• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekçi yorumlara ihtiyacım var:(:(

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
314
108
303
iyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum ki:( gerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...

canimcim, kanka demez bir erkek hoslandigi kiza. uzgunum. belki davranislarinin senin yaninda farkli olmasinin sebebi senin ondan hoslandigini farketmesidir, ve bu duygularinin karsilikli olmadigi icin sana mesafeli davranmak istemesidir?

bosver cancaazim. erkekten bol ne var? platonik ayaklarina sakin yatma, sevil ki sevginin demek oldugunu anla.

iyi akşamlar herkese.sizlere bir şey danışmak ve tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.şimdi benim geçen seneden beri sevdiğim biri var.onun da bana karşı boş olmadığına inanmak istiyorum en azından davranışlarının bir kısmı bunu gösteriyor ya da ben öyle düşünmek istediğim için buna yoruyorum.Herkesle çok kolay muhabbet ediyor fakat benimle o kadar kolay konuşamıyor.bir de aynı ortamda bulunduğumuz zaman ara sıra benim bulunduğum tarafa bakıyor.ben biriyle muhabbet ettiğimde yanımıza geliyor.Lakin bana iki kere ismimi söyledikten sonra kanka diye de ekledi.bunun sebebi nedir.?gerçekten bana karşı bir şeyler hissetmiyor mu acaba ben mi gelin güvey oldum ki:KK43: gerçekçi yorumlarınıza ihtiyacım vaaaarrr...
Canım bana kalırsa bilerek kanka demiş sana duygusu olmadığını belli etmek icin

anlıyorum teşekkür ederim.ben de sizin gibi düşünüyorum sanırım :KK43:
1 seneyi falan da hesaba kattım ama :KK43: iki haftalık bir şey olsa çekingenliğine yorabildik rahatlıkla ama yine de herkesle muhabbeti ilerletip size diğerlerine nazaran soğuk kalmasında bir gariplik var, belki o belli etmese bile siz baktığınızı vs. çok belli ediyorsunuzdur. Bunu kötü anlamda söylemiyorum ama daha rahat olursanız daha samimi olursunuz ve aranızda birşeyler gelişebilir zamanla, hiç bir şey imkansız değil hayatta çünkü.

Bence size karşı birşey hissetmiyor.
Erkekler bizler gibi ilişkiler konusunda çekingen olmaz .
Gerçekten bi kızdan hoşlanırsa bunu açık açık belli eder ve ne gerekiyorsa yapar .

Back
X