Merhaba ablalarım arkadaşlarım suan desteginize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Ben 18 yaşındayım mezun oldum ve universiteye hazırlanıyorum. neyse bundan iki sene önce biri girdi hayatıma tanıştık aynı ortamdaydik hep zaten bi sure sonra sevdiğini söyledi ama ben istemedim çünkü bu yaşlarda aşka hiç inanmazdım gelip geçici gerek yok derdim. Ama naptı etti aşık etti kendine çok koştu peşimde övünmek için söylemiyorum değişimini anlatmaya çalışıyorum. Neyse 2013 mart 11de kabul ettim ben bunu herşey mukemmeldi ayni dershaneye yazildik her gun beni evden alirdi annemde tanirdi ve cok guvenirdi ve aksam eve birakirdi her dakika yanimdaydi bundan sıkıldı belkide. Ve tam 11.ayimizda yani 11 Şubatta bir gün masada otururken mesaj geldi aysun diye bir kız. Aysun sevgilimin en yakın arkadasinin kankasiydi. Megerse bayadir gorusuyolarmis sevgilim hoslaniyomus ondan. Tabi ben bic dinlemeden gittim pesimden bile gelmedi. Neyse dershaneler basladi gittim arkamda oturuyo ve aysunla bağıra bağıra konusuyo seni seviyorum diye. Dayanamadim artik yaziklar olsun diye basladim herkes bize bakiyo. Bana dedigi tek kelime sen bunu hakettin dedi. Ondan sonra bitti zaten ama kalbime laf gecermi hic. 7 aydir bir dakika bile unutamadim ve o hic pisman olmadı. Hala cok mutlu aysunla. Dayanamıyorum artik