• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten bir derdim var :(

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Kızlar merhabalar,

Erkek arkadaşımla 1 seneden fazla güzel giden bir ilişkim var. Hatta 2 hafta önce bana evlenme teklifi etti ve ailemle tanışmak için eve geldi. Buraya kadar her şey çok güzel gidiyordu ki bir kaç gün önce bu mutluluğu bozan ve canımı çok sıkan bazı şeyler oldu.

Cumartesi günü dışarıda buluştuk, eve döndükten sonra telefon açtı, yarın akşam bir arkadaşımla buluşucam dedi. Adı ne dedim, Yasemin diye çok yakın bir arkadaşım dedi. Ben de "Pazar gününü tek başına dışarıda başka bir kızla mı geçireceksin." dedim. O da düşündüğüm gibi olmadığını, kızın nişanlı olduğunu hatta nişanlısının da buluşmaya geleceğini söyledi. Ben de "Peki o zaman beni niye çağırmadın. 2 çift olarak dolaşırdık" dedim, o da "Aaa evet düşünemedim, kusura bakma." dedi. Sonra tamam yarın görüşürüz diyip teli kapattık. Tekrardan aradığımda buluşmayı iptal ettiğini söyledi. İşte ben de o anda kızın nişanlısının falan aslında davetli olmadığını hissettim ve bunu da biraz zor da olsa ona itiraf ettirdim.

Ondan sonra bu olayların nasıl geliştiğini bana anlattı. “Kız biraz önce beni aradı davet edince ben de kabul ettim, çok iyi arkadaşım dedi. “Oysa ben Çarşamba akşamı buluştuğumuzda telinde Yasemin diye bir kızla konuştuğunu görmüş, iş arkadaşıdır diye bir şey dememiştim. “Yine yalan söylüyorsun, kız seni buluşmaya bu akşam davet etmedi, Çarşamba günü telinde o kızın adını gördüm.” dediğimde şaşırdı ve bunu da kabul etti. Sana her şeyi doğru olarak anlatıcam diyip kızın Salı akşamı attığı mesajın fotosunu çekip yolladı. Kız saat 23:30’da arayıp “Temmuz da düğünüm var, ancak biz ondan önce görüşelim.” Yazmış, bizimki de hemen “Tamam Pazar günü görüşelim.” yazmış. Mesajlarda birbirlerine “dostum” diye hitap etmişler. “Ben sana ilk başta doğruyu söyledim ancak sen aşırı tepki verince yanlış anlaşılmamak için yalan söylemek zorunda kaldım, zaten beceremediğim için de anladın. “ dedi. Ancak bana bu buluşma uğrunda söylenilen yalanların da etkisiyle bütün gece uyuyamadım ve ertesi sabah buluştuk. Tabi baya perişan haldeydi, “seni kaybetmek istemiyorum, olaylar senin düşündüğün gibi değil. “dedi. Hatta annesi de arayıp olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi ve erkek arkadaşım “Senin için hayatımdaki herkesten vazgeçerim diyip kıza “Bir daha seninle iletişim kurmak istemiyorum.” mesajı attı. Kız da ona “Bana bu mesajı atarken hiç utanmadın mı, ben seni düğün tarihimi paylaşmak için aramıştım, telini ve seni siliyorum.” yazmış.

Özetle belki benim kıskançlığımdan kaynaklanan (kızlar ben akrep burcuyum ve gerçekten sevdiğimi paylaşamıyorum.) belki de çok sevdiğin birinden bir konuda duyduğun yalanların etkisiyle ilişkimde kötü bir dönem yaşıyoruz. Ben onu çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğine eminim. 1-2 ay içinde sözlenme nişanlanma sürecine girmeyi planlarken bu yaşadıklarım ilişkime kabus gibi çöktü. 2 gündür tadım tuzum yok. Erkek arkadaşım da bu tarz olayların bir daha tekrarlanmayacağını ve asla beni üzecek yanlış bir şey yapmadığına dair söz verip duruyor. Ancak ben yaşadığım hayal kırıklıklarının da etkisiyle çok mutsuzum.

Kızlar, sizce ben mi çok hassasım? Yoksa bu olayda mı yanlışlar var? Bu olayı çevremdeki kimseyle paylaşmak istemediğimden lütfen siz bir yol gösterin.

Canım Günaydın.

Bence kafaya takacak bir şey yok çocuk yalan söylemiş belki ama senin kırılmaman, yanlış anlamaman için.
Sabah sabah paylaştığına göre gerçekten uyuyamamışsın ama aferin kız sana iyi yola getirmişsin çocuğu
Bazı kızlar bu durumda seslerini çıkaramaz ipleri verirler erkeğin eline.
Üzme kendini sakın, ben yazdıklarından ötürü erkek arkadaşından gram şüphelenmedim.

Kızlar merhabalar,

Erkek arkadaşımla 1 seneden fazla güzel giden bir ilişkim var. Hatta 2 hafta önce bana evlenme teklifi etti ve ailemle tanışmak için eve geldi. Buraya kadar her şey çok güzel gidiyordu ki bir kaç gün önce bu mutluluğu bozan ve canımı çok sıkan bazı şeyler oldu.

Cumartesi günü dışarıda buluştuk, eve döndükten sonra telefon açtı, yarın akşam bir arkadaşımla buluşucam dedi. Adı ne dedim, Yasemin diye çok yakın bir arkadaşım dedi. Ben de "Pazar gününü tek başına dışarıda başka bir kızla mı geçireceksin." dedim. O da düşündüğüm gibi olmadığını, kızın nişanlı olduğunu hatta nişanlısının da buluşmaya geleceğini söyledi. Ben de "Peki o zaman beni niye çağırmadın. 2 çift olarak dolaşırdık" dedim, o da "Aaa evet düşünemedim, kusura bakma." dedi. Sonra tamam yarın görüşürüz diyip teli kapattık. Tekrardan aradığımda buluşmayı iptal ettiğini söyledi. İşte ben de o anda kızın nişanlısının falan aslında davetli olmadığını hissettim ve bunu da biraz zor da olsa ona itiraf ettirdim.

Ondan sonra bu olayların nasıl geliştiğini bana anlattı. “Kız biraz önce beni aradı davet edince ben de kabul ettim, çok iyi arkadaşım dedi. “Oysa ben Çarşamba akşamı buluştuğumuzda telinde Yasemin diye bir kızla konuştuğunu görmüş, iş arkadaşıdır diye bir şey dememiştim. “Yine yalan söylüyorsun, kız seni buluşmaya bu akşam davet etmedi, Çarşamba günü telinde o kızın adını gördüm.” dediğimde şaşırdı ve bunu da kabul etti. Sana her şeyi doğru olarak anlatıcam diyip kızın Salı akşamı attığı mesajın fotosunu çekip yolladı. Kız saat 23:30’da arayıp “Temmuz da düğünüm var, ancak biz ondan önce görüşelim.” Yazmış, bizimki de hemen “Tamam Pazar günü görüşelim.” yazmış. Mesajlarda birbirlerine “dostum” diye hitap etmişler. “Ben sana ilk başta doğruyu söyledim ancak sen aşırı tepki verince yanlış anlaşılmamak için yalan söylemek zorunda kaldım, zaten beceremediğim için de anladın. “ dedi. Ancak bana bu buluşma uğrunda söylenilen yalanların da etkisiyle bütün gece uyuyamadım ve ertesi sabah buluştuk. Tabi baya perişan haldeydi, “seni kaybetmek istemiyorum, olaylar senin düşündüğün gibi değil. “dedi. Hatta annesi de arayıp olayın bir yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu söyledi ve erkek arkadaşım “Senin için hayatımdaki herkesten vazgeçerim diyip kıza “Bir daha seninle iletişim kurmak istemiyorum.” mesajı attı. Kız da ona “Bana bu mesajı atarken hiç utanmadın mı, ben seni düğün tarihimi paylaşmak için aramıştım, telini ve seni siliyorum.” yazmış.

Özetle belki benim kıskançlığımdan kaynaklanan (kızlar ben akrep burcuyum ve gerçekten sevdiğimi paylaşamıyorum.) belki de çok sevdiğin birinden bir konuda duyduğun yalanların etkisiyle ilişkimde kötü bir dönem yaşıyoruz. Ben onu çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğine eminim. 1-2 ay içinde sözlenme nişanlanma sürecine girmeyi planlarken bu yaşadıklarım ilişkime kabus gibi çöktü. 2 gündür tadım tuzum yok. Erkek arkadaşım da bu tarz olayların bir daha tekrarlanmayacağını ve asla beni üzecek yanlış bir şey yapmadığına dair söz verip duruyor. Ancak ben yaşadığım hayal kırıklıklarının da etkisiyle çok mutsuzum.

Kızlar, sizce ben mi çok hassasım? Yoksa bu olayda mı yanlışlar var? Bu olayı çevremdeki kimseyle paylaşmak istemediğimden lütfen siz bir yol gösterin.

Merhaba,
Erkek arkadaşınızın yalan söylemesi hiç hoş olmamış. Bu ilk yalanımıydı daha önce yakaladınız mı yalanını? Şayet ilkse (seviyorsunuz anladığım kadarıyla) çok üzüldüğünüzü belli edin , hemen affetmeyin bence biraz zaman geçsin. İlerde yalan söylemesi durumunda ciddi bir şekilde ayrılmakla tehdit edin. Tekrar yalanını yakalamazsınız umarim

Canım Günaydın.

Bence kafaya takacak bir şey yok çocuk yalan söylemiş belki ama senin kırılmaman, yanlış anlamaman için.
Sabah sabah paylaştığına göre gerçekten uyuyamamışsın ama aferin kız sana iyi yola getirmişsin çocuğu
Bazı kızlar bu durumda seslerini çıkaramaz ipleri verirler erkeğin eline.
Üzme kendini sakın, ben yazdıklarından ötürü erkek arkadaşından gram şüphelenmedim.

Bu yorum beni çok mutlu etti :) Ben aslında ona çok güveniyorum ama tek başına başka bir kızla olma fikrini duyunca -kız nişanlı da olsa sözlü de olsa- başımdan aşağı kaynar sular döküldü. O an ne kadar kötü hissettiğimi anlatamam.

Bu arada evet cidden uyuyamadım :)

yalan söylemesine ne gerek var, yani sevgilisi olan birinin çok yakın farklı cinsiyette bir dostu olması neden gizlenmek zorunda ki?

keşke sana söyleyip birlikte gitseydiniz.

bir de dostum diyor ama kıza bir daha seninle görüşmek istemiyorum yazıyor. insan dostuna böyle davranır mı?

böyle bir olayın çözümü, yalan söylediği için özür dileyip sana hadi gel birlikte gidelim üçümüz buluşalım demek olmalıydı.

Merhaba,
Erkek arkadaşınızın yalan söylemesi hiç hoş olmamış. Bu ilk yalanımıydı daha önce yakaladınız mı yalanını? Şayet ilkse (seviyorsunuz anladığım kadarıyla) çok üzüldüğünüzü belli edin , hemen affetmeyin bence biraz zaman geçsin. İlerde yalan söylemesi durumunda ciddi bir şekilde ayrılmakla tehdit edin. Tekrar yalanını yakalamazsınız umarim

Daha önce yalanını yakalamadım, zaten o da sürekli bunun ilk olduğunu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyleyip duruyor. "Yalan söylemeyi beceremiyorum ,sadece yanlış anlama diye o an öyle bir şey çıktı ağzımdan sonra da toparlayamadım sırtımdan terler boşaldı." diyip duruyor. Evet hoş bir şey değildi yaşadığımız ama bu kadar çok sevdiğim ve bana "sen benim çocuklarımın annesi olacaksın." diyen birini bir yalan yüzünden bırakamam. Dün bana sarılıp baya bir ağladı, o da çok perişan oldu. Gereğinden fazla ceza verip onu da küstürmek istemiyorum açıkçası.

Daha önce yalanını yakalamadım, zaten o da sürekli bunun ilk olduğunu ve bir daha tekrarlanmayacağını söyleyip duruyor. "Yalan söylemeyi beceremiyorum ,sadece yanlış anlama diye o an öyle bir şey çıktı ağzımdan sonra da toparlayamadım sırtımdan terler boşaldı." diyip duruyor. Evet hoş bir şey değildi yaşadığımız ama bu kadar çok sevdiğim ve bana "sen benim çocuklarımın annesi olacaksın." diyen birini bir yalan yüzünden bırakamam. Dün bana sarılıp baya bir ağladı, o da çok perişan oldu. Gereğinden fazla ceza verip onu da küstürmek istemiyorum açıkçası.
Erkek arkadaşınızı siz tanıyorsunuz haklı olabilirsiniz ama bence yalan tehlikelidir. Ben zaten size ayrılın demiyorum diyememde.Sadece son bir konuşma yapıp kırgınlığınızı ciddi bir şekilde dile getirin konuyu kapatırsınız gerekirse.Ama kırıldığızı bilsin bir daha yapmasın diye söylüyorum.

erkegın kız
kızında erkek arkadası olamaz su saatten sonra
söz dü nişandı düğündü
olacaksa arkadas grubu olmalı sızde olmalısınız bana göre benım yasantıma göre

erkegın kız
kızında erkek arkadası olamaz su saatten sonra
söz dü nişandı düğündü
olacaksa arkadas grubu olmalı sızde olmalısınız bana göre benım yasantıma göre

Kesinlikle katılıyorum. Zaten böyle bir arkadaşlığı ve tek başına başka bir kızla görüşmesini kabul etmeyeceğimi söyledim.

sevgiliniz böyle bir konuda neden yalan üzerine yalan söylemeyi tercih ediyor madem kızla buluşmak masum neden senden saklıyor sanki bişey var gibi geldi kızla arasında kızın sözlü yada nişanlı olması hiç farketmez takip et bakalım ne yapıcak güven kayboldu mu asla geri gelmiyor insanın içinde hep acabalar oluyor sonra

benım kocamın basına böyle bıse gelmıs olsa,
eve gelır gelmez bana anlatacağı ılk sey bu olurdu..
su kışı benı aradı,boyle boyle dedı,dıye..
benden korktuğundan veya cekındıgınden degıl,
yanlış anlaşılmaya meydan vermemek ıcın..
hatta bıyere gıdılceksede zaten o planını tek,olarak degıl,
benımle gıdecegı sekılde yapar..

yanı bence tavrında haklısın dıcem..
aynı seyı sen ona yapsaydın..
ne dusunurdu?

kişiler özgür olmalı evet ama bu bırbırınden habersız takılmak anlamına gelmez..

Bu hikayede yerine oturmayan bi kac nokta var bence..

Kiz cok yakin arkadasiymis. Evlenme asamasina gelmis cift olarak birbirinizin yakin arkadaslarinizi bilmemeniz garip..

Kizin mesaji garip. Temmuzda dugunum var, dugunden once goruselim ne demek? Sanki son bi degerlendirme konusmasi izlenimi uyandirdi bu cumle. Kizin eski sevgilisi olmadigina eminmisin?

Sevgilinin gorusme konusunda yalana basvurmasi garip. Kiskancim diyosun. Kiskanc bi sevgilisi oldugu halde, cift halinde degil de kizla nisanlisi ile birlikte bulusma teklifini sana getirmesi sacma, ki kiskanc biri olmasan bile olmasi gereken cift halinde, ciftlerden biri gelemiyosa 3lu bulusmaktir. Senin izin vermeyecegini bildigi halde sansini denemis gibi geldi bana..

Bidaha gorusmek istemiyorum mesajina kizin cewap mesaji garip. Yakin arkadas guya ama hic hayirdir, noluyo diye sormadan direk Dugun tarihimi soylemek icin aramistim, yazik fln demesi her iki tarafi da kurtarmak icin atilan 'mesaj kaygili' bir mesaj gibi geldi bana..

ben biraz geri kafalıyımdır bu konularda ama erkeğin ya da kadının yakın arkadaşı olamaz, ciddi bir adım atıldırktan sonra.
daha toleranslı olunabilir belki ama yaşadığımız zamanda ki ilişkiler ve insanlar bu sonuca itiyor.

bundan sonraki davranışlarını ölç,tart.istikrar önemlidir.2 ay içinde olmaz da 4 ayı bulur.birden kestirip atmak da olmaz.

Kıskançlık iyi değildir insanı bunaltır.
Yalan hiç hiç iyi değildir güveni yerle bir eder.
Kıskanç olabilirsiniz ve sevgiliniz bu huyunuzu biliyorsa ve o kız normal arkadaşıysa sizi de tanıştırması lazımdı.
Hem temmuz da düğünüm var, öncesinde görüşelim demek? Hiç te düğüne davet eder gibi gelmedi bana?
Yine de bilemiyorum? Siz biraz gözlemleyin en iyisi sevgilinizi.. :ssz:

1 yalan icin erkek arkadasimi birakamam yazmissiniz da butun aldatmalar 1 yalanla baslar..erkek arkadasiniza cok dikkat edin evlendikten sonra basinizi duvarlara vurmayin..

Ne yalan söyleyeyim sizin yerinizde olsam o kişi benim sevgilim olmazdı .
Ha bu ilk defa yaptığı bir şeyse azıcık surat asın yeterli ama önceden yaşandıysa bunun gibi olaylar sadakatinden şüphe etmeniz gerekli .

Bu hikayede yerine oturmayan bi kac nokta var bence..

Kiz cok yakin arkadasiymis. Evlenme asamasina gelmis cift olarak birbirinizin yakin arkadaslarinizi bilmemeniz garip..

Kizin mesaji garip. Temmuzda dugunum var, dugunden once goruselim ne demek? Sanki son bi degerlendirme konusmasi izlenimi uyandirdi bu cumle. Kizin eski sevgilisi olmadigina eminmisin?

Sevgilinin gorusme konusunda yalana basvurmasi garip. Kiskancim diyosun. Kiskanc bi sevgilisi oldugu halde, cift halinde degil de kizla nisanlisi ile birlikte bulusma teklifini sana getirmesi sacma, ki kiskanc biri olmasan bile olmasi gereken cift halinde, ciftlerden biri gelemiyosa 3lu bulusmaktir. Senin izin vermeyecegini bildigi halde sansini denemis gibi geldi bana..

Bidaha gorusmek istemiyorum mesajina kizin cewap mesaji garip. Yakin arkadas guya ama hic hayirdir, noluyo diye sormadan direk Dugun tarihimi soylemek icin aramistim, yazik fln demesi her iki tarafi da kurtarmak icin atilan 'mesaj kaygili' bir mesaj gibi geldi bana..
Noktasına kadar katılıyorum:31:

artık yeni bir moda var kızlar evlenmeden eskilere ulaşıp evlilik öncesi son çapkınlıklarını yapmaya çalışıyorlar. öyle bir şey mi acaba diye düşündüm ama sonra kızın attığı mesajı yazmışsınız, yazık insanlara. kendini nasıl hissetti kimbilir. burada tek suçlu erkek arkadaşınız çünkü yalanı atan o. neden böyle bir şeye gerek duydu acaba. siz bunu sorgulayın bence. çünkü sizi de buluşmaya dahil edebilirdi, yada gerçeği söyleyebilirdi. bir anormallik yok ki bunda.

normalde böyle konulara cevap yazmıyorum kendimi kötü hissediyorum.hoşlanmıyorum.kabul edemiyorum. yalan olmasın şeffaflık olsun samimiyet olsun diye kendimi paralıyorum...düğününe mi çağırıyomuş haber vermek için mi arıyomuş, tee temmuzdaki düğüne çağıracaksan bir ay kalır 1 hafta kalır arar söylersin...çok mu samimi görüştüğü kafa dengi bir arkadaşı mı, irtibat halindeylen söyler bilgi veriri düğünüm var şu ayda...düğün öncesi görüşelim demiş, tamam kız arkadaşımı da arayım 4lü çıkalım tanışmış olur madem samimi...yani lüzumsuz bi gizleme olayı olmuş...sen seviyorsun erkek arkadaşını yakında da nişan olabilir diyosun üzülmeni hayal kırıklığını anlıyabiliyorum...bu sende çok büyük bi etki yaratmışsa kendine zaman ver, bu ciddi adım atma olayını biraz askıya al...4 ay beş ay...ne bileyim...sen akıllı bi kızsın...istiyosunki erkek arkadaşın senin gibi davransın...ama biraz zaman...biraz dikkat...özen....kendini üzme canım, biraz düşünme fırsatı versin sana...hakkınızla en hayırlısını dile...( onun da seni sevdiğini hissettim ben...)

Kusura bakma ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Madem yakın arkadaşı, senide tanıştırması ondan bahsetmesi falan gerekirdi.

Back
X