- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitme imkanın yok mu?
Çok ta yeni evliymişsin .
Malesef bu ara yok
Bi çözümü olan da yok galiba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. Iki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.
şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.
Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyorsivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen
Tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.
Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.
lokum mu?:26:lokum sadece yemeye yaramıyormuş meğer...ilğinç....sanırım lokumu hayatımdan çıkarıyorum...![]()
Tam genital bölge de değilde alt tarafta popoya yakın bölgede ( ne ayrıntı verdim) çıkmıştı benim de. Doktora gittim, ilaçlar merhemler vs hiç bi ile yaramadı. 10 gün falan çektikten sonra annemin ıstarlarına dayanamayarak kocakarı yöntemine tamam dedim artık. İki günde iltihap aktı, sivilce hatta çıban diyebiliriz kurudu gitti.
Şöyle ki. Bi tane sade lokumu alıp inceltiyorsun elinde, yarım cm lik bi tabaka olarak kesebilirsin de. Sivilcenin üstüne koyup, onun üstüne gazlı bez ( bi kaç kat olsun) koyup bantlıyorsun. Eğer yerinde duruyorsa banta gerek yok. Gece yapıp uyuyorsun. Sabah kalktığında iltihap tamamen akmış oluyor genelde. Olmazsa bi sonraki akşam tekrar yap. Sargı bezini bol koy üstün başın batabilir. Benimki ilk geceden patlamıştı, sabah duşta dokunmamla içinde kalanlar da kendini dışarı attı.
canım lokum neyli olursa daha etkili oluyor
![]()
Bu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum![]()
![]()
![]()
Annene benim için sorabilir misin, vajinal mantar için de bildiği bir yöntem var mıymış, 3 yıl olacak neredeyse geçmedi de![]()
Merhaba kızlar, genital bölgemde kocaman içi dolu sivilce cikti yürürken bile bacağım değdigi icin acıyorsivilcenin ucu da yok yani patlamıyor. Küçülmesi icin önerisi olan var mi? Yardım edin lütfen