Gercekten beni dinleyecek birilerine ihtiyacım var sevgilim beni aldattı

Felek56

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
30
3
13
30
Merhaba ablalarım arkadaşlarım suan desteginize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Ben 18 yaşındayım mezun oldum ve universiteye hazırlanıyorum. neyse bundan iki sene önce biri girdi hayatıma tanıştık aynı ortamdaydik hep zaten bi sure sonra sevdiğini söyledi ama ben istemedim çünkü bu yaşlarda aşka hiç inanmazdım gelip geçici gerek yok derdim. Ama naptı etti aşık etti kendine çok koştu peşimde övünmek için söylemiyorum değişimini anlatmaya çalışıyorum. Neyse 2013 mart 11de kabul ettim ben bunu herşey mukemmeldi ayni dershaneye yazildik her gun beni evden alirdi annemde tanirdi ve cok guvenirdi ve aksam eve birakirdi her dakika yanimdaydi bundan sıkıldı belkide. Ve tam 11.ayimizda yani 11 Şubatta bir gün masada otururken mesaj geldi aysun diye bir kız. Aysun sevgilimin en yakın arkadasinin kankasiydi. Megerse bayadir gorusuyolarmis sevgilim hoslaniyomus ondan. Tabi ben bic dinlemeden gittim pesimden bile gelmedi. Neyse dershaneler basladi gittim arkamda oturuyo ve aysunla bağıra bağıra konusuyo seni seviyorum diye. Dayanamadim artik yaziklar olsun diye basladim herkes bize bakiyo. Bana dedigi tek kelime sen bunu hakettin dedi. Ondan sonra bitti zaten ama kalbime laf gecermi hic. 7 aydir bir dakika bile unutamadim ve o hic pisman olmadı. Hala cok mutlu aysunla. Dayanamıyorum artik

Dogru dusunmussun en basta, o yasta ask falan olmuyor malesef. Binde bir erkek o yasta olgun dusunebiliyor, hissedebiliyor ve bilincli olur. Seni aldatmasi, ozur bile dilememesi, sonra gecip arkanda bagira bagira kizla konusmasi, bu saygisizliklari falan karsinda bir erkek degil bir oglan cocugu oldugunu gosteriyor net sekilde. Umursama hic, bak ciddiye alip bagirip cagirmissin ve oglan cocugu seviyeyi iyice dusurmus. Bundan sonra fevri davranislarda bulunma. Karsindakinin bir cocuk oldugunun farkina var ve buna gore davran.

Sunu da eklemek isterim, malesef ki bir erkegin kadin bir "kankasi", bir kadinin de erkek bir "kankasi" olma durumu da iste bu binde bir, hatta onbinde bir'lik dilimde degerlendirilmeli. 4 sene boyunca dostum, canim dedigim, kac kere asla olmaz diyerek reddettigim, denedigim halde sevgili gibi goremedigim, hayal bile edemedigim insanla su an evlilik hazirliklari yapan biri olarak konusuyorum. Bu 4 sene boyunca cidden baska insanlara gercek seyler hissetmis biri olarak. Yetiskin insanlar belki daha cok sahip olabilir karsi cins dostlara, kisilikler tamamen oturmustur, herkes ne istedigini biliyordur falan ama ozellikle de bu lise caglarinda "karsi cins kanka" gibi bir olay yok, unut onu..

Canim ne aski ne unutamamasi ne aysunu? Cehennemin dibine yolu var de gec git neyin mücadele si senin ki biteli yedi ay olmus anlasana artik
Söyle anlatayım etrafımda ne kadar arkadaşım dostum varsa hepsi onunda arkadaşı ister istemez mutlumu değilmi öğreniyorum ve yine ister istemez canım yanıyo aslında gelse imkanı yok yüzüne bakmam sadece pişman olduğunu görmek istiyorum belkide hırs yaptım ama o mutlu oldukça böyle canım yanıyo iste

Dogru dusunmussun en basta, o yasta ask falan olmuyor malesef. Binde bir erkek o yasta olgun dusunebiliyor, hissedebiliyor ve bilincli olur. Seni aldatmasi, ozur bile dilememesi, sonra gecip arkanda bagira bagira kizla konusmasi, bu saygisizliklari falan karsinda bir erkek degil bir oglan cocugu oldugunu gosteriyor net sekilde. Umursama hic, bak ciddiye alip bagirip cagirmissin ve oglan cocugu seviyeyi iyice dusurmus. Bundan sonra fevri davranislarda bulunma. Karsindakinin bir cocuk oldugunun farkina var ve buna gore davran.

Sunu da eklemek isterim, malesef ki bir erkegin kadin bir "kankasi", bir kadinin de erkek bir "kankasi" olma durumu da iste bu binde bir, hatta onbinde bir'lik dilimde degerlendirilmeli. 4 sene boyunca dostum, canim dedigim, kac kere asla olmaz diyerek reddettigim, denedigim halde sevgili gibi goremedigim, hayal bile edemedigim insanla su an evlilik hazirliklari yapan biri olarak konusuyorum. Bu 4 sene boyunca cidden baska insanlara gercek seyler hissetmis biri olarak. Yetiskin insanlar belki daha cok sahip olabilir karsi cins dostlara, kisilikler tamamen oturmustur, herkes ne istedigini biliyordur falan ama ozellikle de bu lise caglarinda "karsi cins kanka" gibi bir olay yok, unut onu..
Gercekten oyle abla yani ben çok olgun düşünürüm mantık seviyem çok olgun yani annrm bu yüzden bu yaşta bile benim her kararıma saygı duyar arkadaşlarım bi derdi olunca bana gelir ve gerçekten keşke senin gibi olgun olsak derler. Galiba ben karşımdakni de kendim gibi sandım. İşte ilk defa birine takıldım kendime çok kızıyorum. Aslında ben pişman olsun istiyorum sadece bu gelsin yeniden barisalim falan asla abla yani allaha büyük konusmayayim ama asla gururumu ezemem. Ama sadece yaptığı hatanın bedelini çeksin ben mutsuzsam oda mutlu olmasın istiyorum

Aldatan biri nasıl sevilmeye devam edilir bilmiyorum, yok yani benimde sevgilim aldatmıştı ama olaydan sonra kesinlikle ona karşı hissettiğim sevgi değildi. Özür dilese gibi beklentilerimde olmamıştı, dilese ne olacak, yaptığı şey geri mi alınıyor. Karşında karaktersiz bir yaratık var ve sen onu hala sevdiğini söylemeyi, onun için sevgi hissetmeyi kendine nasıl yediriyorsun?

Sil gec ya neyin takintisi bu gun gelcek başkasına aşık olcaksin ya ben neden öyle davranmisim kendimi hirpalamisim dicen

öyle pat diye unutmak kolay olmuyor hele lise çağlarında dunya sanki sevdiğinin etrafında dönüyor anlıyorum guzel kardeşim ama sende bak yoluna sevgilin seviyesizin önde gideniymiş keza o aysun dediğinde sevgilisi olan adamla birlikte olarak ne mal olduğunu gostermiş. Sana yoluna bakıp mutlu olmak duşer. Üniversiteye gideceksin yeni insanlar tanıyacaksın en guzel zamanlarını uzulerek geçirme .

öyle pat diye unutmak kolay olmuyor hele lise çağlarında dunya sanki sevdiğinin etrafında dönüyor anlıyorum guzel kardeşim ama sende bak yoluna sevgilin seviyesizin önde gideniymiş keza o aysun dediğinde sevgilisi olan adamla birlikte olarak ne mal olduğunu gostermiş. Sana yoluna bakıp mutlu olmak duşer. Üniversiteye gideceksin yeni insanlar tanıyacaksın en guzel zamanlarını uzulerek geçirme .
Haklisin ablacim ben bunun farkindayim ama 7 ay oldu ve hayatima bir insan bile girmedi. Belkide yalnizliktan böyle boşluğa düştüm bilemiyorum

Aldatan biri nasıl sevilmeye devam edilir bilmiyorum, yok yani benimde sevgilim aldatmıştı ama olaydan sonra kesinlikle ona karşı hissettiğim sevgi değildi. Özür dilese gibi beklentilerimde olmamıştı, dilese ne olacak, yaptığı şey geri mi alınıyor. Karşında karaktersiz bir yaratık var ve sen onu hala sevdiğini söylemeyi, onun için sevgi hissetmeyi kendine nasıl yediriyorsun?
Bende bilmiyorum. Sevgi değil aslında. Ben biraz hırslı bi insanım sadece bu kadar süre hala nasıl mutlu olabiliyo ve neden pisman olmuyo bunu sıkıntı yapıyorum kendime

[QUOTElan, post: 37002150, member: 337340"]aklım almadı,sen hala nasıl onu sevebiliyorsun..

kendine saygın da mı yok..

bırak ne halleri varsa görsünler..[/QUOTE]
Sevgi degil yani bilmiyorum ama bıraktım zaten takip etmiyorum her yerden engelledim ki elim durmaz bakarım diye. Ama işte tüm arkadaslar ortak olunca ister istemez duyuyorum. Zaten arkamdan ona hiç koymadi baksaniza gelip bana nedrn yaptın bile demedi demis. Onun gozunde suan cok gururluyum ve bunu bildiğim icin icim rahat

Neden hakediyormussun dusunme bile bu cocuga degmez birde uniye hazirlsniyorsan hele

[QUO"sohbetkoyu, post: 37002427, member: 625787"]Neden hakediyormussun dusunme bile bu cocuga degmez birde uniye hazirlsniyorsan hele[/QUOTE]
Bir yil kabul etmedim ya ondan galiba. Evet derslerime yoğunluk veriyorum zaten ama haksizliga ugradim ve buna olan ofkem dinmiyo

Bende bilmiyorum. Sevgi değil aslında. Ben biraz hırslı bi insanım sadece bu kadar süre hala nasıl mutlu olabiliyo ve neden pisman olmuyo bunu sıkıntı yapıyorum kendime
Şuanda elinin altında biri var ondan pişman olmuyor, karakter yoksunu olmasının da etkisi var tabi pişman olmamasında. Senin bu saatten sonra yapman gereken onları görmeyip duymamak, umursamamak. Hırsını derslerinde kullan başarınla önlerine çık:KK66:

canım dershanede arkana oturup aysun denen şıllıkla sana nispet yapıyor....
böyle nispet hareketlerini benim görümcemin 4 yaşındaki kızı yapmıyor.
çocuk mu desem saf mı desem salak mı desem bunlara karar veremedim.

Back
X