Merhaba durumunuz için çok üzüldüm. Allah şifalar versin...ayni şey mi bilmiyorum vajinit teşhisi konulmuştu bana da kadın doğum doktorum mantar dedi..ve donaxly ovul ve Nagflor ovul yazmisti ... Bunlar vajinal fitiller... bunları kullandım bayağı iyi oldum Sonrasında da nioli yağı diye bir şey duydum arkadaşımdan... sonra onu eczacima sordum mantar için iç çamaşırına bir damla damlatıp 5 dk en az havalandırılması lazım ama. Bunun nedeni de sanırım cilde direkt temasta bu yağın cilde sanirim belki de asidik oluşundan zarar vermesi yani bir kac dakika çamaşırını havalandirip giyiyorsun...tabi hep yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı kullan bu süreçte...ve bıkmadan bunu yaptım en az 3 hafta sanırım. Bende işe yaradı sen de hem doktorun hem de eczacı biri ile konuşup durumunu anlatsan belki de yardımcı olurlar...he bir de bu süreçte diyet yapmak lazım asla şeker, karbonhidrat ve gluten yeme. 6 ay ben yememiştim. Benim yaşadıklarımda şiddetli kaşıntı idi genitalde ve mantarlar zeytin şeklinde lezyonlar yapmıştı.