Genital bölge-kasık ağrısı

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
33 haftalık hamileyim en son kontrolümde bebeğimin başı aşağı dönmüş dedi doktor kasıklarım,bacaklarım ve genital bölgem çok ağrıyor bazen helede geceleri wc için kalktığımda en çok hissediyorum. benim gibi olan var mı bu gece bacaklarımın ağrısına uyandım kalçama kadar 2 bacağımında kemikleri sızlıyordu. ellerim de ara sıra uyuşuyor. genital bölgemdeki ağrı bebeğin başı baskı yaptığından mı acaba resmen kemiklerim ağrıyor. kalsiyum,demir ilacı,süt ürünleri herşeyi kullanıyorum magnezyumu kramplar için kullanıyordum

aynı dertten bende muzdaribim..benimde 35.haftam genital bölgede ağrım var..sol tarafıma yatıyorum ama ellerim çok uyuşuyo son bir haftadır..anlayamadım ne hikmettir..

ağrılarım biraz geçer gibi olmuştu ama gene başladı daha şiddetli hemde geceleri sağdan sola dönerken uyanıyorum zor dönüyorum wc ye kalktığımdada yürürken çok zorlanıyorum yaaa perşembe 35.haftaya başlıcaz

bende 32+5 günlük gebeyim arkadaşlar o bölgenin ve bacaklarımın ağrısından uyku uyuyamıyorum...o ağrı mahvediyor beni

Kizlar mrb 27 haftalik hamileyim genital bolgemde kasik agrisi cekiyorum iki gundur nedendir sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…