Gerçek aşkı bulmakta sabirsızlıga düşmek

Gerçeğini yalanını bilmem de aşktan beklenti nedir önemli olan o bence. Dizilerdeki, filmlerdeki gibi bir aşk beklentisi varsa bol romantizmli, kavgalı, tutkulu, entrikalı falan bulunması pek mümkün olmuyor haliyle. Çünküm adı üstünde kurgu...
Bir zamanlar ( daha çok lisedeyken :)) ) filmlerdeki romantikli erkekleri hayal ederdim. Baktım gördüm, gerçek hayat onların yanında fos çıktı. :D

Mesela benim için aşk, çok üstlerde, yopyoğun duyguların yaşandığı ve kolay kolay erişilemeyecek bir şey, hatta benim için imkansıza yakın. O yüzden ilk mesajımda öyle bir şey mi varmış tarzı yorum yapmıştım.:)
Ben karşı cinsle ilişkimde sevgi, mutluluk ve huzur ararım. Bu kadarını bu devirde bulmak bile kolay gelir.

başlığınızı aşı diye okudum corona sağolsun.bak bu aşı olayı,corona bunları düşün.zamana bırak.su akar yolunu bulur👍

Şu ana kadar hic dogru kisi denk gelmedi.Benim cok hoslandıgım ve bakıstıgım bir kisiyle de hic konusamadan karsılasmamaya basladık Korona sebebiyle.
Artık goremiycem onu.ve de artık yalnizlık sıkıcı gelmeye basladı ve dogru kisiyi beklerken sabırsızlık olustu galiba.ne önerirsiniz?nasıl akısına bırakabilirim olayları?

Daha çok yolun başındasın gibi geldi bana:)

Aşk ariyorum sevgi ariyorum diye karsiniza cikan erkeklere hemen yapismayin, kendinizi agirdan satin. Bence genc kizlarin en onemli sorunu bu

Bakismakla aşk olmuyor ki :( Benim bakışıp aşık olduğum biri vardı 2 yıl önce. Lise son sınıftaydım. Sürekli beni izliyordu gözü bendeydi. Sonra öğrendim ki başka bir kızla çıkıyormuş. Bakışlara fazla anlam yükleme. Seven erkek mutlaka adım atar

Şu ana kadar hic dogru kisi denk gelmedi.Benim cok hoslandıgım ve bakıstıgım bir kisiyle de hic konusamadan karsılasmamaya basladık Korona sebebiyle.
Artık goremiycem onu.ve de artık yalnizlık sıkıcı gelmeye basladı ve dogru kisiyi beklerken sabırsızlık olustu galiba.ne önerirsiniz?nasıl akısına bırakabilirim olayları?
Gerçek aşk sevişene kadar bence bunu bil. Çok romantik film izleme farkındaysan filmlerin sonu ya sevişerek bitiyor ya ayrılık ölüm olunca bitiyor. Tutkuyu öldürmeyen şey ayrılık imkansızlık özlem yoksa yanyana olduğun adama aşık felan degilsin. Varlığı olmayan bişeyi bekleme ve üzülme. Zamanı gelince biri çıkar aşk sanıp evlenirsin nasıl olsa.

Hayatta menfaatten uzak gerçek sevgiler var.
Yok diyemem.
Biraz daha sosyal olun.
Kendinize bakın.
Arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin vs vs
Başka ne yapılır bilemedim
Biraz da şans aslında

7 çeşmeden su, 7 akarsudan taş al. Sonra taşları ulu bir dut ağacının altına göm, suyu ağacın dibine dök. Sonra ağacın etrafında yedişer adımla yedi tur atarken gerçek aşk diye tüm gücünle bağır. Yedi vakte kadar gerçek aşk seni bulur 😂😂

Gerçek aşk ne allasen ya. Çok dizi izleme.
Bı tane de benden.
Bak bu etkili. Hem binlerce yıllık , kadim gelenek.
5 Mayıs gecesi (hıdırellez) bir kağıda istediğin özellikteki adamı ve kendini çiz. Kalp malp şekiller koy. Bir gul fidesinin altına göm.
Sabah da al , bir su birikintisine at.
Evrene de olumlu mesaj gönder :)))
Hiç erkek cizmedim ama kedi çizdim kedim oldu,uçak çizdim o sene çok gezdim, Avrupa kıtası çizdim Avrupa'ya tatile gittim.. gerçi geçen sene ev çizdim hala kendi evime çıkamadım ama :KK43:
Olsun. Yine de evrene pozitif enerji vermekten kaçınma.
Tavsiye ederim sana da konu sahibi.
Ayrıca geçen hafta katolik paskalyasiydi,mübarek gün
Dün ortadox paskalyaydi,mübarek gün.
Yarın scho anması, yahidilikte mübarek gün
Önümüz ramazan,Müslümanlarda mübarek ay...
Bu zamanlar dilek dilemek için en uygun zamanlar. Kaçırma, bol bol tekrar et dileğini.
Evrene mesajın nereden gidecegi belli olmaz :rapci:

Back
X