Gerçek Bir Dost Her Şeye Bedeldir Diyenler

Genel olarak hep kazık! yedim. Bu yaşıma kadar da öyle fazla çevresi olan bir insan değildim, birini sevdiğim zaman iş bitiyor, çok fazla değer veriyorum haliyle sonu kaçınılmaz... Kendimi de biliyorum, elimde değil! Artık yaşadıklarım hayal kırıklıkları mıdır sebep bilemiyorum? yeniliklere istem dışı kapattım kendimi, hani böyle kalabalık arkadaş gruplarından hiç hoşlanmıyorum. Defalarca aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım, o yüzden başlamasına müsade etmiyorum artık. Sadece o 3 arkadaşımla görüşüyorum.. :34:

bende senin gibiyim aslında..
birazda iyi niyetimdendir sanırım hemen güvenebilme,inanabilme özelliğim var..basiretim bağlanıyo bazende :1: kötü bişey değil bence bu ama işte herkles aynı değil ne yazık ki...

kesinlikle sana katılıyorum canım, evlenip istanbula yerleştiğimden beri arkadaşlığın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi.insan mutsuzken derdini anlatabilceği,sarılıp ağlayabilceği bi dostu cidden arıyo ya :31:

siz çok tatlısınız ya başka bi arkadaşlık konusunada cevaplarınızı okudum çok sıcaksınız

bir arkadasim var,cok rahat bir tek onunla paylasirim herseyi.aglarim gulerim yaninda..yadirgamayiz birbirimizi.birbirimizin her halini biliriz.cok kavga ettik 5 dk dayanamazdik...ya o ya ben gider operdik..yada aramizda gecen cok komik bir olayi mesaj atardi o bana :) ama simdi hic goremiyorum :( ona o kadar ihtiyacim varki :5::5::5:

bir arkadasim var,cok rahat bir tek onunla paylasirim herseyi.aglarim gulerim yaninda..yadirgamayiz birbirimizi.birbirimizin her halini biliriz.cok kavga ettik 5 dk dayanamazdik...ya o ya ben gider operdik..yada aramizda gecen cok komik bir olayi mesaj atardi o bana :) ama simdi hic goremiyorum :( ona o kadar ihtiyacim varki :5::5::5:

neden artık göremiyosun peki?aranız mı bozuldu,ayrı şehirlerde misiniz?

ama hakkın var..benimde geçmişimde özlediğim dostlarım var.bazılarıyla hala görüşüyo olsamda eskisi gibi olmuyo,çocukken gençken bekarken daha başkaydı..hayatın getirdiği şeyler bunlar,sitemim yok asla ama özlüyo insan..

Back
X