Gerçekten artık patlıycam

Abc1230

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
136
23
13
30
Hayır gerçekten anlamıyorum bu ne vurdumduymazlık!
Sevgilim mesajlaşırken ya da telefonda çok iyi evet bunlar iyi hoş hatta yanımdada öyle ama sürpriz konusuna geldimmi tam olarak bir ÖKÜZZZZ gerçekten bıktım artık üzüntüden ağlıycam resmen bu konuda hatta gözlerim dolu dolu.1 bucuk yıla yaklaştık sayılır ama inanırmısınız bana 2-3 kez falan bir şeyler yaptı.bir tanesinde zaten ben iteleye iteleye yaptı gül yollamış.birinde bir hediye diğeri doğum günümde tamam doğum günümde hakkını yiyemem hediyeler pasta videolar falan ama ne yılbaşı bilir ne sevgililer günü ne yıldönümü ne de özel günler harici sürpriz yapıyım diye düşünmez.ondan hediye falan beklemiyorum ama bana kendi eliyle sürpriz bir şeyler hazırlasın istiyorum.ya tamam mesela sevgililer gününde buluşamadık ama yapmak isteyen her türlü sürpriz yapar.ben sürpriziöi hazırlamıştım bile geçte olsa verdim mesela.sonra yıldönümümüzde inanırmısınız sadece bir cümle bir şey söyledi bana hepsi bu.oysa ben 1ay boyunca ona sürpriz bir şey hazırladım.şimdi diyceksiniz ki niye bunu ona iletmiyosunuz.ilettim hemde defalarca nekadar üzüldüğümü kırıldığımı söyledim işte ozaman ite kaka bir şeyler yaptırdım seni mutlu edebildiysem o yeter bana gibisinden şeyler falan diyor sonra yine aynı.aynı konuyu az önce şakayla karışık söyledim hadi aşkım şöyle yap böyle yap diye.sen böyke yaptıkça heves kalmıyo zaten ben bu değilim sevmiyorum o tarz şeyleri dedi kavga ettik.ne yapmam lazım halbuki güzellikle söylemiştim

Adam hediye alıyor, pasta yaptırıyor, video çekiyor, çiçek gönderiyor.:hamarat:
Başka ne yapsın?
Sürpriz nasıl oluyor?
Evin önünde davul zurna mı çalsın? :KK75:

Adam hediye alıyor, pasta yaptırıyor, video çekiyor, çiçek gönderiyor.:hamarat:
Başka ne yapsın?
Sürpriz nasıl oluyor?
Evin önünde davul zurna mı çalsın? :KK75:
Doğumgünümde hediye ve pasta aldı doğru.hatta romantik bir şekilde yüzük verdi.videoda tamam ama o çiçeği ben resmen bir süre sesimi duyamassın diyerek yollattım o derece :D ee 1bucuk yıl olucak normal zamanı geçtim özel gündede bir sürpriz yokki canım sadece doğum günüm :(

Ay şu an fark ettim benimki bana hiç sürpriz yapmamış, bir kere çiçek almıştı o da konusu geçti diyeydi. Gideyim de iki ağzını yırtayım :D

Demek ki bir onun için tek özel gün doğum günü.
Sen de aynısını yap.
Hayatınız kolaylaşır.

Demek ki bir onun için tek özel gün doğum günü.
Sen de aynısını yap.
Hayatınız kolaylaşır.
Zaten bende bu yıl yıldönümüzde hiçbir şey yapmıycam çileden çıktım.ama değiştirmemin bir yolu yok mu ya bıktım

Ya şaka yapıyorum hiç önemsemiyorum gayet de mutluyum :)) İnsan bazen kırılabiliyor doğru. Alakasız bir zamanda konuşun neden hiçbir şey yapmıyorsun küçük de olsa bir şeyler yap ben yapıyorum ve böyle daha mutlu olacağım falan de. Olmuyorsa olmuyordur öyle biridir. Sineye çekip siz de yapmayacaksınız yapacak bir şey yok.

Ya şaka yapıyorum hiç önemsemiyorum gayet de mutluyum :)) İnsan bazen kırılabiliyor doğru. Alakasız bir zamanda konuşun neden hiçbir şey yapmıyorsun küçük de olsa bir şeyler yap ben yapıyorum ve böyle daha mutlu olacağım falan de. Olmuyorsa olmuyordur öyle biridir. Sineye çekip siz de yapmayacaksınız yapacak bir şey yok.
Elimde değilki ben ona bir şey yapmadan duramıyorum doğum gününe 1bucuk ay var şimdiden başladım siz düşünün ama ne yaptıysam yırtıp atasım geliyo yaptıklarımı görünce onun bana yapmayışı dahada zoruöa gidiyo sürekli aklıma geliyor çünkü

Herkes farklı farklı. .
Biz Kadınlar daha ince düşünceli. .

yok dogum gunu, yok tanisma yil donumu, yok ilk eletutusma gibi,ilk ...... ya hu baska kutlayacak sey mi yok. Bir beklentide olmak insani yoruyor, beklentide olmayin ki bir hediye gelince mutlu olun. Ne dertker var yahu, bunu dert etmeyin. hayati kolaylastirin!

Back
X