• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçekten bittikmi.elimden geleni yapmışmıyım

Bizler böyleyiz acaba şöylemiydi acaba böylemiydi, çünkü gerçekten seviyoruz...
Sana bu zemini o hazırladı sende duygusal olduğun için ilgisizliğe dayanamayıp bitirdin olay bundan ibaret hiç birşey duruk yere olmaz, kendini suçlayıp boş yere üzülme;)

arkadaslarımda boyle soyluyo zaten aksini soyleyen kımse yok.bundan sonra akısına bırakıyorum zamana bırakıyorum yani bırakıyorum işte ..

Bende evlıyım canım seyma arkadasımız gıbı 28 yasındayım sanırım sen daha kucuksun ablalarının sozunu dınle kendınıde uzme degmeyek bırısı ıcın bıterse bıter bak kendınde solemıssın 2yıldır ıte kaka gıden bır ılıskım vardı dıye buyuk ıhtımal hep sen cabaladın ıten hep sendın canım yurumuyosa yol yakınken don tatlım sonra cok uzulursun benım cok yakın bır arkadasımda bole ıte kaka bır ılıskı yasıyordu sırf cok sevdıgı ıcın herseyıne katlandı boyun egdı 4senelık evlı ama gır bı gor halını okadar mutsuz kı adam hıcbseyden memnun olmaz bencılın tekı hep ben hep ben der kız hamılıkte cok kılo aldı dıye 1seneye yakın beraber olmadı assalamalar aglatmalar vıcdansızmı vıcdansız kız 7 aylık hamıle calısıyo cokta yorucu bır ıcı var ısten gelıyo bıde kaynanasının evınde yemek bulasık sureklı kosturmaca taktır gormuyo bugun salonda hamıle hamıle uyuya kalmıs cok yorgunmus sabah bı kalkmıs adam ustune bısey bıle ortmemıs kızın heryerı tutulmus canım ıte kaka gıdıyosa bır dusun evlenınce hepten ısın ıcınden cıkılmıyo bosanamıyo ınsan bunları dusun he cok sevdıgınden ıte kaka surdurme ılıskını bak evlenınce cok acı cekersın cok canın yanan sımdı zoruna gıden seylerı bıle aratacak seyler gorebılırsın bız bayanların asktan gozu kor oluyor gormuyoruz bazı seylerı gormek ıstemıyoruz bız cok sevıyoruz ya oda bızı cok sevdıgıne ınandırıyoruz yapmayalım bunu kadınlar hep verıcı olmasan verecek bıseyımız kalmadıgında tukenıyoruz senelerce bıtıremedıgın emek verdıgın ılıskıyı valla olebı bıtırıyo kı erkek mılletı acımadan ne oldugunu anlayamıyo ınsan

eskıden pesımden cok kosardı hıc tavız vermezdım cok uğrasırdı.ama baglanınca işte tavızler verılmeye baslandı verıldıkce verıldı boyle gıttı anlıcagınız.evet yasım 20 daha tavsıyeniz ıcın tesekkr ederım bundan sonra nıye oyle oldu nolcak dıye sorgulamamaya calısıcam sorgulasamda bunu kendı ıcımde yapıcam onun haberı olmıcak.ama ınsan donmesını ıstıyo cunku pısman olmasını ısterdım

Canım kusura bakma ben iyimser yaklaşamıyorum olaya seni üzmek istemem, 2 yılımı verdim şunları yaşamıştık nasıl böyle oldu acaba çok mu sorunu vardı,
eminim bunlar kafanda dönüp dolaşıyordur. Şöyle de birşey var özellikle sevgili döneminde çiftler sıkıntılarını üzüntülerini birbirlerine anlatırlar bu tam tersi sorunlarım var demiş kendini uzaklaştırmış

İte kaka gerçekten ilişki yürümez yalnız. İtmeyin, kakmayın. Seviyorsa biraz da o çabalasın. Ama hemen de kestirip atma. Müsait bir zamanda bu sorunları açık açık konuşun. Halen bir sonuca varamıyorsanız yaşın genç; daha neleri çıkar karşına diyorum. Ama hiç mücadele etmiyor, aramıyor da deme. Çünkü arkadaşından rica ederek arıyormuş. Bu bile birşeydir bence...

sorunlarını bılıyorum zaten evet var bısuru sorunu bana anlatıyo hepsını.bu konuda bısey demıyorum.ama ok sınırlıydı artık hep bagırıyodu ılgı kesılmıstı bnde ıstenmedgımı dusunup yokum dedım tabı yanlıs anladı defalarca acıklamama ragmen ınanmadı bana.elımden gelenı yaptım galıba:44:

Elinden geleni yaptığını düşünüyorsan zaten yapacağın birşey kalmamıştır. Beklemekten başka. Sıkma ama canını. Hayırlısı değilse şimdiden bozulsun zaten. Hey gidi! Ben 20 yaşımda olacağım çoktan bitirdiydim. Ne fırsatlar çıkar insanın karşısına. Bu fırsatları kaçırmak istemezdim eğer gerçekten değmeyecek biriyse. Hoş şu yaşımda da acımam o ayrı. Bu arada 26 yım :) Çok yaşlı sayılmam ama 20 çok daha genç bir yaş. Artık benim biraz daha ciddi düşünmem lazım ama senin şimdiden ciddi düşünmene gerek yok.

Güzelim daha şimdiden stresliyim deyip sana bağırmaya başlamış, kesin ve kesin sevmiyor seni diyemem,
ama daha şimdiden böyle sorunlar yaşanıyorsa bu muhabbet düzelmez elimden geleni yaptım galiba diyorsun yaptın veya yapmadın veya yapamadın
o stresliyse sende naif ve duygusalsın. O bunu düşünebilseydi...

Basit bir tartışmaymış hemen başkası mı var diye düşünmeye gerek yok
Adam 7/24 ilgili olamaz ki veya ilk aylarda ki gibi olamaz ki ilişki
Zaman geçtikçe çiftler birbirinden yüz bulup daha rahat davranıp konuşur daha özensiz olur davranışlar
Ama tabiki sürekli böyle olmamalı ilişkinin evreleri bunlar
Önemli olan bunu çözüme ulaştırmak kafada omu şumu diye kurmamak:)
Hatta eminim çoğu bayan özel günlerinde diyetteyken hastayken v.s sevgilisine sarar
Ben öyleyim:) Hatta geçen bir kolye takmıştım sevgilim aa ne güzelmiş dedi
bir kaç dk sonra kolyem koptu,iki saat saydırdım senin yüzünden diye:)
Ayağım takılır onu suçlarım
Elbisem kirlenir onu suçlarım bu böyle sürüp gider:9:
Diyeceğim şu ki onlarında sinirli oldukları dönemler olabilir size çatabilirler uzaklaşabilirler
Hemen ayrılmak yerine bekleyin bakalım derdi neymiş:)

Bence ayrıl.

Bu filmi izledim.

Sonu aynı bitecek diye düşünüyorum.

Senin gitmen için uğraşıyor. Ayrılığın suçunu sana atacak. Şu an gel gitler yaşıyor. Ayrılmaya karar vermiş ama cesareti yok. Belli ki senden soğumuş. İnceldiği yerdne kopsun. Sen koparmazsan o koparacak tatlım. Erkeklerin tipik ayrılık taktiği. İnan çoğu bu taktiği kullanıyor.

Bence ayrıl.

Bu filmi izledim.

Sonu aynı bitecek diye düşünüyorum.

Senin gitmen için uğraşıyor. Ayrılığın suçunu sana atacak. Şu an gel gitler yaşıyor. Ayrılmaya karar vermiş ama cesareti yok. Belli ki senden soğumuş. İnceldiği yerdne kopsun. Sen koparmazsan o koparacak tatlım. Erkeklerin tipik ayrılık taktiği. İnan çoğu bu taktiği kullanıyor.

arkadasa katiliyorum,erkeklerin de kesinlikle boyle olduguna inaniyorum, en kiracak,en dayanamayacagin seyleri yaparlar,ilgiyi cok sevdigimizi bilerek ilgilenmezler,sonra bagiris cagiris yaparlar. tabi bu arada sevgi de gosterirler :D adi serefsiz bir erkek taktigi iste bu:S
ondan sonra sen dayanamaz bitirrsin,sen bitirdgn icin onun donme ihtimali hep olur ve senin bi gun pisman olma ihtimalin olur,adamlarin aradigini bulamama ve tekrar eskiye donme dusunceleri de hep akillarinda olur zaten ve tekrar birlsmek isterler.bunlarin hepsini sevgilinin dusundugunden eminim. kendini yipratma,deger goremiyosun baksana. cok da kaba davraniyo hareketler hep tanidik bildik seyler. Rabbim hayirlisini versin. bak ben yaptm sen yapma. ustune dusme "kurtarabilirz,duzeltiriz,koparip atmayalm,vs vs " gerek yok. sen zaten hep kurtardin. isterse o kurtarsin. artik kendini cek ve yoluna devam et. :34: kestirip atmak kolay degil bunu ben de dahil butun yorum yapanlar bilir,ama sen su an mantikli davranmalisin cunku sonunda sevgilin degil sen uzulceksin. simdiden cek kurtul,nasip iste ya Allah hayirlisini versin insallah hepimiz icin/.

yaa kızlar.msj attım dedım ya sabah aradı bulusmak ıstedı gayet ıyıydık sonr ben bunun telıne bakıyodum bı ay once taa yıllar once cıktıgı kız buna arasana yazmıs buda aramıs ve 20dak konusmuslar gordum acıklamak zorunda kaldı.cok soguk davrandım gun boyu askım bıle demedım o da ozur dılerım bıda olmıcak senı sevıyorum ben gıbı seler dedı gercekten bn senı aldatmadım sadece konustuk bıdada olmıcak dedı.bnde bısey demedım.sonra eve geldım olece dusunuyorum..bırakıyım ugrassınmı yoksa bıtıreyımmı

yaa kızlar.msj attım dedım ya sabah aradı bulusmak ıstedı gayet ıyıydık sonr ben bunun telıne bakıyodum bı ay once taa yıllar once cıktıgı kız buna arasana yazmıs buda aramıs ve 20dak konusmuslar gordum acıklamak zorunda kaldı.cok soguk davrandım gun boyu askım bıle demedım o da ozur dılerım bıda olmıcak senı sevıyorum ben gıbı seler dedı gercekten bn senı aldatmadım sadece konustuk bıdada olmıcak dedı.bnde bısey demedım.sonra eve geldım olece dusunuyorum..bırakıyım ugrassınmı yoksa bıtıreyımmı

Resmen arayış içine girmiş. Canım bu çocuk hem dengesiz hemde her an başkasına gidebilecek gibi. Bence hiç uğraşma, bitir.. Eminim bu saçmalıkların devamı gelecektr eğer affedersen.

Son düzenleme:
Back
X