geniz eti ameliyatı

Asmnkn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2021
12
1
6
47
Merhaba kızlar, lazerle geniz eti ameliyati olan varmı. Tavsiye edebileceğimiz bir hastane varm

Hastane tavsiyesi değil.Ancak ben 7 yaşında oldum.Oldukca kolay bir ameliyat
Merhaba. Sonradan tekrarlama durumu oldu mu? Kızımda da var sanırım, henüz doktora goturemedik. Ama şüphe ediyorum. Kış boyu hastaydı zaten o yüzden tıkalı dedik. Yaz geldi havalar ısındı ama gecmedi. Geceleri horluyor ve ağzı kötü kokuyor, dili damağı kuruyor.

Merhaba kızlar, lazerle geniz eti ameliyati olan varmı. Tavsiye edebileceğimiz bir hastane varm
Merhaba ben oldum ama 11 yaşındaydım hem bademciklerim alınmıştı hemde geniz eti beraber çok korkulacak bir şey değil zaten anestezi veriliyor

Oglum 4 ay once oldu 6 yasindayken hem geniz eti hem bademcik kucultme ikisininde tekrar etme durumu var gecirilen hastalik sebepleriyle tekrar buyuyebiliyor ama bu risk daha kucuk yasta olanlarda daha fazla. fakat 8 yasinda ufalmaya baslayip 12 yasinda kafa gelisimi tamamlaninca geniz eti varliginda dahi iceride ufak kaldigindan sorun yaratmiyormus ve buyuklere uygulanan bir ameliyat degilmis bu yasta geniz eti ameliyati olacak olmaniz beni sasirtti ..

Biz izmir batıgözde muhittin beye yaptirdik cok memnun kaldk

Back
X