- 23 Ağustos 2016
- 6
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Yalovalikiz77
Merhaba. 2 yildir evliyim 1 kizim var 1 yasinda. Esimle cok severek evlendik. Esim bitlis ben yalovaliyim oda yalovada dogmus buyumus. Sevgiliyken gayet hos gorulu anlayisli sevgi dolu biriydi ama evlendikten sonra cok degisti yada gercek yuzunu gösterdi. Ailesine cok duskun surekli annemlere git diyip duruyo gidersem mutlu oluyo gitmessem bana dusman kesiliyo. Onuda gectim. Normal zamanlarda isten geldiginde yemegini yiyo sonra baklona gidio sigara iciyo telefonla oyun oynuyo. Ilgi sifir guzel sozler sifir. Okdar uyarmama ragmen ayni. Ben bisey diyince bana suc atiyo her zaman hakli oymus gibi. Mesela ev bazen daginik oluyo malum cocuk var her an duzguntutamiyorum elimden geldigince yapmaya calisiyorum ama cok yuzume vuruyo temizlik knusunu falan hiv anlayisli degil. En ufak seyi buyutuyo. Normal kari koca gibi konusamiyoruz surekli bi anlasmazlik oluyo em ufak biseyde bana senin beynin yokki zaten anlamazsn diyo. Bilmiyorum ne yapacagimi aramizda hic muhabbet yok hep bi sogukluk var. Ben okadar askim canim cicim yapsamda nafile cok tuhaf cok degisti hele ki su 1 ayda acayip degisti. Hep icimde sevgisizlik aglamakli haller var pskolojim bozulcak diye korkuyorum ki belkide bozulmustur bile. Ne yapabilirim. Ne yapmaliyim. Neolur yardm edin. Boyle bi hayat surdurulmez