Genital sivilceye çözüm :(

Lokumu yap
Bir nevi ikinci bir hücre zarı gibi difüzyon alayı yapıyor
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor
Çıkacak su bittiğinde iltihabı çekmeye başlıyor ve patlıyor

çok teknik bir açıklama olmuş

esasen kocakarı ilacı ama onun da bilimsel bir temeli var

Lokum yontemini söyleyecektim ama bi ark anlatmis.. anlattigin şey bartolin kistinede benziyo bende iki defa oldu ve bi muddet cektikten sonra kayboluyo ama dahada ileri boyuta ulasirsa hastaneye mutlaka git icindeki siviyi bosaltirlar yurumene engel olur ve bacagin değdiğinde bile aci verir

Lokumu yap
Sivilcenin olduğu bölge seyreltik lokum ise doygun şeker içeriği olduğu için deri altından su çıkışını sağlıyor bu olurken bir taraftan iltihap toplanıyor

Ooo baya bilgilisniz bu konuda,teşekkürler,simdi yaptim sabah ola hayrola

Bence kara merhem sür eşimin koltuk altında kocaman bir şişlik çıktı ne ucu var ne bişi sürdüm sabaha irin fiskirmisti tamamen

Evett oda iyiymis ama dr,bana kren vermedi hic,hamileyimya zararinolmazmiki?

Oo baya eskiymiş bakmadan yazdım neyse başkasına faydası olur belki benim gibi yeni görenlere

Yoo yooo ben bu aksam yazdim canim cok sagok

Lokum yontemini söyleyecektim ama bi ark anlatmis.. anlattigin şey bartolin kistinede benziyo bende iki defa oldu ve bi muddet cektikten sonra kayboluyo ama dahada ileri boyuta ulasirsa hastaneye mutlaka git icindeki siviyi bosaltirlar yurumene engel olur ve bacagin değdiğinde bile aci verir

Canım 3 tane dr,a gittim cuna gunu,kist demedi,simdilik apse,ama miriktanmi,kil donmesindenmi,dogumdan sonra ilacli mr la belli olucakmis,bacaklarim vok agriyo yuruyemiyorum zaten,tam kuyruk sokumumda ,siviyi bosaltmalarindan korkuyorum ,kesicekler beni:(

Nazanen Nazanen bir ara bu anane ilaçlarına merak salıp bilimsel yönlerini araştırmıştım ordan geliyor bilgi :KK53:
Takıntılıyım sağlıkla ilgili konularda
İlaç içerikleri etken maddeleri doğadaki karşılığı falan :KK69:

Lokumu yap
Ya bende sivilceden müzdarip biri olarak bu lokum sivilceye de etki edermi yüzde nasıl olur acaba... Bu arada konu sahibi iççamaşırı lastiğinde inanılmaz acı sivilce falan demiş bende öyle sanmıştım kıl dönmesi çıktı. Bu lokum bilgisi de bir kenarda dursun

Ya bende sivilceden müzdarip biri olarak bu lokum sivilceye de etki edermi yüzde nasıl olur acaba... Bu arada konu sahibi iççamaşırı lastiğinde inanılmaz acı sivilce falan demiş bende öyle sanmıştım kıl dönmesi çıktı. Bu lokum bilgisi de bir kenarda dursun
Evet yüzdede işe yarar ince bir tabaka haline getir sivilcenin üzerine yapıştır

Nazanen Nazanen bir ara bu anane ilaçlarına merak salıp bilimsel yönlerini araştırmıştım ordan geliyor bilgi :KK53:
Takıntılıyım sağlıkla ilgili konularda
İlaç içerikleri etken maddeleri doğadaki karşılığı falan :KK69:

Süpersin canım,bende oyleyim basak burcuyum onunda etkisi cok,
Lokum yAptım duruyo hala sanirim patlatmadi ama rahatlatti 1 haftadir ilk defa uyudum dyrsun bakLim aksama degisirim ,olmassa yarin dr,a

-Mavi -Mavi bu arada profil fotindaki saclara bayildimmmmmmm ,birtek o renk kaldi yapmadigim, umarim sensindir,
Degisik geldin bana ,profil ismimde oyle ,bebegime isim bul degisik olsun kiz ,bu arada:)

Tatlımm orada değişik bezeler var bartholin gibi yağ bezeleri gibi. Onlar enfeksiyon kapmış olabilir. Kafana göre bişi yapma bence. Sonra daha zor oluyo iyileşmesi:110:bölge de hassas

-Mavi -Mavi bu arada profil fotindaki saclara bayildimmmmmmm ,birtek o renk kaldi yapmadigim, umarim sensindir,
Degisik geldin bana ,profil ismimde oyle ,bebegime isim bul degisik olsun kiz ,bu arada:)
Evet benim ama baya eski şimdi klasik açık kahve gibi bişey :dondurma:
Nickim isimlerimden biri
Olur düşünürüm aklıma gelenleri yazarım:KK49:

Tatlımm orada değişik bezeler var bartholin gibi yağ bezeleri gibi. Onlar enfeksiyon kapmış olabilir. Kafana göre bişi yapma bence. Sonra daha zor oluyo iyileşmesi:110:bölge de hassas

Ayyyy lokumu koydum patladi bugun yavas yavaşça temizledik,korkudan canım,panik atak var,hamisim bide,rahatladim ama,bugunde koydum kalanini ceksin diye,sabah alicam dr,u aradik soyledik aksama gidicez bakalim hayırlı si

Evet benim ama baya eski şimdi klasik açık kahve gibi bişey :dondurma:
Nickim isimlerimden biri
Olur düşünürüm aklıma gelenleri yazarım:KK49:

Süpermiş bayildim,bekliyorum,

Bu arafa sanirim kil donmesi benim,bu konuda bir fikriniz varmiki? 2 delik girduk bu aksam cok canım sık kin

Arkadaşlar öncelikle merhaba yaklaşık 2018den beri vajinal mantarla uğraşıyordum taki geçen yaz medikal park kadın doğum uzmanı Yasemin tontuşla tanışana kadar geceleri ağladığımı uyumadığım günleri unutmam asla bana 7 tane iğne ve bi kaç ilaç yazdı vallahi şifa oldu 2. Yaz oldu bir kere kaşıntım mantarım olmadı tabi dikkat etmeniz de gerek

Back
X