gerçekten bunaldım..Sinir harbim..

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Merhabalar.Moralim çok çok çok bozuk.
Beni tehdit eden eski sevgilim hakkında konu açmıştım.Ve kendimce eski erkek arkadaşıma ayar vererek püskürttüm.Oda bu son bir daha yazmayacağım dedi.

Dün bir numara aradım.Numara ezberimde kaldığından onun olduğunu anladım ve meşgule attım.Sonra korktun açıkçası evimin önüne gelmesinden ve derdi neymiş diye ben aradım.Meşgule atıp telefonu kapattı.
Sonra ben hiç aramamışsın varsayıyorum bir daha beni rahatsız etme yazdım.

Sonra akşam mesaj atmış.Rahatsız etmek gibi bir niyetim yok sadece birşey soracağım sonra rahatsız etmeyeceğim.
Aradı.Açtım.Sor dedim.Sen başkasıyla beni unutmak için mi birlikte oldun dedi ? Hayır,dedim.Tamam dedi ve suratına kapattım.
Sonrasında da bana çamur atma.Kim hakkımda yalan yanlış konuşuyorsa umrumda değil.Ben eski ben değilim.Bir daha benimle asla irtibata geçme dedim.

Kızlar bu konu yuzunden erkek arkadaşımla aram açıldı.
Ve eski sevgilimden iğreniyorum.Amacı ne ?
Bu nasıl bir cüret ki bunu sorabiliyor.
Bu nasıl bir ego.

Ne olursa olsun asla sana ulaştığında karşılık verme belli ki bitmeyecek bu aramalar. kendini bişe sanıyo seni korkuttugunu falan düşünüyor buna izin verme bence. Bi süre karşılıksız kalırsan tamamen vazgeçecektir.

Merhabalar.Moralim çok çok çok bozuk.
Beni tehdit eden eski sevgilim hakkında konu açmıştım.Ve kendimce eski erkek arkadaşıma ayar vererek püskürttüm.Oda bu son bir daha yazmayacağım dedi.

Dün bir numara aradım.Numara ezberimde kaldığından onun olduğunu anladım ve meşgule attım.Sonra korktun açıkçası evimin önüne gelmesinden ve derdi neymiş diye ben aradım.Meşgule atıp telefonu kapattı.
Sonra ben hiç aramamışsın varsayıyorum bir daha beni rahatsız etme yazdım.

Sonra akşam mesaj atmış.Rahatsız etmek gibi bir niyetim yok sadece birşey soracağım sonra rahatsız etmeyeceğim.
Aradı.Açtım.Sor dedim.Sen başkasıyla beni unutmak için mi birlikte oldun dedi ? Hayır,dedim.Tamam dedi ve suratına kapattım.
Sonrasında da bana çamur atma.Kim hakkımda yalan yanlış konuşuyorsa umrumda değil.Ben eski ben değilim.Bir daha benimle asla irtibata geçme dedim.

Kızlar bu konu yuzunden erkek arkadaşımla aram açıldı.
Ve eski sevgilimden iğreniyorum.Amacı ne ?
Bu nasıl bir cüret ki bunu sorabiliyor.
Bu nasıl bir ego.
Niye kafana takıyosun numaranı değiştir

İlişkinin başından beri biz birbirimizden bu komu hakkında hiç birsey gizlemeyeceğimize dair soz vermiştik bu sebepten biliyor
Bazen bazi seyleri gizlemek gerek. Her detayi sevgiline anlatirsan araniz elbet acilir. Sen herseyi anlatmak yerine olaya cozum bul bence. Telefonunu degistirmek iyi bir baslangic.

İlişkinin başından beri biz birbirimizden bu komu hakkında hiç birsey gizlemeyeceğimize dair soz vermiştik bu sebepten biliyor

Bu ilişkinin başında verilen sözleri yanlış anlıyosunuz. Yanlış sözleşiyosunuz. Evet birbirinizden bişi saklamayin ama bilmesi gereken şeyleri saklamayin. Böyle bi olayı bilmesinin kime menfaati var? Yolda biri laf atsa koşa koşa eşime bile yetistirmem ben. Neden? Haddini bildirebiliyosam, eşime karşı sorumlu olacağım bi davranışım olmadiysa neden huzursuzluk çıkarayım değil mi? Kaldı ki siz daha ne evli ne nişanlı ne de sözlüsunuz. Biraz özel alan birakin kendinize. Böyle yaparak birbirinize güvenmeyi seçmiş değil mecbur bırakmış oluyosunuz.

Yine mi bu ağır ergen çıktı ortaya. Numaranı neden değiştirmiyorsun.
Numaramı değiştirmeyi bu son olaydan sonra düşündüm.
Ya biz birlikteyken aramayan adam ayrıldıktan bunca zaman geçmesine rağmen aradı ve ben bunu hiç beklemezdim.Yani beklemediğim bir durum olduğundan numara değiştirmeyi hiç düşünmedim.

Bazen bazi seyleri gizlemek gerek. Her detayi sevgiline anlatirsan araniz elbet acilir. Sen herseyi anlatmak yerine olaya cozum bul bence. Telefonunu degistirmek iyi bir baslangic.
Dediğim gibi biz sevgiliyken son 4 5 ayda aramamış adam şimdi ayrıldıktan bunca zaman geçmiş arıyor.Beklemezdim ondan bu türlü bir davranış.
Ve numaramı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum

Ne olursa olsun iletişime geçmeyin. Asla...

Evinizin önüne gelirse gelsin polis çağırın bu tür manyaklar her hareketinizden bir anlam çıkartmaya programlı olurlar.

Eski sevgilinizin yapabileceklerine önlem almak için ailenize ve sevgilinize durumu açıkça anlatın böyle insanlar iftira bile atabilirler.

En önemlisi asla iletişime geçmemeniz.

karaktersiz insanlar sonradan yüzünü gösteriyor hiç bir şekilde muhattap olmayın iletişim kurmayın ilişkiniz bittiyse onuda yok sayın

Ne olursa olsun iletişime geçmeyin. Asla...

Evinizin önüne gelirse gelsin polis çağırın bu tür manyaklar her hareketinizden bir anlam çıkartmaya programlı olurlar.

Eski sevgilinizin yapabileceklerine önlem almak için ailenize ve sevgilinize durumu açıkça anlatın böyle insanlar iftira bile atabilirler.

En önemlisi asla iletişime geçmemeniz.

Ben güçlü gorunsem de psikopatca bir hareketi olmasından korkuyorum.
Ama bundan sonra asla iletişime geçmeyeceğim.
Erkek arkadaşımın herşeyden haberi var ona anlattım ve çok şükür ki guveniyor bana.
Ama bundan sonra kesinlikle ama kesinlikle iletisime geçmeyeceğim.
Havlasın dursun

Ben güçlü gorunsem de psikopatca bir hareketi olmasından korkuyorum.
Ama bundan sonra asla iletişime geçmeyeceğim.
Erkek arkadaşımın herşeyden haberi var ona anlattım ve çok şükür ki guveniyor bana.
Ama bundan sonra kesinlikle ama kesinlikle iletisime geçmeyeceğim.
Havlasın dursun

Aynen. Başımdan geçtiği için için biliyorum en son numarası da intihar etmeye kalkışmak olmuştu. Güvenilir ortak bir arkadaş aracılığı ile durumunu öğrenmekten başka hiçbir şey yapmadım. Onunda haberi olmadı zaten bundan. İntihar falan deneyebilir kurtulmak istiyorsan ne yaparsın yapsın 1 kelime bile etme....

Back
X