gerçek mi?

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
73
Kizlar polikistik over sendromu olanlar gebelikten korunma yontemi olarak dogum kontrol hapi aldiginda kisir mi oluyo? Bir arkadasim soyledi bana bunu. Aranizfa bilen varsa bu durumh soyleyebilir mi acaba? Aklima takildi :KK17::KK17:

Kizlar polikistik over sendromu olanlar gebelikten korunma yontemi olarak dogum kontrol hapi aldiginda kisir mi oluyo? Bir arkadasim soyledi bana bunu. Aranizfa bilen varsa bu durumh soyleyebilir mi acaba? Aklima takildi :KK17::KK17:
benim bildiğim böyle bi durum yok. benim eltim polikistik over hastasıydı ama doğum kontrol hapı kullandığı uzun bi dönemi oldu. bebeğe karar verdiğinde bıraktı şuan bir oğlu var. kötü düşünme bence aklında soru işaretleri varsa bir uzmanada danışabilirsin.

Öyle bir şey olsa doktorlar verirmi bunu ? neden insanlar böyle hep ateşe körükle gidiyor acaba pcoluyum de yazsınlar kötü senaryoyu :)

hayır canım ben bebek istiyorum diye hatta vermişti. pkolusun hormonların düzelsin bi kaç ay kullan demişti. sanmıyorum ama sen yine de iyi bi dr a görün sor.

Ya bende hic duymadim boyle bisey. Cunku ben yumurtlamayi engellediginden asil kist engelliyo bebek sahibi olmayi diye biliyorum. Ilk defa birinden duyunca acaba mi dedim yani.

bende de pko vardı geçmesi için doktor doğum kontrol hapı vermişti. ben de iki hamileliğimden önce birer yıldan fazla doğum kontrol hapı kullandım.

Back
X