gerçekten akla ihtiyacım var

Oncelikle herkese merhaba ben uzun surelerdir siteyi ozellikle bu bolumu takip ederim ama uye olmak bu gune nasipmiss hemen sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaslar bana da ne olur yardim edin ben biriyle tanistim ve kendisinden evlenme teklifi aldim kisinin maddi durumu iyi Hani istedigim her sey gonlunce olacak tipi yuzu cok guzel ama iki sorunu var kilosu ve şiveli konusmasi ki ben bu tur seylerden normalde hic haz almayan biriyim ama kendisi benimle cok ilgileniyor mantik olarak ailelerimiz uygum sevdigimiz seyler uygun onunla sohbet edip konusmak hosuma gidiyor ama ne bileyim evlilik apayri birsey annemde evlenince alisirsin gozune batmaz biz zamaninda gorucu usulu evlendik senin kadar bile tanima sansimiz yoktu diyor ama alisamazsan hayati zehir olur iyi dusun diyor
Simdi onumde 3 kisi var bana evlilik teklifinde bulunan ama insan bir kere evlenir hersey en iyisi olsun istiyorum ben rahat bi hayat yasamak istiyorum ileride çocuğum rahat etsin istiyorum sevdigim biriyle degilde beni sevenle bi izdivac istiyorum isi gucu olan huyu suyu iyi biriyle benim begendgm sevdigim olursa onu mutlu etmek icin agzinin icine bakarim herseyi gormezden gelirim ama beni seven olursa bu sefer bu onu yapar cevremde severek evlenenler çok pisman esleri ilgisiz bu onumdeki diger iki kisi cok yakisikli ama isi gucu sabit degil eglencesine duskun insanlar sizce ben ne yapmaliyim

tamamen kendin karar vericeksin.ama eğlencesine düşkün işi olmayan insan zor!herşey para deil tabiki ama evliliklerin çoğunluğu ya maddi yada kocanın ilgisizliğinden bitiyo.iyi düşün derim...

canım tek sorun kilosu ve şivesiyse bunlar aşılacak şeyler. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. İlk tanıdığımda çok zayıftı.Şimdi ise çok kilolu.Kilolu olduğu için vaz mı geçeyim ? Bunu takma isterse zayıflayabilir.. Şivede aşılmayacak bir şey değil. Benim erkek arkadaşım 15 yaşına kadar köyde büyümüş ve İstanbul'a geldiğinde şiveli konuyormuş. Dalga geçmişler zoruna gitmiş. Şimdi nasıl dersen muhteşem konuşuyor.. Çok düzgün kibar ve tam bir beyefendi gibi... Bunlara takılma..

hangisini seçersen seç kalbinden önce mantığını dinle...
hatta bence annen seçsin sen evlen...
anneler yanılmaz...

Kasaptan etmi aliyorsunuz? Yagli, yagsiz, orta? Tabii ki mantik önemli ama sirf parasi var her istedigimi yapabilecek seviyede diyede evlenilmezki, bu adamla ömür paylasacaksiniz, özel anlar yasiyacaksiniz... Parasi var diye otomatikmen arzulaya biliyorsaniz kisiyi o zaman bravo... Mantik evliligi yapip mutsuz olanlarda cok, en azindan duygusal aclik hissediyorlar... Yani hersey para degil yada sadece sevgi herseyi asmaz... Siz simdiden emin degilsiniz yani aslinda hicte icinize sinmemis, ilerde ne olur acaba... Ayrica asik olmadiginiz birine nasil askim diyorsunuz oda ayri zaten, yok madem askim diyorsunuz demek ki sevgilisiniz bu diger ikisi ne oluyor? Bence siz daha evlilige hazir degilsiniz, sirf evlenmek icin evlenmeyin derim...:KK14:

acele etmeyin, kalbinizi dinleyin....
hemen evlenmeniz mi gerekiyor?
evliligi kendinizden emin olarak yapmaniz gerekiyor, aksi takdirde pismanligin her türlüsünü tattirir alacaginiz yanlis karar. Diger hanimlar iyi örnekler vermisler, umarim size kararinizda kolaylik saglar.

karşımda 3 kişi var hangisini seçeyim diyerek evlenme kararı alanı ilk defa duyuyorum.

deneme sürüşüne çıkar teker teker. öyle karar ver.:KK45:

3 tane hee acele etme belki sayı 5 olur :KK45:

Eğlenceli işi sabit olmayan adam seni şenlendirir ama aynı zamanda endişelendirir.
İşi güzel, şivesi bozuk adam da süslü laf edemez belki ama dinlendirir :KK14:

aşkı arıyorsan bizim filimlerdeki aşkı hiç bulamazsın tatlım.bence evliliği düşünüyorsan önce sadakati aramalısın.sadakati bulunca sevgi ve bağlılık kalıcı kavramlar.aşk ise geçici.hiç bir aşk bizim filimlerimizdeki gibi değildir.ian buna.eminimki mantığında sadakati bulacaktır.

Şöyle diyim soylediklerinizde cok haklisiniz icim cocuga isiniyor zaten isinmasa nasil disarda gezelim nasil yuzune bakayim aşkım diyeyim sadece bu sive ve kilo cok aklima takiliyor ne yapacagimi bilemiyorum ve hani sanirim benim su kahrolasi egomu kirmam gerek ben hep filmlerdeki gibi bir sevgililik surprizler mukemmel hayat falan bekliyorum da sanirim tam bir aptallik bunu beklemek huy suy olarak birbirimize cok cok benziyoruz anlasabiliyoruz da
Kizkardesim de kilolu biriyle evlendi , kendisi minyon. Cevreden cok konusan oldu, ister istemez kardesim etkilendi. Eniste de so vermisti kilo vericem diye ama tabi veremedi. Sonra is nerdeyse bosanmaya gitti. Ama nolduysa eniste kilo verdi kaybedicegini anlayinca. Cok zor zamanlardan gectiler. Kilosu problem edilecek kadar fazlaysa bu ilerde sorun olusturabilir.

Yok bu bende aileme karşı da var mesela ben teyzeme bayilirdim tek idolumdu ama bir sene olacak konusmam yolda gorsem yüzüne bakmam sogudun çünkü
Bu ne boyle ? Teyzenin yuzune bile mi bakmazsin ? Oyleysen evlenme. Covukta yapma. Sogursun mogursun , sonra cikin hayatimdan mi diyeceksin ? Tovbe.

Back
X