Genital sivilceye çözüm :(

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyor :( sivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktora gitme imkanın yok mu?
Çok ta yeni evliymişsin .

Tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim ;)) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.

Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.

Malesef bu ara yok :(
Bi çözümü olan da yok galiba :(

Yeni evli olduğun için keşke gidebilsen .
Yeni mi çıktı , sivilce olduğuna emin misin ?

Biraz bekle geçmezse ihmal et bence .

tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim ;)) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. Iki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.

şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.

lokum mu?:26:lokum sadece yemeye yaramıyormuş meğer...ilğinç....sanırım lokumu hayatımdan çıkarıyorum...:9:

Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyor :( sivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen :(

Õncelikle gecmis olsun theramiycn merhem alin ve o bolgeye sürün yarina biseyin kalmaz bu arada antibiyotik de icebilirsin icteki iltihabı kurutursun canim

Tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim ;)) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.

Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.

Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum :1: :1: :1:
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de :25:

lokum mu?:26:lokum sadece yemeye yaramıyormuş meğer...ilğinç....sanırım lokumu hayatımdan çıkarıyorum...:9:

canım lokum neyli olursa daha etkili oluyor
:1:

Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum :1: :1: :1:
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de :25:

Dur sorayım biliyordur belki bişey. ;)
Anneannem lokman hekimmiş bulunduğu yörede. Ondan kaptığı böyle enteresan şeyler var anacığımın.

merhaba geçmiş olsun benimde genelde kalçamda çıkardı eskiden hemde baya büyük içi dolu ucu olmayanlardan ablam söylemişti beyaz sabunu rendeleyip yoğurtla karıştırıp gazlıbezin üzerine koy sivilcenin üzerine yapıştır. tabi bunu gece yap sabaha kadar içindeki iltihabı çekiyor. dene mutlaka ben inanmamıştım öylesine yapmıştım ama sabah kalktığımda o kocaman şişlik sönmüştü :32:

thiocilline deri pomadı diye bir krem var,

ben genelde patlamayan içi dolu sivilcelerime ya da tırnaklarımın kenarlarındaki deriyi koparttığımda oluşan iltihatlara sürüyorum hemen sönüyor/patlıyor...:51::51:

genital bölgede işe yarar mı bilmiyorum :26:

Cok tesekkur ederim kızlar, söylediklerinizi deneyeceğim hemen :) bende ara sıra çıkar ama patlardi bu seferki patlayacak gibi degil. Bakalım hangi yöntem iyi gelecek :)

Teramisin -böyle yazıldığından emin değilim ama olsun - sür, iltihabı üste çekip uç verdirtir hemen. Sonra da sıkarsın.

ekmek çiğne bildiğimiz ekmek ağzında iyice hamur yap sonra üstüne koy üstüne bant koy o gece uyu eğer geçmezse aynı işlemi 2. kez yap hiç bir şey kalmaz

yüzdeki büyük iltihaplı sivilceler içinde bunu yaparbilirsin

Theramicyn yazanlardan Allah razı olsun 🙏
1 haftadır kocaman çiban gibi olmuştu bugun doktor bulup gidecektim. Dün theramicyn aldım gece yatmadan önce sürdüm ve gece bi uyandım tamamen patlamış ici boşalmış. Simdi hala biraz akmaya devam ediyor. Cok tesekkur ederim kızlar 😊

Back
X