• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital herpes

blueeeeee00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
1
0
1
22
Merhaba şuan 22 yaşındayım 2022 yılında bir birlikteliğim olmuştu ve o zamanlar cahillikten mi yoksa bilgisizlikten mi bilmiyorum cinsel yolla bulaşan hastalığın olduğunu bilmiyordum ve de hiç duymamıştım ilişki sırasında erkek arkadaşımın penisinde açık yaralar olduğunu görmüştüm fakat normal sürtünmeden kaynaklı olduğunu düşünerek pek üstüne düşmedim sözde o da bilmiyor otel ucuz diye gitmiştk ama çok pisti o da oradan kapmış olabileceğimizi söyledi ondada öncesinde yokmuş ne kadar doğru bilmiyorum bu arada yargılamayın şuan ki aklım olsa asla korunmadan ilişki yaşamam herkesin yalnışları oluyor ve benim bu hayattaki en büyük yanlışım her neyse sonra benim genitalimde yaralar çıkmaya başladı yanılmıyorsam ilişkiden 2-4 ay sonra zaten bağışıklık düşünce ortaya çıkıyormuş ben cildiyeye randevu aldım gittim çünkü dediğim gibi cinsel yolla bulaşan hastalık nedir varlığını bilmiyordum kadın doğuma değilde cildiyeye almışım gittiğimde cinsel yolla bulmış bir hastalık olduğunu söyledi gardasil aşı vurul o seni korur dedi 3 doz vuruldum o zamanlar 9 doz henüz türkiyeye gelmemişti soğuk üfleyen bir aletle dondurma işlemi yaptı ve iyi geldi onun öncesinde 1 tane çıkmıştı normal sivilce sanıp sıkmıştm ucu beyazdı irinli gibi sıkınca da çoğaldı zaten sonra 2023 haziran ayına kadar hiç çıkmadı tekrar çıkınca bu sefer kadın doğuma randevu aldım kan testi yaptı herpes olduğunu söyledi valtreks kullanacaksn tekrarladığında dedi pek sallamadı ömür boyu taşıyıcı olacaksın kanından atamazsın falan dedi baya psikolojim bozulmuştu o zamanlar sonrasında da hayata küstüm asla evlenmeyi düşünmüyorum kime ne açıklama yapabilirsin ki kim kabul eder bu şekilde her ilişki sonrasında uçuklar tekrarlıyor çabuk tahriş oluyorum jiletle aldığımda tekrarlıyor ağdada aldığımda da tekrarlıyor reglimde de tekrarlıyor ve her ilişki sonrası gerçekten aşırı tahriş oluyorum ertesi günde uçuk çıkıyor 2 gündür baya araştırıyorum hpv tedavisi olup kurtulan varmış ama ben hpv ile herpesi karıştırıp boşa sevinmişim lütfen bana umut olun herpes olupta bundan kurtulup vücuttan atabilen birisi var mı bugün kadın doğuma tekrardan gittim hpv testi de yaptırmak istedim ne olur ne olmaz diye birde smr testi doktorum ek olarak papinella diye bir hap verdi bağışıklık güçlendirmek için bu konuda bilgisi olup bilgilendirenlerden allah razı olsun umarım bu hastalıklar için tam çözümlü bi ilaç iğne birşey bulunur

Eklentiler

• IMG_4685.webp
    IMG_4685.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4684.webp
    IMG_4684.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_4683.webp
    IMG_4683.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 63
Back