iki senelik bi ilişkim var ite kaka giden..ama son ıkı üç ay artık bişeyler oturmuştu.ama sevgilimin parasal durumda ciddi anlamda sorunları var ve knt alamadıgı ıcın eskisi gibi ilgilenmiyodu çok sinirliydi hep bağırmalar suratıma teli kapatıyodu vs buna benzer.en son bu yaptıklarından dolayı artık istenmedimi düşünerek hayatından çıkıyorum yokum diye bi msj attım.aradı ve de beni böyle zor zamanımda yanlız bıraktın oylemı bunu unutmucam dedi kapattı bende seni yalnız bırakmak diil istenmedımı düşündügüm için oyle söyledim ama sen kafanda bitirmişssin pekı dedım kapattım.hemen aradı ben oyle birşey demiyorum filan bişeler dedi yani biraz tuaf..neyse bıraz sakınlestı ve normal sohbet etmeye basladık sonra yıne bagırdı seven ınsan bunu yapmazdı dıye cat kapattı teli..bnde bugun msj attım benı yanlız bırakan sen oldun asıl yanında olmamı ıstemedın ittin beni dedim ben hep yanındaydım dedım.
kızlar iyi diilim.kendımı sucluyorum ama acaba baskasımı varki diye dusunup onuda sucluyorum nekadar sorunlarıda olsa bunları yaparmıkı bi insan sevgılısıne? sizce biz ayrılmısmıyız ve ben ne yapıcagımı bılmıyorum napmalıyım elımden gelenı yapmısmıyım. napmalıyım
kızlar iyi diilim.kendımı sucluyorum ama acaba baskasımı varki diye dusunup onuda sucluyorum nekadar sorunlarıda olsa bunları yaparmıkı bi insan sevgılısıne? sizce biz ayrılmısmıyız ve ben ne yapıcagımı bılmıyorum napmalıyım elımden gelenı yapmısmıyım. napmalıyım