Genital siğil ve eşim

Eşim gitmiş ciddiye almamışlar hem ürolojiye gitti hem enfeksiyon hastalıklarına ikiside bakmamış cildiyeye git ilaç versinler demişler Lohusaligim bittikten sonra ben gideceğim. Siğil yakma işlemi nasıl oluyor. Çevremdeki kimseye söylemedim ayiplanmaktan korktuğum için eğer anesteziliyse bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum çünkü bebeğim çok küçük
Böyle bir şey mümkün değil. Eşiniz sizi aldatmış ve bunun üstünü örtmek için bakmadılar diyebilir... Eşinizle sizde gidin lütfen

Böyle bir şey mümkün değil. Eşiniz sizi aldatmış ve bunun üstünü örtmek için bakmadılar diyebilir... Eşinizle sizde gidin lütfen
Hayır zaten bende gideceğim 10 gün sonra böyle bir konuda yalan söylemez çünkü benim gibi o da çok korkuyor. Hatta ilgilenmediler diye çok sevinmiş demekki önemli bir hastalık değil diye. Şimdi cildiyeye randevu almış oraya gidecek

Hayır zaten bende gideceğim 10 gün sonra böyle bir konuda yalan söylemez çünkü benim gibi o da çok korkuyor. Hatta ilgilenmediler diye çok sevinmiş demekki önemli bir hastalık değil diye. Şimdi cildiyeye randevu almış oraya gidecek

Peki bundan sonra tavrınız ne olacak... Umarım iyilesirsiniz eşiniz ise tam dayaklık size sağlıklı günler dilerim bebeğinizle 💫❤️

SIyiller bulastiktan 6 ay sonra meydana geliyor...evlenmeden onceki bisey degildir yani evlendikten sonra olmus...ayrica 1 kere yakilmakla bitmez, tekrar tekrar cikar cok kasinir arti cinsine gore kanser riskiniz var hangi tur oldugunu tespit ettirin kanser yapan cins ise bundan sonra hep sik sik tetkik yaptirmaniz lazim oyle yaktir gecer diyenlere inanmayin...sancili bi surec malesef...
Bende kotuyum smear temiz hpv dna temiz ama sigil konusunda emin misiniz bir nebze olsa icim rahatladi 6 ay eger gecerse ozaman sigil cikmaz demi

MERHABA BNDE 2 YILLIK EVLİYDİM VE BENİMDE BAŞIMA GELDİ EŞİMİN EVLENMEDEN ÖNCE SADECE 2 TANE SİĞİLİ VARDI AMA KAYINVALİDEM ÇOCUKLUKTAN BERİ VAR DİO VE 2 YIL HİÇBİRŞEY OLMADI SONRA BEN Bİ ENFEKSİYON GEÇİRDİM VE SİĞİLLER BAŞLADI BENDE VE EŞİM O SİĞİLLERİ YAKTIRDI HATTA ALDILAR ANESTEZİYLE SONRA BNDE KADIN DOĞUMA GİTTİM ASİT VERDİ VE SMR TESTİ VERDİM TEMİZ ÇIKTI ASİT HİÇ İYİ GELMEDİ KANAMAYA BAŞLADI DERKEN BEN BU SIRADA LAZERE GİDİYORUM EPİLASYONA YANİ VE BAKTIM AY GEÇTİKÇE YOK OLMAYA BAŞLADI VE YENİDEN SMR TESTİ VERDİM ODA TEMİZ ÇIKTI VE ŞUAN HİÇ KALMADI
Merhaba evlendikten sonra kac ay sonra sigil cikti

Eşim gitmiş ciddiye almamışlar hem ürolojiye gitti hem enfeksiyon hastalıklarına ikiside bakmamış cildiyeye git ilaç versinler demişler Lohusaligim bittikten sonra ben gideceğim. Siğil yakma işlemi nasıl oluyor. Çevremdeki kimseye söylemedim ayiplanmaktan korktuğum için eğer anesteziliyse bir kaç ay beklemeyi düşünüyorum çünkü bebeğim çok küçük
Uroloji bakmiyor labratuarda test versin gelisim veya mavi labratuar. Sonrasinda prof suleyman engin ahkan cilde asestik asit surerek hpv kontrolu yapiyor sigil varda yakiyor

Hayır 15 gün önce normal doğuma aldılar doktorum bunlar varken normal doğum yapamazsın dedi hemen sezeryane aldılar. Lohusaligin bitsin gel onları yakim dedi. Bugün aklıma düştü araştırdim ondan yazdım buraya da bugüne kadar ne olduğunu bile bilmiyordum

Doktorunuz doğuma kadar vajinal muayene yapmadı mı? Smear almadı mı?

Back
X