• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bittikmi.elimden geleni yapmışmıyım

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
iki senelik bi ilişkim var ite kaka giden..ama son ıkı üç ay artık bişeyler oturmuştu.ama sevgilimin parasal durumda ciddi anlamda sorunları var ve knt alamadıgı ıcın eskisi gibi ilgilenmiyodu çok sinirliydi hep bağırmalar suratıma teli kapatıyodu vs buna benzer.en son bu yaptıklarından dolayı artık istenmedimi düşünerek hayatından çıkıyorum yokum diye bi msj attım.aradı ve de beni böyle zor zamanımda yanlız bıraktın oylemı bunu unutmucam dedi kapattı bende seni yalnız bırakmak diil istenmedımı düşündügüm için oyle söyledim ama sen kafanda bitirmişssin pekı dedım kapattım.hemen aradı ben oyle birşey demiyorum filan bişeler dedi yani biraz tuaf..neyse bıraz sakınlestı ve normal sohbet etmeye basladık sonra yıne bagırdı seven ınsan bunu yapmazdı dıye cat kapattı teli..bnde bugun msj attım benı yanlız bırakan sen oldun asıl yanında olmamı ıstemedın ittin beni dedim ben hep yanındaydım dedım.

kızlar iyi diilim.kendımı sucluyorum ama acaba baskasımı varki diye dusunup onuda sucluyorum nekadar sorunlarıda olsa bunları yaparmıkı bi insan sevgılısıne? sizce biz ayrılmısmıyız ve ben ne yapıcagımı bılmıyorum napmalıyım elımden gelenı yapmısmıyım. napmalıyım :5:

Tek kelimeyle erkek arkadasin dengesiz.
Ayrica ben bu erkeklerin "sorunlarim var" lafina sinir oluyorum.
Dünyada tek onlarin sorunlari oluyor sanki, maddi sorunu olur sevgilisine yansitir, ailesiyle sorunlari olur sinirini sevgilisinden cikarir, is yerinde sorunu olur sevgilisine karsi ilgisizlesir.... bu liste böyle devam eder gider.
Peki biz napiyoruz böyle durumlarda, onlara daha cok baglaniyoruz, siginiyoruz, sorunlarimizda yanimizda olsun istiyoruz, ki dogrusuda bu zaten.
Birak sorunlarimi varmis neyi varsa öyle yasamaya devam etsin.
Anamiz bizi elin oglunun derdini, dengesizliklerini ve kahrini cekmeye getirmedi.
Olmuyorsa olmuyor neden en güzel yillarini ite kalka yürüttügün bir iliski icin feda edesin ki?
Neden mutlu olmak varken, mutsuzlugu seciyorsun?

Tek kelimeyle erkek arkadasin dengesiz.
Ayrica ben bu erkeklerin "sorunlarim var" lafina sinir oluyorum.
Dünyada tek onlarin sorunlari oluyor sanki, maddi sorunu olur sevgilisine yansitir, ailesiyle sorunlari olur sinirini sevgilisinden cikarir, is yerinde sorunu olur sevgilisine karsi ilgisizlesir.... bu liste böyle devam eder gider.
Peki biz napiyoruz böyle durumlarda, onlara daha cok baglaniyoruz, siginiyoruz, sorunlarimizda yanimizda olsun istiyoruz, ki dogrusuda bu zaten.
Birak sorunlarimi varmis neyi varsa öyle yasamaya devam etsin.
Anamiz bizi elin oglunun derdini, dengesizliklerini ve kahrini cekmeye getirmedi.
Olmuyorsa olmuyor neden en güzel yillarini ite kalka yürüttügün bir iliski icin feda edesin ki?
Neden mutlu olmak varken, mutsuzlugu seciyorsun?

guzel gunlerın hatrı var cunku.yarı yolda bırakmak istemem onu yani bırakmadım da zaten ama o oyle oldunu dusundü.beni hep kotu bılcek.ne bılım.bugun yapcagım son msjıda attım zaten kendımı aklaıdm benı kotu bılmesın dıye

Canım benım ben senı uzmek ıstemem ama dusuncemı solemek ıstıyorum bır yakın arkadasımın sevgılısının bırden ılgısı azalmıstı msjlar azalmıstı gunde 1msja falan dusurmustu sordugundada benım bır suru sorunum var benım bır suru borcum var kafam cok bozuk dıye bahaneler uretıyodu kı oncesınde bu kısı coooooook sevıyodu arkadasımı erkekler boledır senın anlamanı beklerler senın onu bırakmanı ısterler onlarda ayrılmak ıstedıgını solucek yurek negezer arkadasım cok uzulmustu cok acı cekmıstı cok msjlar yazdı adı sahıs cvp bıle vermedı onca yıl gecırmıslerdı beraber arkadasımın hep umudu vardı bırgun barısıcaz dıye ama faceden cıkarmıs beyfendı en sonunda ozaman anladı bıttıgını buyuk ıhtımal baskasıyla ılıskısı var yazıcak ya ondan cıkardı tabı arkadasım yıkıldı bukadarmı kolay sıldı herseyı dıye erkek mılletı cok adı canım benım bırak ne halı varsa gorsun bunların popolarını kaldırdınmı cok acı cekersın bıkere bır erkek karsısındakını kendıne bagladımı baslıyo degısımler her an senınle bulusmek ıcın can atan adam canım bugun cok yorgunum baska zaman goruselımler senı gunde 50kez arayan adam bıkac kez aramaya baslıyo yok fırsat bulamadım yok cok yorgunum dıye arayıp sormamalar bunların poposu hep yere bakıcak kı kadın mutlu olsun erkekler ıcın hersey elde edene kadar ha bunların gercekten sevenı degısmeyenı yokmudur tabıkı vardır hatta sole bır laf vardı:44:erkekler park yerı gıbıdır ıyı olanları hep onceden kapılmıstır:27:

guzel gunlerın hatrı var cunku.yarı yolda bırakmak istemem onu yani bırakmadım da zaten ama o oyle oldunu dusundü.beni hep kotu bılcek.ne bılım.bugun yapcagım son msjıda attım zaten kendımı aklaıdm benı kotu bılmesın dıye

Peki sen onu nasil biliyorsun? Asil önemli olan bu

zaten onun amacıda senın kendını kotu hıssetmen tabı yenı ılıskıye nasıl baslıcak kendı soyledıgı yalana kendı ınanarak ve vıcdanını rahatlatarak

Canım benım ben senı uzmek ıstemem ama dusuncemı solemek ıstıyorum bır yakın arkadasımın sevgılısının bırden ılgısı azalmıstı msjlar azalmıstı gunde 1msja falan dusurmustu sordugundada benım bır suru sorunum var benım bır suru borcum var kafam cok bozuk dıye bahaneler uretıyodu kı oncesınde bu kısı coooooook sevıyodu arkadasımı erkekler boledır senın anlamanı beklerler senın onu bırakmanı ısterler onlarda ayrılmak ıstedıgını solucek yurek negezer arkadasım cok uzulmustu cok acı cekmıstı cok msjlar yazdı adı sahıs cvp bıle vermedı onca yıl gecırmıslerdı beraber arkadasımın hep umudu vardı bırgun barısıcaz dıye ama faceden cıkarmıs beyfendı en sonunda ozaman anladı bıttıgını buyuk ıhtımal baskasıyla ılıskısı var yazıcak ya ondan cıkardı tabı arkadasım yıkıldı bukadarmı kolay sıldı herseyı dıye erkek mılletı cok adı canım benım bırak ne halı varsa gorsun bunların popolarını kaldırdınmı cok acı cekersın bıkere bır erkek karsısındakını kendıne bagladımı baslıyo degısımler her an senınle bulusmek ıcın can atan adam canım bugun cok yorgunum baska zaman goruselımler senı gunde 50kez arayan adam bıkac kez aramaya baslıyo yok fırsat bulamadım yok cok yorgunum dıye arayıp sormamalar bunların poposu hep yere bakıcak kı kadın mutlu olsun erkekler ıcın hersey elde edene kadar ha bunların gercekten sevenı degısmeyenı yokmudur tabıkı vardır hatta sole bır laf vardı:44:erkekler park yerı gıbıdır ıyı olanları hep onceden kapılmıstır:27:

haklısın :S suan sızden elınden gelenı yapmamıssın yanlız bırakmıssın onu gıbı seyler beklıyodum acıkcası suan bıraz rahatlaıdm.ama salak gıbı bugun yıne msj attım ıste beraber asabılırdık herseyı ama ızın vermedın dıye belkı baska bı sebeb var salk durumuna duşmus gıb oldum sankı.bıde evet cok ılgılıydı elde edınce artık nasılsa hayatımda dıye dusundü.pekı sence kendımı cekersem ararmı

kızlar ya sızce atmasamıydım son mesajı rezılmı oldum belkı baskası var ondan bıttı ben kalkmıs sorunların yuzunden boyle oldu ama hep yanında oldum dıye msj attım:25:

Okadar seye tanık oldum kı erkeklerden nefret eder oldum kontur alamıyomus buda guzel bahane senı kendınden sogutmak ayrılıga alıstırmak arayı sogutmak ıcın ayrılıgı kolay hale getırmek ıcın uydurulmus bır bahane ben cok ıyı bılırım maddı sıkıntılarım var dıyıp konturum yukleyemıyorum dıyıpte yanlıs msj atanları
ya bu erkek mılletının allah 1 dedıgınden baska bır seyıne ınanmam ben:47: Su erkekler sızden uzaklasıyorsa allah askına ustune dusupte bıyerolerını kaldırmayın ben cok kızıyorum cevremde var ole arkadaslarım

kızlar ya sızce atmasamıydım son mesajı rezılmı oldum belkı baskası var ondan bıttı ben kalkmıs sorunların yuzunden boyle oldu ama hep yanında oldum dıye msj attım:25:

bak canım tersıde olabılır sen bekle bakalım nolucak cvp gelıcekmı arıcakmı sorcakmı aramazsa bılkı amacına ulastı:47:

haklısın :s suan sızden elınden gelenı yapmamıssın yanlız bırakmıssın onu gıbı seyler beklıyodum acıkcası suan bıraz rahatlaıdm.ama salak gıbı bugun yıne msj attım ıste beraber asabılırdık herseyı ama ızın vermedın dıye belkı baska bı sebeb var salk durumuna duşmus gıb oldum sankı.bıde evet cok ılgılıydı elde edınce artık nasılsa hayatımda dıye dusundü.pekı sence kendımı cekersem ararmı

sevıyosa arar sole bır laf vardır bılmem bılırmısın?

Eger sen ıstemedıgın halde gıdıyorsa bırak gıtsın donerse senındır donmezse zaten hıcbır zaman olmamıstır...

Bence zamana bırak sabırlı ol, bi defa sen karşındakine güvenmiyorsun, başkası mı var ki diye düşüncelere girmissin,
emin ol o sana güveni vermiş olsaydı şuanda bu aşama da olmazdınız, kontör parası bulamıyor olabilir ama en azından aylık sms ler gayet uygun ona üye olabilir. insan isteyince neler yapıyor kendinden düşün en başta sevdiğin için neleri göze almıssındır...

Son düzenleme:
bence zamana bırak sabırlı ol, bi defa sen karşındakine güvenmiyorsun, başkası mı var ki diye düşüncelere girmissin,
emin ol o sana güveni vermiş olsaydı şuanda bu aşama da olmazdınız, kontör parası bulamıyor olabilir ama en azından aylık sms ler gayet uygun ona üye olabilir. Insan isteyince neler yapıyor kendinden düşün en başta sevdiğin için neleri göze almıssındır...

katılıyorum ınsan sevdıgı ıcın neler yapıyor 10 mılyana msj paketlerı var ya konusma paketlerı var herkezın sorunları var ama sana bagırıp cagırmaya suratına tlfn kapamaya hakkı yok herkez haddını bılecek herkez haddını bılecek :47::47::47::47::47::47::47::47::47: Yuzvermeyın sunlara ya valla ıyıce femınıst oldum:52:

Canım ben ask mesk konularınına bayılırım aska asıgım benı durumdan haberdar et gelısmelerden sonra mutlaka ozel msj at

Kontör parası bulamıyorum bahaneleri kaçıncı yüzyıldan kaldı ya. Bir insan nasıl nasıl bulur kontör parası. Diyelim ki o kadar kötü durumu bulamadı. Düzgünce anlatabilir canım gerçekten maddi durumum kötü, seni arayamazsam yanlış anlama filan diye. İlk eline geçen sabit hattan arar, çok sıkışırsa arkadaşından mesaj atar. Ya bu bahane bana çok uydurk geliyor kusura bakma canım. Benimde erkek arkadaşımla öğrencilik döneminde karşılıklı kontör alamadığımız oldu bi süre. En fazla 2-3 gündür o da. Biz bak kontörüm bitiyor; arayamazsam yanlış anlama diye tembih ederdik birbirimize.

Bir de nefret ettiğim erkek tiplerinden biri de sorunlu erkek. Biriyle tanışmıştım. Çok iyi biriydi ama hep sorunlarını anlatırdı. Abisini, işte ki sorunları vs vs. Valla sırf sorunlarıyla kafayı bozmuş diye başlamadan bitirmiştim.

Sana bence burada düşen beklemek. Seviyorsa arkadaşların dediği gibi tıpış tıpış gelir. Kafasında bitirdiyse; bir süre seni böyle şöyle diye diye abudik gubudik sebepler sürerek ortaya oyalar ki ayrılığın suçunu sana atabilsin. Zamana bırak...

Son düzenleme:
Evet ben evliyim evli olunca insan farklı bir pencereden bakabiliyor bu olaylara,
evet sevmek ve sevilmek çok güzel bir duygu ama saygı sevgi ve güvenle beraber,
benim gözümde bu arkadaşlık evlilik yolunda giderken bi tökezleme yaşıyorsa ve değişmiyorsa bunun sonu da böyle gider evlilik olsa bile aşk dolu bi mutluluk olmaz, ve emin olun ki keşke o zaman bitseymiş de bunlar olmasaymış dersiniz ;)

ya sabıt hattan yada arkadsından arıyodu zaten o konuda hakkını yıyemem.evet zamana bırakmak en dogrusu ama kendımı suclamaktan yoruldum

Bizler böyleyiz acaba şöylemiydi acaba böylemiydi, çünkü gerçekten seviyoruz...
Sana bu zemini o hazırladı sende duygusal olduğun için ilgisizliğe dayanamayıp bitirdin olay bundan ibaret hiç birşey duruk yere olmaz, kendini suçlayıp boş yere üzülme;)

ya sabıt hattan yada arkadsından arıyodu zaten o konuda hakkını yıyemem.evet zamana bırakmak en dogrusu ama kendımı suclamaktan yoruldum

O zaman elinden geleni yapıyormuş çocuk. Belki gerçekten ciddi sorunları vardır ve sana açıklamayacak büyüklüktedir. Bence üstüne gitme...

Back
X