genital bölgemin kaşıntısındannn duramıorum çareeee.....

cansuyumsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
38
0
86
İstanbul
arkadaşlar genital bölgemde aşırı derecede kaşıntım var.kız değilim fakat cinsel birlikteliğim yok.sizce neden olur.peynirimsi kesik kesik akıntı geliyo bide.lütfen yardımcı olun.makatımda kaşınıyo.

öncelikle geçmiş olsun. evliliğimin ilk haftası geçirdim bu durumu kaşıntı ve peynirimsi akıntı kesinlikle mantar olmuşsunuz. ama endişe etmeyin doktora görünün zaten fitil kullanma şansınız varsa fitil vericektir birde antibiyotik anında kesiyor..

ama 15 gün oldum sonra kendiliğnden kesildi ben önce mikrop kaptığımı düşündüm.fakat ara ara yine aynı akıntı devam etti.neden kaynaklanıyo olabilir bu mantar.ayrıca çok teşekkür ederim..

ama 15 gün oldum sonra kendiliğnden kesildi ben önce mikrop kaptığımı düşündüm.fakat ara ara yine aynı akıntı devam etti.neden kaynaklanıyo olabilir bu mantar.ayrıca çok teşekkür ederim..

tabiki mikrop kapmış olabilirsin. cinsell ilişkiyle havuzlarda denizde ve dışarlardaki wc lerde falan kapılıyor. bide tuvalet sonrası çok iyi kuralamalısın. kesinlikle nemi sevmez mantar ve tekrar azar. doktorumun bana önerdikleri böyleydi. birde ayaklarını çok üşütmemelisin

kesinlikle mantar olmuşsun bende olmuştum kaşıntıyla birlikte kesik süt şeklinde akıntım vardı.. ben eczaneden mantara karşı ilaç istemiştim onu kullandım ve geçti.. ama yinede doktora görünmeni tavsiye ederim. geçmiş olsun!!

selam geçmiş olsun. öncelikle doktora gitmenizi tavsiye edeceğim elbette ama şikayetleriniz mantar enfeksiyonuna benziyor. Tedaviniz çok kısa sürede olur ve şikayetleriniz hemen rahatlar. Booşuna zaman kaybedip eziyet çekmeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…