• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekleri gördüm nihayet

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba arkadaslar,

Eski konumu okuyamayanlar icin link attim. Bu arkadas dedigim kiz esiyle baristi. Esiyle aralari kotu oldugu zaman surekli ben vardim onun icin. 7/24 beni arardi.

Baristiktan sonra kiza biseyler olmaya basladi. Basta bana ay canimmmm napiyorsun, neden bana mesaj atmiyorsun, ozledim seni diyen kizdan eser kalmadi. Bana ihtiyaci kalmadi cunku, havasindan gecilmiyor. Mesaj atiyorum, cevap veren kiz cevap vermez hale geldi. COKTA TIN yani :KK52:.

Artik rehberimden silme karari aldim, surekli ay sen sevgilinle neden konusuyorsun demesi, telefonu elimden cekip almasi, birak su telefonu demesi canima tak etmisti yahu. Birde demezmi bana sevgilinin numarasini alip neden surekli mesaj attigini sorcam diye.

Resmen salak yerine konuldum. Ama seviniyorum gercek yuzu ortaya cikti cunku. :kahve: Beni zamaninda uyarmislardi cevremdekiler, bu forumdaki arkadaslar dahil, ve inanin uyarilardan sonra zaten sogumustum kendisinden. Neyseki artik gercekleri goruyorum.

Bazen diyorum yahu sorunlu olan benmiyim diye. :rapci:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...liligi-ve-salak-yerine-konulmam-sizce.934839/

Ve bir kez daha kk kadınları haklı çıkar...
Cok mu çok oluyoruz? :)))

Güzel arkadaşım gerçekleri görmen iyi olmuş. Kararında devam et...

bu model bende de vardı. bir dargın bir barışık devam ettiği ilişkisinde bana ağlar sızlardı sürekli anlatır arar mesaj atardı ve roman gibi mesajlar. elimden geldiğince yanında olurdum. neyse bunlar ayrıldı yine dedim ki bu sefer dönme bak durumu biliyorsun dedim. bana dediği bırakta ona ben karar vereyim. öle mi, öle. son mesajı oldu. sildim kızı her yerden resmen kullanış beni.

Bir buldumcuk arkadaş daha. :işsiz:
Sakın bir daha görüşme bencede.

Back
X