genital uçuk

missagor

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2013
2.594
4.882
333
Arkadaşlar bu uçuk atağını daha kısa sürede atlatabilmek için ne yapabilirim fikri olan var mı?
Şu an için sadece zovirax sürüyorum sık sık.
Bıktım yemin ederim. Öyle bi zamanda çıktı ki hem tatil memlekete geldik hem bebek istiyoruz yumurtlama donemime az kaldı.
Çok acı çekiyorum lütfen yardım edin.

Arkadaşlar bu uçuk atağını daha kısa sürede atlatabilmek için ne yapabilirim fikri olan var mı?
Şu an için sadece zovirax sürüyorum sık sık.
Bıktım yemin ederim. Öyle bi zamanda çıktı ki hem tatil memlekete geldik hem bebek istiyoruz yumurtlama donemime az kaldı.
Çok acı çekiyorum lütfen yardım edin.

En Güzeli Sirkeli karbonatlı su yapın bir Şişe ye tuvalete koyun gidip geldikçe yıkayın

Valtrex 500 uçuk çıktıktan 3 gün içinde sabah akşam çıkmadan hissederseniz de içebilirsiniz

Sağol canım bidahaki atakta deneyeceğim bu kez zoviraks la atlattım çok şükür

Merhabalar, kesin çözüm aleo vera bitkisi
aleo vera bitkisi alıp yaptaklarının içinfeki jeli sürün uçuk çıkınca
Nemli bırakmayın kurutma makinası ile hep kurutun
Geçmiş olsun
İlaçlar ticari amaçlı, doğada var çözümü

Merhabalar, kesin çözüm aleo vera bitkisi
aleo vera bitkisi alıp yaptaklarının içinfeki jeli sürün uçuk çıkınca
Nemli bırakmayın kurutma makinası ile hep kurutun
Geçmiş olsun
İlaçlar ticari amaçlı, doğada var çözümü
Aleo vera yi ilk kez duydum bitki yok bizde ama araştırıp bulucam teşekkürler bilgi icin

Koçtaş bauhaus gibi yerlerde var, uzun bir bitki, dallı, yapragını kırıp jelini sürüyorsunuz, genital bölgede biraz tutabilirsiniz, kısa sürede tedavi ediyor, saglıkla....

Merhaba herkese arkadaşlar kafanıza hiiç takmayın yokken bulaşmıyo yokken bulaşma muhabbeti sık atak geçirenler için geçerli çünkü virüs latent kalamıyomuş vücutta ama o bile ilk 1 yıl

Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Herpesi olanlar varsa Su Çiçeği aşısı yaptırsın akrabamız 45 yıllık hekim gencliginde sürekli stres oldugunda dudagında uçuk cıkıyomus hocası ona demiş ki su çiceği aşısı vurul o da herpes grubundan bir daha ucugun cıkmaz demiş su cicegi aşısı vurulduktan sonra bir daha dudaktaki ucugu cıkmamış

Gerçekten mi? 2014 den beri bu illetle yaşıyorum. Bıktım artık. Çok sık çıkmıyor ama çıktığı zaman psikolojim direk çöküşe geçiyor. 30 yaşındayım. Vuruldum mu bilmiyorum ama su çiçeği geçirmedim. Gerçekten tavsiyenizi dinleyip vurulucam. Ölmem sonuçta denemeye değer. Çok teşekkürler

Şu çiçeği aşısı yaptirip kurtulan varmi ? Bu arada 10 aydır herpes kaptim 2 ayda bir tekrarlıyor Rusya'dan viteherpavak aşısını getirticem tanıdık vasıtasıyla eğer yararı olursa burdan yazarım , lütfen paylaşalım yapın su ciçiçe aşısı yaparsaniz

Back
X