surmen gerek oraya dene ama ice deil sadce dis kisma bkini bolgesine bence faydasni gorursun ama 2 gunde deil tbi 2 hafta hergun yap o zaman fark gozle gorulmeye baslar bide siki seyler giyme bol rahat giyin ic camasiri dahil ve cok sikistirp oturma.. bacak bacak ustjne filan atma ayrica balik etliysen ic basen varsa cok zor cnku orasi hep kapali kalio ne yapsanda yine eski haline gelir o

Canjm bak limon vucuttaki lekeleri acma ozelligine sahip cilt renginide aciyor hergun surmen gerek oraya dene ama ice deil sadce dis kisma bkini bolgesine bence faydasni gorursun ama 2 gunde deil tbi 2 hafta hergun yap o zaman fark gozle gorulmeye baslar bide siki seyler giyme bol rahat giyin ic camasiri dahil ve cok sikistirp oturma.. bacak bacak ustjne filan atma ayrica balik etliysen ic basen varsa cok zor cnku orasi hep kapali kalio ne yapsanda yine eski haline gelir o

limonu deniyecemm 36 bedenim çok kilolu değilim bu ağdadan sonra başladı kararma ama çok kötü görünüyor inş limonun faydası olur

limonu deniyecemm 36 bedenim çok kilolu değilim bu ağdadan sonra başladı kararma ama çok kötü görünüyor inş limonun faydası olur

Evet ve agda yaptignda kesinlikle cok sicak olmasin vucudunu bole yakar gbi hissetmicek duruma getir ole yap hem ilerlemez kararma hemde limonla birlikte yavas yavas acilir insallah

yeni bir yöntem deniyorum şimdiden fark var gibi görünüyor biraz daha denedikten sonra sizinle paylaşacam

Kızlar !!! Silverdin yanık kremi , madecassol yanık kremi , dermovate ointment krem dış kabı yeşil olan değil kahverengi olanı alın

,bepanhten krem bunların hepsini çok az miktar avucunuzun içine sıkıp elinizle karıştırın ve bikini bölgenize sürün 10 gün içnde

gözle görünen bir açılma göreceksiniz ama 3--4 ay sonra netice alırsınız ...denedim şimdiden çok fark var ayrıca hiç bir zararıda

yok bilginiz olsun

Özel bölgeye bebepanten krem nasıl uygulanır ? Bendede aynı sorun var ama bana çok tehlikeli geliyor aşırı yağlı oldugunu için sıvılce yapmazmı ? Birde orası tehlikeli gibi geliyor biraz :52::52::52::37::17:

Kızlar !!! Silverdin yanık kremi , madecassol yanık kremi , dermovate ointment krem dış kabı yeşil olan değil kahverengi olanı alın

,bepanhten krem bunların hepsini çok az miktar avucunuzun içine sıkıp elinizle karıştırın ve bikini bölgenize sürün 10 gün içnde

gözle görünen bir açılma göreceksiniz ama 3--4 ay sonra netice alırsınız ...denedim şimdiden çok fark var ayrıca hiç bir zararıda

yok bilginiz olsun

Canım bunlar çok yağlı kremler değil mi? Orada sivilce yapmasın ? Birde sürüp yıkıyor musun ? Yoksa belli süre tutulması mı gerekiyor :17::17:

Canım bunlar çok yağlı kremler değil mi? Orada sivilce yapmasın ? Birde sürüp yıkıyor musun ? Yoksa belli süre tutulması mı gerekiyor :17::17:

ben sabah akşam sürüyorum zaten 15 gün sürüp 10 gün ara veriyorum yalnız kremi sürmeden önce yıkıyorum temiz bölgeye kremi sürüyorum sivilce yapmadı tüm bu kremlerin hepsinin en büyük ortak özelliği hücre yeniliyici olması bayağı faydasını gördüm tavsiye ederim

koltukaltı ve bikini bölge kararması için dervita krem aldım kızlar..bugün kullandığımın ikinci günü..faydasını görürsem konu açıp yazıcam

koltukaltı ve bikini bölge kararması için dervita krem aldım kızlar..bugün kullandığımın ikinci günü..faydasını görürsem konu açıp yazıcam

birkaç tane bende kullandım bu ürünlerden pek sonuç alamadım bakalım sende işe yarıyacak mı ?

birkaç gündür kullanıyorum açılma gözlemlemedım açıkçası sanırım boşuna aldım

bende bunlara çok para harcadım sonuç alamadım daha sonra Silverdin yanık kremi , madecassol yanık kremi , dermovate ointment krem ,bepanhten krem
hepsini bir kullanmaya başladım gözle görülür bir sonuç aldım 1 hafta içinde fark ediliyor herhangi bir kötü sonuç ile de karşılaşmadım

Back
X