Gerçekten bıktım artık :(

Yalovalikiz77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
6
2
1
32
Merhaba. 2 yildir evliyim 1 kizim var 1 yasinda. Esimle cok severek evlendik. Esim bitlis ben yalovaliyim oda yalovada dogmus buyumus. Sevgiliyken gayet hos gorulu anlayisli sevgi dolu biriydi ama evlendikten sonra cok degisti yada gercek yuzunu gösterdi. Ailesine cok duskun surekli annemlere git diyip duruyo gidersem mutlu oluyo gitmessem bana dusman kesiliyo. Onuda gectim. Normal zamanlarda isten geldiginde yemegini yiyo sonra baklona gidio sigara iciyo telefonla oyun oynuyo. Ilgi sifir guzel sozler sifir. Okdar uyarmama ragmen ayni. Ben bisey diyince bana suc atiyo her zaman hakli oymus gibi. Mesela ev bazen daginik oluyo malum cocuk var her an duzguntutamiyorum elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama cok yuzume vuruyo temizlik knusunu falan hiv anlayisli degil. En ufak seyi buyutuyo. Normal kari koca gibi konusamiyoruz surekli bi anlasmazlik oluyo em ufak biseyde bana senin beynin yokki zaten anlamazsn diyo. Bilmiyorum ne yapacagimi aramizda hic muhabbet yok hep bi sogukluk var. Ben okadar askim canim cicim yapsamda nafile cok tuhaf cok degisti hele ki su 1 ayda acayip degisti. Hep icimde sevgisizlik aglamakli haller var pskolojim bozulcak diye korkuyorum ki belkide bozulmustur bile. Ne yapabilirim. Ne yapmaliyim. Neolur yardm edin. Boyle bi hayat surdurulmez

4 5 satır okuduktan sonra yorum yapıyorum.
Yüreğim dayanmıyor artık ana aşığı adam
Kocam benden soğumasıncı kadın okumaya
Ben olsam direk
"Annene gitmek istemiyorum , gitmiyecem . Git git diyeceğine çok meraklıysan sen gitsene" derdim.

Valla içim baydı bu konulardan.adam sana beyinsizsin diomuş...sizde saygı sevgi sınırları ortadan kalkmış.ben senin bir sonraki açacağın konuyu söliim ; ikinciye hamileyim eşimle aram çok kötüüüü.....adam sana beyinsiz diince , sen nediosun ya ağZını topla demiomusun..ezik olmayın nolur,şu adamları aşığım diye diyee tepenize çıkardınız.evlilik kavramı valla hiç oldu artık.ne dingil evlilikler yaşar olduk.

Bi resti çek kızını da al ananın evine git de görürüm ben o kocayı. Dötünü kaldırma artık bence. Sen uzak dur. Bak nasıl tutuşuyor. Çok şımardı bu erkekler bu ara kalkan dötleri bi indirmek lazım.

Merhaba. 2 yildir evliyim 1 kizim var 1 yasinda. Esimle cok severek evlendik. Esim bitlis ben yalovaliyim oda yalovada dogmus buyumus. Sevgiliyken gayet hos gorulu anlayisli sevgi dolu biriydi ama evlendikten sonra cok degisti yada gercek yuzunu gösterdi. Ailesine cok duskun surekli annemlere git diyip duruyo gidersem mutlu oluyo gitmessem bana dusman kesiliyo. Onuda gectim. Normal zamanlarda isten geldiginde yemegini yiyo sonra baklona gidio sigara iciyo telefonla oyun oynuyo. Ilgi sifir guzel sozler sifir. Okdar uyarmama ragmen ayni. Ben bisey diyince bana suc atiyo her zaman hakli oymus gibi. Mesela ev bazen daginik oluyo malum cocuk var her an duzguntutamiyorum elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama cok yuzume vuruyo temizlik knusunu falan hiv anlayisli degil. En ufak seyi buyutuyo. Normal kari koca gibi konusamiyoruz surekli bi anlasmazlik oluyo em ufak biseyde bana senin beynin yokki zaten anlamazsn diyo. Bilmiyorum ne yapacagimi aramizda hic muhabbet yok hep bi sogukluk var. Ben okadar askim canim cicim yapsamda nafile cok tuhaf cok degisti hele ki su 1 ayda acayip degisti. Hep icimde sevgisizlik aglamakli haller var pskolojim bozulcak diye korkuyorum ki belkide bozulmustur bile. Ne yapabilirim. Ne yapmaliyim. Neolur yardm edin. Boyle bi hayat surdurulmez
Sen niye beyinsiz bi kadınla evlendin? Demek ki dengini bulmuşsun!

De sende.

Çok kötü bi durum. Senin için dua edeceğim ama eşinin bu saatten sonra değişeceğini sanmam gerçek yüzünü göstermiş evlendikten sonra. Bi de yaşını merak ettim liseli ergen durumu olgunlasmamis bi erkek durumu seziyorum. İkna edebiliseniz beraber psikologa gidin. Bekara boşamak kolay diyeceksiniz ama bi süre takip edin elinizden gelen şeyleri yapın sonra kendinize ve çocuğunuza bakacak durumdaysaniz gerekeni yapın. En azından yeltenip korkutun

Esim 27 ben 23 yaşındayım. Bir kez annemin evime gittim beni dovdugu icin aileme soyledim onlarda geldi aldi beni. Sonra ozur diledi bidaha olmayacak dedi vs vs bende döndüm simdi benim aileme dusman neymis onun namusuymusum nasil gelip alirlarmis diye aileme küstü. Bilmiyorum ne yapacagimi sinirlenince ayni pskopat bide. Cok tuhaf bi insan oldu son 1 ayda daha cok degisti ondan oncesi yine iyiydi azda olsa.

He bide beni sevmiyosun artık diyorum sinirleniyo benim sevgimi sorgulama sen beni sevmiyosun asil diyo benim gibi sevsen kafayı yersin diyo anlamadim bu nasil sevgi

Esim 27 ben 23 yaşındayım. Bir kez annemin evime gittim beni dovdugu icin aileme soyledim onlarda geldi aldi beni. Sonra ozur diledi bidaha olmayacak dedi vs vs bende döndüm simdi benim aileme dusman neymis onun namusuymusum nasil gelip alirlarmis diye aileme küstü. Bilmiyorum ne yapacagimi sinirlenince ayni pskopat bide. Cok tuhaf bi insan oldu son 1 ayda daha cok degisti ondan oncesi yine iyiydi azda olsa.

Dayak yemek değil evlilik. .
Bence ilgiden daha büyük sorun şiddet!

Yaşıt sayılırız yapmayın ya ben yuvanizi yıkın demiyorum ama bu taviz niye anlamıyorum?
Rest çekin ve dediklerine cevap verin kendinizi ezdirmeyin. Sensin beyinsiz bi kendi hareketlerine bak diyin mesela. Sen benim ailemle gorusmeyip sürekli senin ailene gitmemi nasıl beklersin diyin.
Bu adamla seneler he he diyerek gecmezz.

İlgi yok, paylaşım yok, saygı yok, bence bunlar yoksa sevgi de yok... Bunların yerine baskı var, hakaret var, şiddet var.

Siz söyleyin, özetle yukarıda yazdıklarımı yaşayan kadınlar ne yapmalı?

1 kez oldu affettim birdaha olsa asla affetmem asla buyuk konusmimde

Hanımefendi ne yazdığınızın farkında mısınız?

Zaten bir hata yapmış geri dönmüşssünüz. En azından "2.de asla!" demeniz gerekirken büyük konuşmaktan korkuyor, affedilebilirlikten bahsediyorsunuz.

Üstelik evliliginizin ilk yıllarında olmuş hepsi. Daha neler yaşamayı bekliyorsunuz? aldatılmayı mı?

Kusura bakmayın ama selam dahi verilmeyecek küçük insanların karşısında ezileceginize büyük konuşun, konuştuklarınızı da yapın.

Cevabimi verincede suna bak kadin ol biraz ben erkegim falan diyo cok geri kafali ayni koca kari dusunceleri vaf beyninde herseyde

Neden oyle dedim cunku ne büyük konustiysam basima geldi yoksa tabikide aslaaa:KK43:

Her şey herkesin başına gelebilir, olayların farklı sonuçlanmasında yine o durum karşısındaki bizim tavrımız etkilidir.

Yani olumsuz bir şey yaşayıp buna katlanmak zorunda kalmış ve mutsuz olmuşsak büyük konuştugumuz için degil, yaşadıgımız seyler karşısında kendimize karşı dürüst ve ilkeli davranmadıgınız içindir.

İlk mesajımda yazdığım gibi evliliginizde saygıyı sevgiyi yitirmişsiniz.
Bunların yerine şiddet, hakaret vs ne ararsanız var...

Daha çok gençsiniz, tavsiyem yolun başındayken kurtulmanız.
İlla süreyi uzatacagım diyorsanız da bir şey diyemem, yaşayarak görürsünüz.

Yaşı çok mu küçük acaba diye düşündüm ama 27 küçük bi yaş da değil demek ki o öyle bi insan ya da sizden sogumus. Sizden soguduysa o da ayrılmak ister xaten. Kişiliği öyleyse sizin ayrılmaniz lazım. Yani sonuç her türlü ayrılmaya çıkıyo bi de şiddet hakaret diyosunuz bilemiyorum çok sağlıksız bi durum. Neyse ki aileniz sizi kabul ediyo gidince.

Back
X