genital siğil

off bende bu dertten muzdaribim arkadaşım :/

siğil sorunu yaşadım. 4-5 kez yaktırdım ve son 1 senedir hiç çıkmadı. şimdi de 27 haftalık gebeyim. hala siğilim yok. doktorumla telefonda konuştum 'aktif siğilin yoksa normal doğum yapabilirsin hiç üzülme ' dedi. cumartesi kontrole gittiğimde daha ayrıntılı konuşacağız, muayene de edecek. risk var mı yok mu nedir herşeyi öğreneceğim.yazarım mutlaka. ne sıkıntılı bir şey olduğunu bilirim.

Genital sigil oyle bi dert ki kimse yasamasin isterim.ben sigillerim olduktan cok sonra hamile kaldim ama bendeki sigiller rahim agzi kanserine yol acmistirahim agzinin bir bolumunu aldilardr um normal dogum yspma riskini goze alamayiz sezeryan dedi.ve sezeryan oldum.bir daha sigil cok sukur olmadi.ben soyle dusundum hep rahim agzimin bir bolumu alinmasaydida normal dogum yapmazdim.tabi en iyisini siz ve dr unuz bilir.saglikla dogum yapalim insallah.

arkadaşım ben dün muayene oldum doktoruma.ellede muayene etti,alttan baktı.görünürde hiçbirşey yok ,normal doğum için hiçbir engel yok dedi. içeride viral bir akıntı kalma diye birşe de söz konusu değilmiş. doktoruma güvenerek bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım.
ama yine söyledi.eğer nüksederse,ki kendisi son haftalarda da doğum anında da kontrol edecekmiş,sezeryana alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…