• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçek arkadaş mı sizce

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim üniversiteden bir arkadaşım var.Hergün konusuruz görüşürüz.Bu kız gecen yıl benle konusmayı kesti.Sebebi de sevgilisi istedıgu ıcın.Cocukla ayrılınca yanayakıla geldı falan tekrar barıstık.Bu tekrar sevgılı yaptı.Öncelıkle bu kız mesajlarda hep yazar yazar.Siz karsılıgında bırsey yazsanızda resmen okumaz anlatır yazar.Yazması bıtınce okur ancak.Gecen hafta acıkogretım sınavları vardı.Hıc 3 gun mesaj atmadı.Ben atayın dedim.Sevgilisiyle bulusmus.Sonra gunaydın yazdı.Bende gunaydın yazdım.Cok az soguk konustuk.Bir daha da ikimizde mesaj atmadı.Benim sormak istedıgım şu.Sevgilisi olunca hep onunla bulusur onu arar benımle bulusmaz.Ayrılınva gorusmeler aramalar artar.Sizce arkadaslıgımı devam ettıreyım mı yazmayayım mı bir daha.Sizce gerçek arkadaş mı?

Tabiki gercek arkadaş değil, bu bencil ve işi düşünce görünüp bitince uzaklaşan tiplerden. Bence olabildiğince mesafeli olmalısın aslında olmasa da olur böyle biri yaşantında, erkek arkadaşı istemedi diye senle görüşmeyen biri arkadaşın olmamalı

İhtiyacınız olduğunda arayın. Canınız istediğinde konuşun. Böylece o beni aradı aramadı olaylarına girmek zorunda kalmazsınız. Fazla anlam yüklerseniz üzülürsünüz.

bence arkadaşın yalnızlıktan korkan tırsak biri :KK55: hayatında birileri olunca da diğerlerini çok önemsemiyor nasılsa yalnız değilim diyerek. ben olsam sadece o arayıp sorduğunda ya da kendi canım nasıl istiyorsa öyle davranırdım çok da kafaya takmazdım, karakteri buysa yapabilcegin bir sey yok :kahve:

Ya arkadassanız her gün konuşmak zorunda değilsiniz
Hayatına biri gitince size daha az vakit ayırması normal bence
Sizinde hayatınızda biri olsa aynısı olur
Ama arkadası tamamen çıkarma satma olayına gelince orda dur yani
Böyle erkek delisi tipleri ben sevmem
Bunların bütün hayatı sevgilileri kocaları olur kendilerine değer vermezler
Sürekli kendi dertlerini anlatırkar seni dinlemezler bile
Bu tiplerden uzak dururum
Sevdiğim bir arkadasım böyleydi
Mesafe koydum
Gerek yok konuşmaya gmrüşmeye
İyide bir kızdı bana zararı yoktu ama bencildi bu konuda.

Mesafe koydum
Evlenınce bagını tamamen koparcak bnce

Benim üniversiteden bir arkadaşım var.Hergün konusuruz görüşürüz.Bu kız gecen yıl benle konusmayı kesti.Sebebi de sevgilisi istedıgu ıcın.Cocukla ayrılınca yanayakıla geldı falan tekrar barıstık.Bu tekrar sevgılı yaptı.Öncelıkle bu kız mesajlarda hep yazar yazar.Siz karsılıgında bırsey yazsanızda resmen okumaz anlatır yazar.Yazması bıtınce okur ancak.Gecen hafta acıkogretım sınavları vardı.Hıc 3 gun mesaj atmadı.Ben atayın dedim.Sevgilisiyle bulusmus.Sonra gunaydın yazdı.Bende gunaydın yazdım.Cok az soguk konustuk.Bir daha da ikimizde mesaj atmadı.Benim sormak istedıgım şu.Sevgilisi olunca hep onunla bulusur onu arar benımle bulusmaz.Ayrılınva gorusmeler aramalar artar.Sizce arkadaslıgımı devam ettıreyım mı yazmayayım mı bir daha.Sizce gerçek arkadaş mı?
Üniversite öğrencisi birinin,şu yukarıda anlattığı davranışta ki kişinin gerçek arkadaş olup olmadığını anlamış olması lazım.Eğer anlayamamış bize soruyorsa,ben büyüdüm mü büyümedim i diye bir soru sorsa daha iyi olur

Tabiki gercek arkadaş değil, bu bencil ve işi düşünce görünüp bitince uzaklaşan tiplerden. Bence olabildiğince mesafeli olmalısın aslında olmasa da olur böyle biri yaşantında, erkek arkadaşı istemedi diye senle görüşmeyen biri arkadaşın olmamalı
Tabi ki .zaten amacı koca sahıbı olmak.Evlense hıc aramaz emınım.Hep kendı derdını anlatıyo.Bana acımasızca elestırı yapıyo.Zaten 5 gundur konusmuyoruz.Ben onun pesınde kosamam ki

Mesafe koydum
Hanı hep o konusuyo.Hız hızlı bırde.konusmana ızın vermıyo.Hayatı sevgılısı.Çocuga para yedırıyo falan.hep onun hayatı onun derdı.Hıc duzgun arkadasım kalmadı kı

Ay o bende de vardı yol verdim gitti , koca manyağıyla mı uğraşçaksın hep mi aynı şey yapılır yani. Öle biri hayatında olsa nolur olmasa nolur. salla gitsin

Back
X